- 30 Mart 2022
- 161
- 40
- Konu Sahibi Beyazyasemin
Evet canım kullanmıştımOyy maşallah canım nasıl yüksek çıkmış :) sen progestan kullanmismiydin transfer öncesi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım kullanmıştımOyy maşallah canım nasıl yüksek çıkmış :) sen progestan kullanmismiydin transfer öncesi?
merhaba benim de bu ay transfere 5 gün kala progesteronum 9.7 çıktı, doktorum transferi ertelemeyi önerdi kabul ettim. yani anlamadığım transfer gününe kadar artsaydı ne kadar artacaktı ki. siz dondurulmuş transfer mi oldunuz ve 30 çıktıgında transfer günü mü 30 çıktı, benimki neden iptal edildi bunu anlamaya çalışıyorum daTeşekkür ederim canım en yakın zamanda bekleyen herkes bu haberi alsın hiç kafana takma benimde ilk ay progesteron yüksekliğinden iptal edilmişti 37 çıkmıştı. Sonraki ay yeniden başladık 30 çıktı ve transferim gerçekleşti.
Transfer gününden 1 yada 2 gün önceydi sanırım doktor ertelemeyi önerdi doğrudan sebep olmaz ama progesteron değeri bizim için çok önemli demişti dondurulmuş embriyoydu.merhaba benim de bu ay transfere 5 gün kala progesteronum 9.7 çıktı, doktorum transferi ertelemeyi önerdi kabul ettim. yani anlamadığım transfer gününe kadar artsaydı ne kadar artacaktı ki. siz dondurulmuş transfer mi oldunuz ve 30 çıktıgında transfer günü mü 30 çıktı, benimki neden iptal edildi bunu anlamaya çalışıyorum da
Merhaba canım nasılsın? Rahatsız ediyorum konuşmuştuk mehmet hoca ile ilgili 10 haftalık hamileyim Mehmet hoca son kez bugün baktı da benim takibim de olmak istersen muayene yerim var dedi size sormak istedim siz Mehmet hocadan mı takipli misiniz hâlen yoksa başka doktor mu mehmet hoca muayene ücreti 2500 TL dedi 15 günde bir baya pahalı geldi bana size sormak istedimMerhaba canım tebrik ederim
Sağlıcakla kucağına al inşallah
Merhaba. Maalesef benim bebeğimin Ekim ayında 8. haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştın. Önümüzdeki ay bir daha transfer olacağım. Ben Ahmet Erdem hastasıydım ve bana böyle bir teklifte bulunmamıştı henüz. Ama başka doktorlar araştırmıştık ve özel muayenehanelerde fiyatlar hep bu şekildeydiMerhaba canım nasılsın? Rahatsız ediyorum konuşmuştuk mehmet hoca ile ilgili 10 haftalık hamileyim Mehmet hoca son kez bugün baktı da benim takibim de olmak istersen muayene yerim var dedi size sormak istedim siz Mehmet hocadan mı takipli misiniz hâlen yoksa başka doktor mu mehmet hoca muayene ücreti 2500 TL dedi 15 günde bir baya pahalı geldi bana size sormak istedim
Ya çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda nâsip etsin inşallah kusura bakma rahatsız ettim canımMerhaba. Maalesef benim bebeğimin Ekim ayında 8. haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştın. Önümüzdeki ay bir daha transfer olacağım. Ben Ahmet Erdem hastasıydım ve bana böyle bir teklifte bulunmamıştı henüz. Ama başka doktorlar araştırmıştık ve özel muayenehanelerde fiyatlar hep bu şekildeydi
Merhaba, öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Eğer bebişim tutunur da hamilelik devam ederse yumurtan akıntı olarak çıkacak vücuttan. Adet kanamasi kalinlasan rahmin vücuttan sökülmesi. Tutunursa bebiş rahim sokulmeyip daha da kalinlasagi için adet olmayacaksin. Benimde bir sorum olacak. Progesteron kaç çıktı transfer öncesi. Progestan kullandın mi hiç?Kızlar merhaba bende doğal sıklus ıle transfer oldum 6 gun oldu, bır hafta sonra âdet günüm aklıma su takıldı yumurta buyuyüp catlaması takıp edıldı ve dondurulmus embrıyo ona gore transfer edıldı ya pekı vucudun catlattıgı o yumurta nasıl atılıcak adet mı olucaz bu surecte ?
Cok tesekkur ederım arkadasım ınsallah emeklerımızın karsılıgını alalım, benım yumurta toplama sonrası progestron degeırme bakıldı uygun degıl dıye dondurulmus olsun dedı doktor, doğal suklıs transfer ıcın hıc ılac kullanmadım sadece redostım dıye bır vıtamın ve folık asıt verdı ıkı gunde bır kontrole gıttım kan verdım ama hep e2 ve lh bakıldı kan uygun oldugu zaman catlama gunune gore transfere cagırdı ama progestrn bakılmadı transfer sonrası suan ıgne kullanıyorum karından progestan dex dıye haftaya salı test günümMerhaba, öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Eğer bebişim tutunur da hamilelik devam ederse yumurtan akıntı olarak çıkacak vücuttan. Adet kanamasi kalinlasan rahmin vücuttan sökülmesi. Tutunursa bebiş rahim sokulmeyip daha da kalinlasagi için adet olmayacaksin. Benimde bir sorum olacak. Progesteron kaç çıktı transfer öncesi. Progestan kullandın mi hiç?
