- 2 Nisan 2023
- 145
- 138
- Konu Sahibi Umudunyolu24
Amin canım inşallah kaçıncı gün embriyosu birde tekBen transfer oldum bugün rabbim inşallah hayırlı güzel haberler almayı nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah kaçıncı gün embriyosu birde tekBen transfer oldum bugün rabbim inşallah hayırlı güzel haberler almayı nasip eder
İnşallah bebeklerimiz sımsıkı tutunurlar bize kabak çekirdeği ve avakado yemeyi unutmayınOldunuzzz muu, benim de yarın transfer tarihim
Benim klinik hiç yatış yapmadı yarım saat içinde çıktım . Kesinlikle sürekli yatmayı önermiyor. Ağır felan kaldırma dikkat et dedi. Sürekli yatmadım normal . Ara ara uzanıp dinleniyorum. Sen nasıl dikkat ediyorsun?Neler yapıyorsun hep yatıyor musun canım hakkimizda hayırlısı olsun inşallah
Hadi inşallah hakkınızda hayırlısı olsunŞimdi hastanedeyim 12 de transferim olacak. 3 gün sonra işe başlamayı düşünüyorum doktoruma sorup. 2 gün izin aldım
Ben öğretmenim hemen 3 buçuk 7 arası dersim var ama yine de soracağım yat derse rapor alicam artik su içiyorum şimdi nasıl heyecanlıyım, Allahm hepimizin yüzünü güldürsün mübarek aydaHadi inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Bende 6 gün izin aldım . Salı günü dönücem işe . Benim işim hep ayakta pek oturamıyorsun 6 saat ayakta kalıyorum o yüzden biraz fazla izin aldım .
Bugün transfer oldum. 1 Nisan test tarihi verdi.Kızlar nasıl geçio süreciniz nasılsınız
Hadi hayırlısı ile sonuçlanır inşallah bu süreçte enzor şu 10 gün sanrmBugün transfer oldum. 1 Nisan test tarihi verdi.
Bende dün oldum 2 Nisan test tarihimBugün transfer oldum. 1 Nisan test tarihi verdi.
Olumsuz olunca psikolojik olarak kötüye odaklanirsin bence yapma test. Kaçıncı gün hangi kalite embriyoBen 10 gün dayanamam sanrm 7 yada 8. Gün başlarım test yapmaya
5. Gün embriyosu yok ya takmam Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bundan önce 3. Gün embriyosunu 7. Günde öğrenmiştimOlumsuz olunca psikolojik olarak kötüye odaklanirsin bence yapma test. Kaçıncı gün hangi kalite embriyo
Bnim ilk gün hafif kramplarım vardı ama işlemden sanrm diye çok dinlemedim kendimi ama sürekli uyuyorum ilaçlardan sanrmKızlar bende kasılmalar oluyor ilk günden beri adet olucakmuşım gibi , sizde bir belirti var mı?
5. Gün kalitesi nasıl5. Gün embriyosu benimki de. Doktor yapma evde test, yanlış sonuç çık a ihtimali var dedi. Ama bende haftaya cuma yaparım heralde.
5AA dedi emriyolog canım.5. Gün kalitesi nasıl