Doğal siklus embriyo transferi

Merhabalar bende mehmet hocaya gidiyorum 17 ekimde 5.gun 3bc ve 2bc dondurulmus embriyo transferim oldu bende öncesinde kaliteleri hakkinda bilgi almak istedim ama ogrenemedim sizler öncesinde kalitesini biliyormuydunuz acaba simdi test gunumu bekliyorum

Ya herkes ona gidiyor Ve kardeşi Mehmet hocaya gidiyorlar memnun musunuz
Evet ben memnunum. Doktorumun tecrübeli olduğunu, olması gerektiği gibi ilerlediğini düşünüyorum. Ayrıca para odaklı olmadıklarını ve ekstra masraflar çılarmadıklarını söyleyebilirim. Ben hem doktoruma sordum o söyledi hem de OPU sonrası laboratuvar ile telefonda konuşunca sordum. Hepsini söylediler.
9 dondurulmuş embriyom vardı benim ve hepsini teker teker söylediler. Transfer günü de transfer edilen embriyonun kalitesi ayrıca söylenmişti ve yazılı olarak bilgilendirilmişti.
İnşallah olumlu sonuçlanır ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Cvp verdiginiz icin tsk ederim bende mehmet hocamizdan memnunum bende sordum ama suan gayet iyiler siz bunu dusünmeyin cok iyi diye genel aciklama yaptilar kalitelerini

Kalitelerini islemim bittikten sonra yazili kagidimdan ogrendim belki moral bozuklugu olmasin diye soylememisde olabilirler genel olarak acaba söylemiyorlarmi diye düsünmustum.ayrica size de hayirli olsun hamileliginiz.

Cvp verdiginiz icin tsk ederim bende mehmet hocamizdan memnunum bende sordum ama suan gayet iyiler siz bunu dusünmeyin cok iyi diye genel aciklama yaptilar kalitelerini
Kalitelerini islemim bittikten sonra yazili kagidimdan ogrendim belki moral bozuklugu olmasin diye soylememisde olabilirler genel olarak acaba söylemiyorlarmi diye düsünmustum.ayrica size de hayirli olsun hamileliginiz.
Ben de aslında ayrıntılı olarak laboratuvar ile konuşmamda öğrenmiştim zaten. Doktorlar stres yapmamızı istemedikleri için daha genel konuşabiliyorlar. Çünkü bizler çok düşünüp kafaya takmaya çok meyilli olduğumuz bir dönemdeyiz.
Bu arada maalesef benim bebeğimin kalbi durdu ve işlemle alındı. Büyük ihtimalle embriyo sağlıksız idi ve vücut böyle sağlıksız gebelikleri ilk üç ay içinde kendisi sonlandırırmış. Birkaç ay dinlenmeden sonra yeniden transfer olacağım inşallah.
İnşallah sizin gebeliğiniz oluşur ve sorunsuz ilerler

Cok üzüldüm insallah en kisa sürede tekrar nasip olur bebeginize kavusursunuz. Benim mehmet hocamin tedavisinden bi kizim var 5 yasinda tekrar denemek istemistik ya nasip ya kismet artik insallah isteyen emek veren herkez yavrusuna kavussun.

Merhaba canım, bugün pozitif aldım mehmet hocadan haber ver demiştin progesteron değeri ile ilgili konuşmuştuk

Merhabalar, bende doğal siklus takibinde transfer olacaktım yarın fakat bugün yapılan kan testinde progestoronum düşük çıktığı için iptal edildi. Progestan kullanmam yasak benim. Siz progestan kullandiniz mi acaba transfer öncesi?

Transferden bir gün önce 16,1 çıkmıştı. Yeterlşymiş. O yüzden ekstra progesterona ihtiyaç duyulmamıştı

Transferden bir gün önce 16,1 çıkmıştı. Yeterlşymiş. O yüzden ekstra progesterona ihtiyaç duyulmamıştı
Peki yumurta çatlatma iğnesi yapildimi? Beni gün gün takip ettiler yumurta gelişimi ve rahim kalınlığıni. Gayet güzeldi ikiside. Lh bakıldı o da güzel çıktı. Progesteron neden düşük çıktı onu anlayamadim. Acaba kaliteli dolu bir yumurtam olmadimı bu ay

Büyük ihtimalle düşündüğünüz gibi olmuştur.
Beni de gün gün takip ettiler ve kandan LH hormonu yükselince (60 üstüydü) zaten yumurtamın çatlamak üzere olduğu anlaşıldı. Çatlatma iğnesi hiç gündeme bile gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…