- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi PamukDeniz
Canım ovulasyon takip edip 2 güne bir ilişki birde ovülasyon gününden bir gün önce ve bir gün sonrada önemli sonuçta o tarih %100 doğru diye bişey yok ilk gebeliğim yumurta çatlatma iğnesi ile oldu bu ise gün takip ettim çok şükür oldu bu arada stres yapma en kötü düşman
Planlı olarak beklediğim için adetim olmadan baktım o zamanlar çok erkendi belirti vs yoktu ama şimdi ne ararsan varSelam canım belirtilerin nasıl başladı ne zaman başladı. Gebeliğini nasıl anladın adetin gecikmeden belirtin var mıydı?
Benim normalde bugün adet günümdü geç yumurtlama oluyo 3 aydır 5 gün geç oluyorum 4 günüm kaldı test yapsam ne zaman çıkar acabaPlanlı olarak beklediğim için adetim olmadan baktım o zamanlar çok erkendi belirti vs yoktu ama şimdi ne ararsan var
Henuz korunmayi yeni birakmissiniz. Bu strese dusmeniz icin bence erken. Tavsiyem kendinizi bu kadar erken strese sokmamaniz. Ben 15 aydir deniyorum ornegin. Sizin gibi dogal korunuyorduk. Sizin su yasadiginiz stresi 1 seneyi devirdikten sonra yasamaya basladim ben. O yüzden biraz sakin.Korunmayı 28 eylülde bıraktık 1 ekim adet oldum sonra yine korunmadık peki ekimde de kalmadım kasımda da aralıkta kalır mıyım hiç hap kullanmadım hep dogal korunduk siz kac ay sonra kaldınız ??? Yardım edin kafam da bir sürü düşünce aklıma gelmeyen kalmıyor
tşk ederim cevre baskısı biraz rahatsız etiği için strese girmiştimHenuz korunmayi yeni birakmissiniz. Bu strese dusmeniz icin bence erken. Tavsiyem kendinizi bu kadar erken strese sokmamaniz. Ben 15 aydir deniyorum ornegin. Sizin gibi dogal korunuyorduk. Sizin su yasadiginiz stresi 1 seneyi devirdikten sonra yasamaya basladim ben. O yüzden biraz sakin.
Hicbirini umursamayin. Ne kadar kafaya taksada insan ne zaman nasipse o zaman oluyor zaten. Takinca hic olmuyor hatta bence.tşk ederim cevre baskısı biraz rahatsız etiği için strese girmiştim
Eğer günlük ilaç vs kullanamdıysanız çok uzun süre beklemezsiniz ben ilk adetimden hemen sonra yani 1 ay içinde hamile kalmıştımKorunmayı 28 eylülde bıraktık 1 ekim adet oldum sonra yine korunmadık peki ekimde de kalmadım kasımda da aralıkta kalır mıyım hiç hap kullanmadım hep dogal korunduk siz kac ay sonra kaldınız ??? Yardım edin kafam da bir sürü düşünce aklıma gelmeyen kalmıyor
Merhaba 15 yıl degil 15 aydir deniyoruz. Evlenelide yaklaşık 2 yil oldu. Esimde bende test tahlil yaptirdik hicbir sey cikmadi. Fakat yumurtam catlamiyor kist oluyor. Kendiliginden buyuyor ama catlamasi gereken zamanda catlamak yerine buyumeye devam ediyor. Hep mi boyleydi yoksa cocuk isteyince mi oldu bilmiyorum. Hala hamile kalamadim maalesef.GzmMasiva 15 yıldır neden olmadığı hakkında dr. ne diyor. Kaç sene korundunuz. Birde meleğinize kavuştunuz mu?
Merhaba 15 yıl degil 15 aydir deniyoruz. Evlenelide yaklaşık 2 yil oldu. Esimde bende test tahlil yaptirdik hicbir sey cikmadi. Fakat yumurtam catlamiyor kist oluyor. Kendiliginden buyuyor ama catlamasi gereken zamanda catlamak yerine buyumeye devam ediyor. Hep mi boyleydi yoksa cocuk isteyince mi oldu bilmiyorum. Hala hamile kalamadim maalesef.
ben de sizin gibiyim 15 ay oldu iyice telaş başladı sebepsiz infertilite mi isizn de?Henuz korunmayi yeni birakmissiniz. Bu strese dusmeniz icin bence erken. Tavsiyem kendinizi bu kadar erken strese sokmamaniz. Ben 15 aydir deniyorum ornegin. Sizin gibi dogal korunuyorduk. Sizin su yasadiginiz stresi 1 seneyi devirdikten sonra yasamaya basladim ben. O yüzden biraz sakin.
