Doğal korunurken korunmayı bıraktıktan kac ay sonra bebeğiniz oldu hamiş kaldınız ???

8 yıl sonra.
12×8= 96 ay yani.

çok dikkatliydi çocuk istemediği için bütün dikkati ondaydı hiç risk almadı ve olmadı
Bende hapı bırakıp prezervatif ve geri çekme devam etmek istiyorum ama eşim çok savsaklıyo bu korunma işini. Güven vermiyor tamam öyle yaparız diyo ama işine gelmeyince takmıyor bende güvensiz oluyrum

Bende hapı bırakıp prezervatif ve geri çekme devam etmek istiyorum ama eşim çok savsaklıyo bu korunma işini. Güven vermiyor tamam öyle yaparız diyo ama işine gelmeyince takmıyor bende güvensiz oluyrum
kaç aydır korunmuyosun yeni mi evlisin canım ?

kaç aydır korunmuyosun yeni mi evlisin canım ?

İlk bir iki ay prezervatif ve geri çekmeydi. Ama takmamazlık yaptı bende sinir oldum hapa başladım 4-5 aydır hapla korunuyorm ve sadece bi kere içeri gitti dalgınlığına geldi ama hap oldugu için içim çok rahat. Hep korunuyorumm şu ana kadar 6 aylık evliyim

hapta kesin korunma değildir hap içerken benim arkadaşım hamile kaldı hemde düzenli içiyodu evlenmeden önce başlamıştı hapa şimdi 2 aylık oldu bebeği

hapta kesin korunma değildir hap içerken benim arkadaşım hamile kaldı hemde düzenli içiyodu evlenmeden önce başlamıştı hapa şimdi 2 aylık oldu bebeği

Valla onunkinin adını bilmiyorum ama ben sağlık ocağından alıyorum onlar da faydası olmayan seyi önermezler hem kuzenim ebe o da hap önermişti %99 korur demişti. Ama zaten hem içine gitmiyor hem hap o yuzden de çok etkilidir hem hapı bıraktıktan sonra bile etkisi 1-2 ay gitmiyor bazılarında nasıl hamile kaldı anlamadım ben memnunum ama hapa bağlı kalmak istemiyorum o yuzden bırakmak istiyorum ve neticede kimyasal vücuda zarar veriyor ve bi süre sonra alışıyor. Hem bıraktıktan sonra hamile kalamam diye tereddüt oluştu istemiyorum su anlık ama prezervatif yumurtlamana bir şey yapmıyo bıraktıgında ve istediğinde hamile kalabilirsin

evet haklısın bende ilaçtan korktuğum için kullanmadım doğurganlığı azaltıyo diyenler var.risk almak istemedim

evet haklısın bende ilaçtan korktuğum için kullanmadım doğurganlığı azaltıyo diyenler var.risk almak istemedim

Kısırlık falan yapmıyor ama bıraktığında hemen kalamadığın için istemiyorum hormonlara da zararlı ama sadece geri çekmeye de güvenemem prezervatif ve geri çekmeyle biraz daha rahatlarım. Gerçi onda da yırtılma ihtimali var

canım hap harici diğer korunma yöntemleri kocana bağlı. kocan korunmazsa hamile kalabilirsin prezervatif te dediğin gibi yırtılma olabiliyo. sen hapı bıraktıktan sonra kazayla kalırsan üzülmüceksen hapı bırak ama kocan çocuk isterde korunmaya dikkat etmeyebilir

O olsun istiyo zaten ama ben istemiyorum daha maddi ve manevi açılardan. Ondan zaten savsaklıyo korunmayı o da hap kullanma zararlı. Diyo ama kendi korunmak istemiyo

O olsun istiyo zaten ama ben istemiyorum daha maddi ve manevi açılardan. Ondan zaten savsaklıyo korunmayı o da hap kullanma zararlı. Diyo ama kendi korunmak istemiyo
nasıl güveneceksin o zaman kocana. o istiyosa her türlü yapar korunmak istemediği sürece

Konu güzel olmuş .

Bizd şuan geri çekilme ile korunuyoruz :)
Böyle kornma olmaz demeyın .
5 yıldır boyle .
Bakalım kısmets seneye korunmayı bırakıcaz.
Rabbim inşallah aratmaz.

işin zor o zaman. hapı bırak ki çocuğumuz olsun mesajı veriyo snaa hapı bıraktırıp korunmucak bence :)

O zaten istiyo ama ben istemiyorum zaten ay sonu zor geliyor bebek olsa hepten masraf