Amin inşallah arkadaşım sonrasında progestan destek vereceği için bakmamış olabilir. Benimde üç aydır iptal oluyor transferim. Ben meme kanseri geçirdim. Hiç bir şekilde hormon ilacı kullanamıyorum. Doğal yumurta toplama yapıldı bir yumurtam embriyo oldu ve donduruldu. Progesteron seviyem altının altında çıktığı için transferim iptal ediliyor. Dua et banada olur mu? Sağ salim alalim kucaklarimiza evlatlarimiziCok tesekkur ederım arkadasım ınsallah emeklerımızın karsılıgını alalım, benım yumurta toplama sonrası progestron degeırme bakıldı uygun degıl dıye dondurulmus olsun dedı doktor, doğal suklıs transfer ıcın hıc ılac kullanmadım sadece redostım dıye bır vıtamın ve folık asıt verdı ıkı gunde bır kontrole gıttım kan verdım ama hep e2 ve lh bakıldı kan uygun oldugu zaman catlama gunune gore transfere cagırdı ama progestrn bakılmadı transfer sonrası suan ıgne kullanıyorum karından progestan dex dıye haftaya salı test günüm
Rabbım senı benı dua ısteyen herkesı duysun, ben bugun dayanamadım 6.gunum test yaptım erken mı tutmadı mı bılmıyorum negatıf çıktı uzuldum agladım ama nasıp hersey gunumde bellı olucak, Salı gunu.arkadasım sen en zor hastalıgın ustunden gelmıssın allah seni en guzelı ıle mukafatlandırsın sonuçları haberleselımAmin inşallah arkadaşım sonrasında progestan destek vereceği için bakmamış olabilir. Benimde üç aydır iptal oluyor transferim. Ben meme kanseri geçirdim. Hiç bir şekilde hormon ilacı kullanamıyorum. Doğal yumurta toplama yapıldı bir yumurtam embriyo oldu ve donduruldu. Progesteron seviyem altının altında çıktığı için transferim iptal ediliyor. Dua et banada olur mu? Sağ salim alalim kucaklarimiza evlatlarimizi
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi canım? On günden evvel test yapmayın diyor doktorlar. Rabbim neyi nasıl verirse hayrimiza olsun inşallah. En doğrusunu O bilir. Biz dua edelim güzel dusunelim güzel olsun arkadaşım. Yarın muayeneye gideceğim bende. Çatlamak üzere yumurtam. Nasip olurda herşey yolunda giderse bu hafta içi tranferim olur benimdeRabbım senı benı dua ısteyen herkesı duysun, ben bugun dayanamadım 6.gunum test yaptım erken mı tutmadı mı bılmıyorum negatıf çıktı uzuldum agladım ama nasıp hersey gunumde bellı olucak, Salı gunu.arkadasım sen en zor hastalıgın ustunden gelmıssın allah seni en guzelı ıle mukafatlandırsın sonuçları haberleselım
5.gun embrıyosu canım benım 8.gun hâlâ negatıf Cıkıyor umudum kalmadı aglaya aglaya perısan oldum 2 gun sonra test gunum mucıze olurmu bılmıyorum , senın de hersey ıstedıgın gıbı guzel gecsın hayırla sonuçlansın inşallahKaçıncı gün embriyosu transfer edildi canım? On günden evvel test yapmayın diyor doktorlar. Rabbim neyi nasıl verirse hayrimiza olsun inşallah. En doğrusunu O bilir. Biz dua edelim güzel dusunelim güzel olsun arkadaşım. Yarın muayeneye gideceğim bende. Çatlamak üzere yumurtam. Nasip olurda herşey yolunda giderse bu hafta içi tranferim olur benimde
Allah geciktiryorsa güzelleştiriyordur lütfen böyle düşün canım. Rabbimin verdigide vermedigide bir imtihan bize. Mevlam enn güzel zamanda en güzel şekilde tüm evlat isteyenlere nasip etsin anneliği inşallah icindede bize5.gun embrıyosu canım benım 8.gun hâlâ negatıf Cıkıyor umudum kalmadı aglaya aglaya perısan oldum 2 gun sonra test gunum mucıze olurmu bılmıyorum , senın de hersey ıstedıgın gıbı guzel gecsın hayırla sonuçlansın inşallah
Amın canım ınsallah bu ugurda emek veren hepımızeAllah geciktiryorsa güzelleştiriyordur lütfen böyle düşün canım. Rabbimin verdigide vermedigide bir imtihan bize. Mevlam enn güzel zamanda en güzel şekilde tüm evlat isteyenlere nasip etsin anneliği inşallah icindede bize