- 11 Şubat 2016
- 260
- 238
- 29
-
- Konu Sahibi PamukDeniz
Amin inş Kuzum hayırlı olsun sanada :)22 kasımda korunmayı bıraktık
11 aralıkta hamile olduğumu öğrendim
Korunmadığımız ilk hafta hamile kalmışım canım tavsiyem ilişkiden sonra uzun süre kalkma uzan hatta bacaklarını yukarı kaldır bi süre
Vede period calendar ile yumurtlama dönemimi takip ettim
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
inş hayırlısı ile isteyen herkese versin Allah :)1. Si 5. Adetimden sonra oldu düşük yaptm 2. 4. Adetimden sonra oldu ondada düşük tehlikesi korkma 6 aya kdr kalırsın önemli olan sağlıklı ve sağlam tutması
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 3.ayımda hamile kaldım 2.kızıma ama ilk kızımda 1 seneden fazla uğraşmıştım peki cinsiyet belli oldumu merak ettim hayırlısı olsun canımbende doğal yolla korunuyordum 5 yıldır. Bebek yapmaya karar verdiğimde baya bir araştırma yapmıştım;
bu ovulasyon günü hesaplama felan. İlk korunmasız ilişki yaşadığım ay internetten ovulasyon hesapla yöntemini baz alarak deneme yaptım. O ay reglim çamur gibi geldi, (sadece koyu kahve siyaha yakın çamurdu). Acaba dedim bebek tutunamadımı yada kistlerim vardı o düştü, her neyse, sonraki ay ovulasyon testi aldım ve yumurtlama zamanımı tesbit ettikten sonra o hafta birlikte yaşadım. Baya umutluydum o ay çünkü yumurtlama zamanın da yapmıştım. Ama gene olmadı regli oldum. 3.ay ise iki günde bir birliktelim yaptım. bu ay da olmazsa doktora gitmeyi düşünmüştüm her ne kadar 1 yıl bekleyin deselerde. çünkü yumurtlama zamanı yapıpta tutmaması ,bir problem olduğunu gösterir gibi geliyo bana. 3.ay iki günde bir yaptığım ay gebe kaldım şükürler olsun şuan 7.haftalık.
Isteyen herkese nasip olması dileğiyle.
Hic endise etmeyin bende szin gibi endise ettim basta dogal korunduk bi sene biraktiktan snra uc ay daha adet gordum 4.ay hamistim zaten bi 5 6 ay surüo normal yani :)Korunmayı 28 eylülde bıraktık 1 ekim adet oldum sonra yine korunmadık peki ekimde de kalmadım kasımda da aralıkta kalır mıyım hiç hap kullanmadım hep dogal korunduk siz kac ay sonra kaldınız ??? Yardım edin kafam da bir sürü düşünce aklıma gelmeyen kalmıyor
Ayni seyleri yasamisiz resmen tek farkla benim de ilk ay camur gibi 2 gun geldi dedim galiba uzerine goruyorum sonra regl oldum 2.ay ovulasyon testi aldim bu ay da olmazsa doktora gitcem dedim cok sukur hamileymisim Allah isteyn herkese nasip etsinbende doğal yolla korunuyordum 5 yıldır. Bebek yapmaya karar verdiğimde baya bir araştırma yapmıştım;
bu ovulasyon günü hesaplama felan. İlk korunmasız ilişki yaşadığım ay internetten ovulasyon hesapla yöntemini baz alarak deneme yaptım. O ay reglim çamur gibi geldi, (sadece koyu kahve siyaha yakın çamurdu). Acaba dedim bebek tutunamadımı yada kistlerim vardı o düştü, her neyse, sonraki ay ovulasyon testi aldım ve yumurtlama zamanımı tesbit ettikten sonra o hafta birlikte yaşadım. Baya umutluydum o ay çünkü yumurtlama zamanın da yapmıştım. Ama gene olmadı regli oldum. 3.ay ise iki günde bir birliktelim yaptım. bu ay da olmazsa doktora gitmeyi düşünmüştüm her ne kadar 1 yıl bekleyin deselerde. çünkü yumurtlama zamanı yapıpta tutmaması ,bir problem olduğunu gösterir gibi geliyo bana. 3.ay iki günde bir yaptığım ay gebe kaldım şükürler olsun şuan 7.haftalık.
Isteyen herkese nasip olması dileğiyle.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 3.ayımda hamile kaldım 2.kızıma ama ilk kızımda 1 seneden fazla uğraşmıştım peki cinsiyet belli oldumu merak ettim hayırlısı olsun canım
Ayni seyleri yasamisiz resmen tek farkla benim de ilk ay camur gibi 2 gun geldi dedim galiba uzerine goruyorum sonra regl oldum 2.ay ovulasyon testi aldim bu ay da olmazsa doktora gitcem dedim cok sukur hamileymisim Allah isteyn herkese nasip etsin
Bebek yerini ariyor derler bizim burda da 2 gun de erken olmustum o ay .Allahim isteyen dua eden herkese saglikli evlat nasip etsin insaAllah beklemek zor o testleri yapip yine tek cizgi nasilsa deyip birakip cikmak.canım hayırlı olsun :) bende ilk acaba üstüne bi görüyorum demiştim.
Çok ilginç aynı seyi yaşamış olmamız. acaba korunmayı bırakınca , spermler kistlere felan mı etki ediyor. o yüzden mi çamur gibi oluyor.
Benimde tiroit sorunum vardı 7.ayimda hamile kaldım tabi bı sorun olmassa hamileyim daha çok yeni çünkü rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhabalar ben ilk hamileligimde 2. Ay kalmistim simdi 2. Icin deniyorum yine 2 ay oldu ama hamilelik yok henuz bide troid hormon yuksekligi yasiyorum sanirim o dusmeden kalamayacagim sizlerde boyle sorun yasayan varmi
Merhabalar ben ilk hamileligimde 2. Ay kalmistim simdi 2. Icin deniyorum yine 2 ay oldu ama hamilelik yok henuz bide troid hormon yuksekligi yasiyorum sanirim o dusmeden kalamayacagim sizlerde boyle sorun yasayan varmi