Doğal siklus embriyo transferi

Ben 32 olmak üzereyim. Siz kaç yaşındasınız? Benim transferden bir gün önce progesteron değerime bakıldı. Olması gerektiği gibi çıktı. O yüzden Femara dışında sadece folik asit kullandım bu süreçte. Bende pıhtılaşma yoktu. Bence doktorun ona göre bir yol haritası çizmiştir zaten. Sen rahat ol. Stres yapma 🌸
Merhaba canım rahatsız ediyorum seni 5 gün femara kullandım kontrol gittim bugün Mehmet hoca rahim kalınlığı 5 denildi, perşembe tekrar çağırdı acaba transfer olduğunda senin rahim kalınlığı kaçtı ? Kaç olması lâzım transfer içinn

Merhaba canım rahatsız ediyorum seni 5 gün femara kullandım kontrol gittim bugün Mehmet hoca rahim kalınlığı 5 denildi, perşembe tekrar çağırdı acaba transfer olduğunda senin rahim kalınlığı kaçtı ? Kaç olması lâzım transfer içinn
Merhaba canım 🌸 Benim Femara sonrası kontrolümde Ahmet hoca rahim kalınlığı ile ilgili değer söylemedi bile. Daha ince demişti. Sonraki kontrollerimde adetin 11.günü 6mm, 13.günü 8,5mm, 15.günü 9,5mm olmuş ve 6 gün sonrasına transfer planlandı. Ama burada daha belirleyici olan galiba yumurtanın çatlama günü 😉

Merhaba canım 🌸 Benim Femara sonrası kontrolümde Ahmet hoca rahim kalınlığı ile ilgili değer söylemedi bile. Daha ince demişti. Sonraki kontrollerimde adetin 11.günü 6mm, 13.günü 8,5mm, 15.günü 9,5mm olmuş ve 6 gün sonrasına transfer planlandı. Ama burada daha belirleyici olan galiba yumurtanın çatlama günü 😉
Anladım canım çok teşekkür ederim, bana da dedi yumurta çatladıktan 5 gün sonra transfer olacak 💕

Merhaba canım rahatsız ediyorum seni salı günü transferim de yarın kan vereceğim progesteron değeri için dondurulmuş embriyo da progesteron 10 üstü olması lazımmış mehmet hoca ilaç vs vermedi. Sizin yumurta çatladıktan sonra transfer öncesi progesteron değeriniz kaçti? Benim de çatladıktan 5 gün sonra transfer dedi oda salı günü

Merhaba canım rahatsız ediyorum seni salı günü transferim de yarın kan vereceğim progesteron değeri için dondurulmuş embriyo da progesteron 10 üstü olması lazımmış mehmet hoca ilaç vs vermedi. Sizin yumurta çatladıktan sonra transfer öncesi progesteron değeriniz kaçti? Benim de çatladıktan 5 gün sonra transfer dedi oda salı günü
Transferden bir gün önce bakıldı, 16,1 idi yeterli görüldü progesteron desteği vermedi doktorum. Hayırlı sonuçlar al inşallah 🙏

Transferden bir gün önce bakıldı, 16,1 idi yeterli görüldü progesteron desteği vermedi doktorum. Hayırlı sonuçlar al inşallah 🙏
Benim de işte transferden bir gün önce bakılacak oda yarın canım, nette baktım da çoğu destek almış, sizin kaçti acaba 16 olmadan önce bide o değer kaç gün sonra çıktı canım

Hayırlı olsun sağlıkla alın kucaginiza bende doğal sıklus sürecindeyim henüz transfer tarihim belli değil o yüzden dikkatimi çektiniz ilaç kullanmadan da tutunabiliyor demek kısmet olduktan sonra
Merhaba bende doğal siklus ile dün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu süreçte hiç ilaç kullanmadım. Transfer günü progesteron bakıldı 10.1 çıktı ilaçta verilmedi. Şimdi bekliyorum sonuç için ❤️ benim kafamı karıştıran normal regl tarihime 3 gün varken transferim oldu yani 23 gün de ama bana bunun problem olmadığını hormonlarıma göre ilerlediklerini söylediler. İnşallah hepimiz için herşey güzel olur.

X