- 21 Şubat 2024
- 53
- 15
- 31
- Konu Sahibi Umudunyolu24
Ben de bazen hafif kasıklarımda ağrı oluyor. Pek birşey hissetmiyorum sizde bir değişiklik var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben hiç bişi hissetmiyorum sadece uykum fazla biraz sürekli uyumak istiyorumBen de bazen hafif kasıklarımda ağrı oluyor. Pek birşey hissetmiyorum sizde bir değişiklik var mı ?
Bugün işteydim ayakta kaldim belim ağrıyor biraz sizde nasıl ama orta kalite olduğu için umutlanmak istemiyorumgünaydın son durumlar nasıl kızlar bi belirtileriniz varmı yada değişiklik nasılsınızz
Hiç öyle düşünme benim ki de öyle çok kişi hamile kalan var orta kaliteyle. Yaşayacak bir ömrü varsa sende tutunurBugün işteydim ayakta kaldim belim ağrıyor biraz sizde nasıl ama orta kalite olduğu için umutlanmak istemiyorum
Bnim bi ağrım yok ama bazen kasığımda hafif ağrı oluo kalitesine takılma bnce kalitesi iyi olup tutmayanın oldugu gbi kalitesi düşük olup tutanda çok nasipte varsa bi şekilde oluyoBugün işteydim ayakta kaldim belim ağrıyor biraz sizde nasıl ama orta kalite olduğu için umutlanmak istemiyorum
Ben kullanıyorum ilaç ama dozları azaltılıyoKızlar doğal siklus ile transfer olup sonrasında ilaç kullandınız mı yoksa doğal devam mi ediyor transfer süreciniz
transferin kaçıncı günündesiniz ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz acabaBen kullanıyorum ilaç ama dozları azaltılıyo
Bugün 7. Günüm estrofem progestan fitil prolutex iğne oksopar ecopirin prednoltransferin kaçıncı günündesiniz ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz aca
bende 5.günümdeyim sadece sabah akşam progestan fitil kullanıyorum.Bugün 7. Günüm estrofem progestan fitil prolutex iğne oksopar ecopirin prednol
İşte her doktorun ayrı ayrı tedavileri var bizde eşimle neresi doğal bunun demiştik bnce normal olan sizinkibende 5.günümdeyim sadece sabah akşam progestan fitil kullanıyorum.
allah yardımcımız olsun . güzel sonuçlar görürüz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız inşallahİşte her doktorun ayrı ayrı tedavileri var bizde eşimle neresi doğal bunun demiştik bnce normal olan sizinki
Amiiinnn inşallahhhallah yardımcımız olsun . güzel sonuçlar görürüz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah
Sadece folik asit ve Duphaston kullanıyorum canım. Transferimin 9. günündeyim inşallah yarın güzel haberler alırım. Senin sonucun ne oldu?Kızlar doğal siklus ile transfer olup sonrasında ilaç kullandınız mı yoksa doğal devam mi ediyor transfer süreciniz
Çok şükür 5+2 yiz biz.Sadece folik asit ve Duphaston kullanıyorum canım. Transferimin 9. günündeyim inşallah yarın güzel haberler alırım. Senin sonucun ne oldu?