Doğal siklus ile dondurulmuş embriyo transferi

Merhaba bende sizlerle aynı durumdayım bayram geçmek bilmedi. Transferin 10. Günü bugün. pazartesi kan vereceğim idrar testi yapmıyorum hep negatif çıktı diye korkudan.
Merhaba! Benımde bugün 10.günüm pazartesi kan verıcem günler gecmıyor resmen 😄

Test yapmaya çok korkuyorum buradakileri okuyunca. Bugün yarın regl günüm ve ağrım var lekelenmem falan yok. Sizin belirtileriniz var mı?

Test yapmaya çok korkuyorum buradakileri okuyunca. Bugün yarın regl günüm ve ağrım var lekelenmem falan yok. Sizin belirtileriniz var mı?
Benimde regl gunum bugün erken gebelık yaptım cıktı öyle belırtım yok arada belım ağrıyor o kadar regl zamanı ağrır hep 3.gün embriyosu tek

Eklentiler

• IMG_0468.jpeg
    IMG_0468.jpeg
    19,8 KB · Görüntüleme: 42
Hanimlar pgt ( genetik tanili ) ilk transferim Şubat'ta yaptım negatif oldu hiç tutunmadi bile
Bu ay bu karışımı kullanıp dondurulmuş diğer transferimi bayramdan sonra yapmayi düşünüyorum Allah nasip ederse
Bu karışımı kullansam.fayda eder mi
Bağışıklığım.dusuk sanırım belki.fayda eder
Önerir misiniz bilemedim
Embriyo kaliteniz ne idi

Ben de aynı durumdayım. İlk transferim ilaçlı oldu iki tane embriyo taranferi olmuştu kimyasalla sonuçlandı şimdi ise doğal deneyeceğiz dedi doktorum bugün gittim e2 ve progesteron için kan verdim doktor sonuca göre famera başlatacakmış bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Merhaba famera ile olan transferinizde hamile kaldınız mı tecrübelerinize ihtiyacım var

Kızlar merhaba bende doğal sikluscuyum 😂 doktorum ilk söylediğnde çok şaşırdım guvenemedim. İlk transferim tuttu ama düşük yaptım maalesef doktorum ikinciyi doğal deneyelim dedi. Başarı şansı daha yüksek dedi. 5. Gün orta kalite embriyom var. Salı günü başladık tedaviye gonal f kullanmaya başladım 3 vitamin ve oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum. Gonal fi yumurta geliştirmek için kullanıyomuşum böylece rahim kenndi kendine gelişiyormus. Sonra çatlatma iğnesi ve ilişki onerecekmis. Sonrada transfer. Lütfen bana da dua eder misiniz çok korkuyorum 5 yıldır bekliyorum bu anı. Haziranda evlilik yıldönümümuz inşallah güzel haberlerle gireriz hepimiz 😭
Merhaba benimde ilki ilaçlıydı negatif oldu banada ikinciyi doğal siklus yapalım hapla yumurta geliştirelim sadece dedi bende sizin gibi hiç güvenemedim🙈 sizin sonucunuz ne oldu

Merhaba benimde ilki ilaçlıydı negatif oldu banada ikinciyi doğal siklus yapalım hapla yumurta geliştirelim sadece dedi bende sizin gibi hiç güvenemedim🙈 sizin sonucunuz ne oldu
ben 0 ilaç sadee transferden 5 gün önce çatlatma iğnesi vurdum gelişen yumurtanın çatlama tarihini kaçırmayalım diye bu şekilde transfer oldum 5.gün AA kaliteydi. benim bir sorunum yoktu eşimden kaynaklı tüp bebek yaptırmıştık daha öncede zaten 4 yaşında normal yolla olan bir oğlum vardı buna güvenerek ilaçsız denedik çok şükür ilk denemede tuttu. şuan 33 haftalık hamileyim. doğal siklus ilaçlıdan daha iyi diyorlar vucut kendi biyolojik saatiyle hamile kaldığı için yumurtanın tutunmasını arttırıyor diyorlar.

Ben de doğal siklus ile sıfır ilaçla transfer oldum. Endişelendim başta çünkü çoğu ilaçlı oluyor doğal yapan az diye. Aslında doktorum çok bilgili çok güveniyorum. Ama işte rutin tedavilerden biraz farklı. Dün test günümdü çok şükür pozitif. İnşallah öyle devam eder. Hiç ilaç kullanmamak ekonomik açıdan da iyi. Ve iğne haplar falan çok yan etkisi var onları yaşamıyor olmak da çok güzel. Bi süre gün aşırı ve sonrasında 3 4 sefer her gün kontrole gittim. Tek dezavantajı o. Bi de işte biraz gergin oluyor ay yumurtam büyüdü mü çatlayacak mı hormonum iyi çıkacak mı falan diye stresli Bi süreç oluyor ama ilaç kullanmaktansa bunu tercih ederim. Çünkü ilk transferim ilaçlıydı ve hep migrenimi tetikliyordu çok zorlanmıştım. Bu ikinci transferim çok rahattı
Merhaba doğal siklusta tramsferden bir ay önce lucrin vurmanızı istiyorlar mı

ben 0 ilaç sadee transferden 5 gün önce çatlatma iğnesi vurdum gelişen yumurtanın çatlama tarihini kaçırmayalım diye bu şekilde transfer oldum 5.gün AA kaliteydi. benim bir sorunum yoktu eşimden kaynaklı tüp bebek yaptırmıştık daha öncede zaten 4 yaşında normal yolla olan bir oğlum vardı buna güvenerek ilaçsız denedik çok şükür ilk denemede tuttu. şuan 33 haftalık hamileyim. doğal siklus ilaçlıdan daha iyi diyorlar vucut kendi biyolojik saatiyle hamile kaldığı için yumurtanın tutunmasını arttırıyor diyorlar.
Sizin adınıza çok sevindim evet gerçekten haklısınız biyolojik olarak rahim kendini hazırladığında mantıksal olarakda hamile kalmak daha kolay gibi geliyor

X