Ben evlendiğimde ilk ay hap kullandım,sonra eşim önlem aldı ondan sonra da doğal yolla korunduk.Ama ilk ay denememizde oldu hatta beklemiyordum hemen olacağını ama çok şükür oldu.Kafanıza takmayın en hayırlı şekilde hayırlı zamanda gelsinKorunmayı 28 eylülde bıraktık 1 ekim adet oldum sonra yine korunmadık peki ekimde de kalmadım kasımda da aralıkta kalır mıyım hiç hap kullanmadım hep dogal korunduk siz kac ay sonra kaldınız ??? Yardım edin kafam da bir sürü düşünce aklıma gelmeyen kalmıyor
Canim klomen tedavisi gordum bir kez. Catlatma ignesine ragmen catlamadi ve birden fazla kistim oldu onun yuzunden. O yüzden o tedaviyi tekrar denemicem. Sade catlatma ignesi ise denemedim. Klomenle denemistik olmadi ama. Sogan kürüde yaptim onceden. Zaten klomen tedavisine baslarken kist falan yoktu temizdi. Sogandan hamile.kalma konusunda fayda goremedim. Siz ne kadar sure sonra hamile kaldiniz? Sorun neydi? Sogani tekrar denemeyi dusunuyorum.Yanlış okumuşum canım kusura bakma.Çatlatma iğnesi önermedi mi canım dr. Bi tedavi başlaması gerek. 1 seneyi geçmiş çünkü. Soğan suyu içtin mi kistler temizlenmesi için o çok iyi geliyor bendede kist oluyordu o kist yok olana kadar kalmamıştım.
Benim ki sebepsiz sayilmaz. Tahliller hersey normal gorunuyor fakat yumurtamin catlamadigini dusunuyorum. Buyuyor ama catlamak yerine dahada buyuyup kist oluyor. Bunu gittigim muayenelerde farkettim. Ama reglim duzenli oldugu icin doktoru boyle bir sorunum olduguna inandiramadim. Mutlaka catliyordur sürekli boyle olmuyordur dedi. Ama 15 oldu hala tık yok ne yazıkki. Sizin sebepsiz mi?ben de sizin gibiyim 15 ay oldu iyice telaş başladı sebepsiz infertilite mi isizn de?
Canim klomen tedavisi gordum bir kez. Catlatma ignesine ragmen catlamadi ve birden fazla kistim oldu onun yuzunden. O yüzden o tedaviyi tekrar denemicem. Sade catlatma ignesi ise denemedim. Klomenle denemistik olmadi ama. Sogan kürüde yaptim onceden. Zaten klomen tedavisine baslarken kist falan yoktu temizdi. Sogandan hamile.kalma konusunda fayda goremedim. Siz ne kadar sure sonra hamile kaldiniz? Sorun neydi? Sogani tekrar denemeyi dusunuyorum.
Canim uzuldum dusuklerin icin. Korunmayi birakinca mi kist oldu yada o zaman mi farkettin acaba? Bende de ayni sey olduda. Onceden kist falan bilmezdim. Korunmayi birakinca vucut resmen kendini sasirdi. Yani hamile kalmamak icin direniyor sanki. Insallah cok bekletmez bebislerimiz bizi. Bende doktor isine ara verdim. Ustune dustukce inadina olmuyor diye düşündüğüm icin takip etmeyi biraktim.Ben evlendiğim ay hamile kaldım bayramdı çok yolculuk yaptım arabalarda hırpalandım idrar yolu enfeksiyonum vardı oda düşüğü tetikliyor sonra düştü 2 sene korundum korunmayı bıraktım kist oldu onun tedavisi bitti 4 ay sonra tekrar kaldım ondada kanım pıhtılaşma olmuş 3 aylıktı bebeğim gelişemediği için aldılar geçen ay korunmayı bıraktm adetime yakın bu ay ilk denememiz dr. A da gitmedim kist var mı diye rabbim nasip eder inşallah niyetine girdik hakkımızda hayırlısı