Doğal siklus embriyo transferi

Amin inşallah

Ben de öğretmemenim canım. Çarşamba günü transfer oldum. Rapor almıştım 3 gün okula gitmedim ama evde de hiç yatmadım.
Ağır kaldırmak ve uzanmak dışında günlük ev işlerini yaptım hep. Haftasonu yarım saatlik yavaş yürüyüşler yaptım açık havada. Sonra pazartesi okula gitmeye başladım zaten orada merdiven çık ders anlat derken zaten hareketliyim diye yürüyüş yapmadım. Arada akşamları AVM ye falan da gittik orada da yürüdüm biraz.

Nasıl olduğunun bi önemi yok bence önemli olan sürekli yatmamak. Biraz hareketli olmalıyız ki kan akışı sağlansın.

Bir de şunları eklemek isterim:

Kahvaltılarımda yarım avokado ve yumurta oldu kesinlikle. Ve bir de ceviz.

Bol su içmeye çalıştım.

Hemen her gün bir çorba kaşığı kabak çekirdeği ve yanında çiğ badem, fındık, ceviz ve kuru kayısı yedim.

Her gün bir çay bardağı kefir, içtim.

Her gün mutlaka meyve tükettim ve bu genellikle kefir ile birlikte oldu. Bu süre boyunca iki ananas aldım.

Haftada iki -üç de balık tüketmeye çalıştım. Çünkü bu dönemde omega 3 çok önemliymiş

değerli bilgiler için teşekkür ederim yumurtanızı kaç mm de çatlattılar doktor bana 15 mm olmalı dedi ama burada okuduklarım hep 17 mm

Rica ederim. Benim yumurtamı onlar çatlatmadı. Kendisinin çatlaması beklendi. Son iki kontrolde 21,5mm ve 24mm idi. İki günde kandan LH hormonuna baktılar. Son gün 60küsur çıkınca o gün çatlayacağı anlaşıldı

Merhaba. Pozitifi gördüm Pazartesi ultrason randevumuz var inşallah
Siz hangi aşamadasınız?
Ayyy çok sevindim bende şuan femera kullandım bitti bugün kontrolüm vardı PKo var bende 43 mm kist var dedi cumartesi yine gidicem bakalım hayırlısı Rabbim tamamına erdirsin çok sevindim kaç embriyo transfer edildi bir de idrara sıkışık mı gidiliyor

Bizim ilk denememiz ve tek embriyo transfer edildi. Transferden önceki ay benim de yumurtalıklarımda kist oluşmuştu. 21 gün Dienelle kullanımı ile temizlenmişti. Ben öğlen bir gibi transfer oldum ve sabahtan beri 1,5 litre su içmiştim. Size tavsiyem 1 litre içmeniz. Hafif idrara sıkışık gelin demişlerdi zaten. Ben transfer sonrası çok fena oldum. 10 dk ve 15 dk sonra tuvalete girmek zorunda kaldım.
Rahim kalınlığı kaç iken embriyonuz konuldu kusura bakmayın soruyorum ama
Adetin 15. günü yumurtam 24mm rahim kalınlığım 9,5mm olmuştu ve o gün kandan LH hormonuna baktılar. 61,5 çıkınca yumurtamın çatlamak üzere olduğunu anladılar. 6 gün sonraya transfer planladılar hemen. Transferden bir gün önce de progesteron baktılar ve 16,1 çıktı. Femara dışında transfer öncesi ve sonrası başka bir ilaç kullanmadım. Siz de güzel habeeler alırsınız inşallaah Kaç yaşındasınız?

Merhaba. Pozitifi gördüm Pazartesi ultrason randevumuz var inşallah
Siz hangi aşamadasınız?
Rahim kalınlığı kaç iken embriyonuz konuldu kusura bakmayın s

Yaşım 34 bende femera kullandım sizin yaş kaç karşılaşmış bile olabiliriz merkezde çok sevindim Rabbiö gönlünüze göre versin çok teşekkür ederim
Ben de 32 olmak üzereyim. 4 Eylül'de transfer oldum. En son 29 Ağustos'ta kontrolde rahim kalınlığım 9,5mm idi. Yumurtam da çatlamak üzere olduğu için 6 gün sonraya transfer planlandı. Transfer günü tekrar ölçülmedi ama

Doğal siklus candır
Eğer ki doğal siklusa engel bir durum yoksa kesinlikle denenmeli diye düşünüyorum ben de. Transfer sürecim iğne fitil gibi ilaçlar kullanmadığım için çok rahat geçti. Pozitif aldıktan sonra da doğal yolla gebe kalmışım gibi süreç ilerliyor. Çok rahat

Bende bursa eurofertilde tamamen ilaçsız natürel siklusla tedaviye başladım. Bugün yumurtam toplandı. Kan degerime göre dolu ama laboratuvara girmeden bilemeyiz dendi. Yarın arayıp bilgi vereceklerini söylediler. Dua edelim birbirimize , olumlu güzel haberler alalım insallah. Sağlıkla sihhatle kusursuz kesirsiz hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim tüm isteyenlerine,bekleyenlerine.

Merhaba canım. Bende gerçek hocada yarı ilaçlı bi şekilde transferimi gerçekleştirdim. Yarın 8.günüm. Aynı klinik olduğu için yazmadan geçemedim. Rabbim sürecinizi kolaylaştırsın, güzel haberler alman dileğiyle.

Maşallah canım senin yumurta geliştirme de ilaçsız olmuş. Ben o süreçte gonal-f iğne kullanmıştım. Transfer öncesi ve sonrasında ilaç kullanmadım sadece Güzel sonuçlar al inşallah

Yaa öyle mi ne güzel tevafuk olmuş. Rabbim gönlünüzce versin inşallah. Sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin. Belki denk gelmisizdir muayenelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…