- Konu Sahibi Beyazyasemin
Teşekkür ederim, Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim, Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun
Merhaba canım rahatsız ediyorum seni 5 gün femara kullandım kontrol gittim bugün Mehmet hoca rahim kalınlığı 5 denildi, perşembe tekrar çağırdı acaba transfer olduğunda senin rahim kalınlığı kaçtı ? Kaç olması lâzım transfer içinnBen 32 olmak üzereyim. Siz kaç yaşındasınız? Benim transferden bir gün önce progesteron değerime bakıldı. Olması gerektiği gibi çıktı. O yüzden Femara dışında sadece folik asit kullandım bu süreçte. Bende pıhtılaşma yoktu. Bence doktorun ona göre bir yol haritası çizmiştir zaten. Sen rahat ol. Stres yapma
Merhaba canım Benim Femara sonrası kontrolümde Ahmet hoca rahim kalınlığı ile ilgili değer söylemedi bile. Daha ince demişti. Sonraki kontrollerimde adetin 11.günü 6mm, 13.günü 8,5mm, 15.günü 9,5mm olmuş ve 6 gün sonrasına transfer planlandı. Ama burada daha belirleyici olan galiba yumurtanın çatlama günüMerhaba canım rahatsız ediyorum seni 5 gün femara kullandım kontrol gittim bugün Mehmet hoca rahim kalınlığı 5 denildi, perşembe tekrar çağırdı acaba transfer olduğunda senin rahim kalınlığı kaçtı ? Kaç olması lâzım transfer içinn
Anladım canım çok teşekkür ederim, bana da dedi yumurta çatladıktan 5 gün sonra transfer olacakMerhaba canım Benim Femara sonrası kontrolümde Ahmet hoca rahim kalınlığı ile ilgili değer söylemedi bile. Daha ince demişti. Sonraki kontrollerimde adetin 11.günü 6mm, 13.günü 8,5mm, 15.günü 9,5mm olmuş ve 6 gün sonrasına transfer planlandı. Ama burada daha belirleyici olan galiba yumurtanın çatlama günü
Merhaba canım rahatsız ediyorum seni salı günü transferim de yarın kan vereceğim progesteron değeri için dondurulmuş embriyo da progesteron 10 üstü olması lazımmış mehmet hoca ilaç vs vermedi. Sizin yumurta çatladıktan sonra transfer öncesi progesteron değeriniz kaçti? Benim de çatladıktan 5 gün sonra transfer dedi oda salı günüMerhaba canım Benim Femara sonrası kontrolümde Ahmet hoca rahim kalınlığı ile ilgili değer söylemedi bile. Daha ince demişti. Sonraki kontrollerimde adetin 11.günü 6mm, 13.günü 8,5mm, 15.günü 9,5mm olmuş ve 6 gün sonrasına transfer planlandı. Ama burada daha belirleyici olan galiba yumurtanın çatlama günü
Transferden bir gün önce bakıldı, 16,1 idi yeterli görüldü progesteron desteği vermedi doktorum. Hayırlı sonuçlar al inşallahMerhaba canım rahatsız ediyorum seni salı günü transferim de yarın kan vereceğim progesteron değeri için dondurulmuş embriyo da progesteron 10 üstü olması lazımmış mehmet hoca ilaç vs vermedi. Sizin yumurta çatladıktan sonra transfer öncesi progesteron değeriniz kaçti? Benim de çatladıktan 5 gün sonra transfer dedi oda salı günü
Benim de işte transferden bir gün önce bakılacak oda yarın canım, nette baktım da çoğu destek almış, sizin kaçti acaba 16 olmadan önce bide o değer kaç gün sonra çıktı canımTransferden bir gün önce bakıldı, 16,1 idi yeterli görüldü progesteron desteği vermedi doktorum. Hayırlı sonuçlar al inşallah
Adet döngümün 15.günü 1,06 imiş.Benim de işte transferden bir gün önce bakılacak oda yarın canım, nette baktım da çoğu destek almış, sizin kaçti acaba 16 olmadan önce bide o değer kaç gün sonra çıktı canım
Anladım canım benim de adettin 14.günü 1.6 çıkmış transferim de 19 güne denk geliyor inşallah benim de yükselir ya baya stres oldumAdet döngümün 15.günü 1,06 imiş.
20.gün 16,1 olmuş.
21.gün de transfer oldum.
Yükselir canım merak etme. Vücudumuzun doğal seyri bu şekilde zatenAnladım canım benim de adettin 14.günü 1.6 çıkmış transferim de 19 güne denk geliyor inşallah benim de yükselir ya baya stres oldum
İnşallah canım teşekkür ederim rahatsız ediyorum seni deYükselir canım merak etme. Vücudumuzun doğal seyri bu şekilde zaten
Bu dönemde herkes bir benzerinden bilgi almak istiyor biliyorum. Ama herkesin süreci de çok farklı bunu unutma. Her zaman pozitif ol ve güzel sonuçlar al inşallahİnşallah canım teşekkür ederim rahatsız ediyorum seni de
Haklısın canım, inşallah pozitif olur Allah'ın izniyle ❤Bu dönemde herkes bir benzerinden bilgi almak istiyor biliyorum. Ama herkesin süreci de çok farklı bunu unutma. Her zaman pozitif ol ve güzel sonuçlar al inşallah
Çıktı sonuç canım 9.6 doktor iğne ve progestan fitil verdiBu dönemde herkes bir benzerinden bilgi almak istiyor biliyorum. Ama herkesin süreci de çok farklı bunu unutma. Her zaman pozitif ol ve güzel sonuçlar al inşallah
Merhaba bende doğal siklus ile dün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu süreçte hiç ilaç kullanmadım. Transfer günü progesteron bakıldı 10.1 çıktı ilaçta verilmedi. Şimdi bekliyorum sonuç için benim kafamı karıştıran normal regl tarihime 3 gün varken transferim oldu yani 23 gün de ama bana bunun problem olmadığını hormonlarıma göre ilerlediklerini söylediler. İnşallah hepimiz için herşey güzel olur.Hayırlı olsun sağlıkla alın kucaginiza bende doğal sıklus sürecindeyim henüz transfer tarihim belli değil o yüzden dikkatimi çektiniz ilaç kullanmadan da tutunabiliyor demek kısmet olduktan sonra
Merhaba tüp bebeği eurofertil de ne kadara yaptırdınızMerhaba canım. Bende gerçek hocada yarı ilaçlı bi şekilde transferimi gerçekleştirdim. Yarın 8.günüm. Aynı klinik olduğu için yazmadan geçemedim. Rabbim sürecinizi kolaylaştırsın, güzel haberler alman dileğiyle.
Sadece kliniğe 60 bin verdik. Artı muayene ücretinde alıyorlar. İkinci transfer için 26.500 daha verdik.Merhaba tüp bebeği eurofertil de ne kadara yaptırdınız
Merhaba doktorunuz kim acabaBen de 32 olmak üzereyim. 4 Eylül'de transfer oldum. En son 29 Ağustos'ta kontrolde rahim kalınlığım 9,5mm idi. Yumurtam da çatlamak üzere olduğu için 6 gün sonraya transfer planlandı. Transfer günü tekrar ölçülmedi ama
Evet Ahmet ErdemMerhaba doktorunuz kim acaba
Ahmet erdem mi
Ya herkes ona gidiyor Ve kardeşi Mehmet hocaya gidiyorlar memnun musunuzEvet Ahmet Erdem