- 21 Şubat 2024
- 53
- 15
- 31
- Konu Sahibi Umudunyolu24
merhaba bende pazar günü ultrasona girdim. Adetimin 2. Günüydü . Bende doğal silküs istedim doktorum ilaçlı istemişti ama bende doğal tercih ettim . Sonrasında kontrol günü bana ilaçlı ve doğalın başarı oranı aynı . Sadece doğalda sık sık ultrosana girmen lazım . İyi takip edilmesi gerektiğini söyledi. Bunları da duyunca daha rahatladım ve doğru karar verdiğimi düşünüyorum.arkadaşlar selam. ben cumartesi regl oldum bugün doktor kontrolum vardı. doğal süreci takip edicez demiştik zaten doktorumla ama bana letu diye bir hap verdi 4 gün kullan dedi. yumurta gelişimiyle ilgili dedi. aslında kullanmasanda olur ama riske girmeyelim diye veriyorum fılan dedi. birde süreci konuşurken çatlama zamanı çatlatma ıgnesı kullanıcaksınız dedi. bu iğne yi ve hapı kullanmasam yanı kullanmamayı talep etsem ne olur. şimdiye kadar her kontrolde her şey iyi çıktı rahim filmim iyi tüplerim iyi . ben her şey doğal olsun ıstedıkce ufak tefekte olsa hap ilaç veriyorlar. daha öncede opu sonrası progestan verdi fitil olarak bir hafta kullan dedı ben kullanmamıştım bir sorun yaşamadım. biraz vucuduma güvenmek istiyorum sanki böyle olunca her şey daha kendi akışında gidecekmiş gibi geliyor. doktorun yazdığı ilacı inceleyince bunları buldum. ben hepten kullanmaktan vazgeçtim.
Eki Görüntüle 3396444
Bana da adetimin 7. Günü Azithromycin ( Antibiyotik : ultroson kontrollerinde enfeksiyon kapmamı önlemek için ) 4 tableti birlikte akşam almam gerektiğini söyledi .
Ve sonrasında 9. Günü itibariyle her gün ultrasona gircem ve 9. Gün itibariyle bana ovulasyon testi her sabah gelmeden yapmamı istediler.
Eğer ihtiyaç olursa ilaç vereceğini söyledi.
Ve çatlatma iğnesi sanırım herkes kullanıyor . Bana da verdiler . Şuanlık sadece iki ilacım var sonrasında neler çıkacak bilmiyorum