-
- Konu Sahibi PamukDeniz
Senın içinde canım.umarım en yakın zamanda bebişin olur ve sag salım kucagına alırsın. Bu arada dusuklerınının neden oldugu arastırıldımı ?Hakkında hayırlısı canm inşallah işe yarar adetin düzene girer
Sağol canım inşallah inşallah. Bende yok yok canım. Rahim kalp şeklindeymiş perde var buda düşük veya erken doğumu tetikliyo. Hamile kalınca kanımda pıhtılaşma oluyomuş tedavisi hamileliği erken farkedip iğne tedavisine başlamak. Kanı halletsem rahimden korkuyorum ameliyatı dr önermedi bebek perdeyi yırtabilir dedi bi kez daha dene yine düşerse ameliyat dedi. Bakalım ne olacak bende heyecandan çok korku varSenın içinde canım.umarım en yakın zamanda bebişin olur ve sag salım kucagına alırsın. Bu arada dusuklerınının neden oldugu arastırıldımı ?
Canım bır akrabamdada aynı senın rahmindekı perde sorunundan vardı.onunda basından 2 kere dusuk gecmiştı.hatta doktoru korunmasını ve amelıyat olmasını soylemiştı.o sansını bırkere daha denedı (doktorunu dınlemedı) ve bebegını sag salım kucagına aldı.Allah tan hıc bır zmn umut kesılmez.Sen içini yeterkı ferah tut.Sağol canım inşallah inşallah. Bende yok yok canım. Rahim kalp şeklindeymiş perde var buda düşük veya erken doğumu tetikliyo. Hamile kalınca kanımda pıhtılaşma oluyomuş tedavisi hamileliği erken farkedip iğne tedavisine başlamak. Kanı halletsem rahimden korkuyorum ameliyatı dr önermedi bebek perdeyi yırtabilir dedi bi kez daha dene yine düşerse ameliyat dedi. Bakalım ne olacak bende heyecandan çok korku var
Canım bır akrabamdada aynı senın rahmindekı perde sorunundan vardı.onunda basından 2 kere dusuk gecmiştı.hatta doktoru korunmasını ve amelıyat olmasını soylemiştı.o sansını bırkere daha denedı (doktorunu dınlemedı) ve bebegını sag salım kucagına aldı.Allah tan hıc bır zmn umut kesılmez.Sen içini yeterkı ferah tut.
Senın yapman gereken gebelık boyunca sureklı dınlenmen.ılk 3 4 ay özellıkle o sureklı ıstırat ettı.Inşallah amelıyata gerek kalmadan sende hamıle kalıp sag salım bebişini kucagına alacaksın ben butun kalbımle inanıyorum.Ayy inşallah benimde meleğim sağ salim doğar. Dr perdenin gebeliğe engel olmadığı gibi bebeğin gelişimine de engel olmayacağını söyledi. Inşallah dediği gibi olur rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Senın yapman gereken gebelık boyunca sureklı dınlenmen.ılk 3 4 ay özellıkle o sureklı ıstırat ettı.Inşallah amelıyata gerek kalmadan sende hamıle kalıp sag salım bebişini kucagına alacaksın ben butun kalbımle inanıyorum.
Hamile oldugunda haberdar edersen sevinirim.Ahh bi tutunsa ben yatmaya razıyım wc harici yataktan kalkmam gerekirse hastanede yatarm yeter ki anne olayım. Allah razı olsun moral oldu güzel dileklerin. İlk ayım daha ama allahın izniyle umutluyum :)
Tabiki seve seve söylerim canımHamile oldugunda haberdar edersen sevinirim.
Evet oldum gecti canim. Aynen batimiz ayni sayılır. Hadi bakalim onumuzdeki batlara bakicaz artik:)Adet oldun mu? Benim 20 Şubat aynı zamana mı denk geliyor bat ımız
Hadi inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz :)Evet oldum gecti canim. Aynen batimiz ayni sayılır. Hadi bakalim onumuzdeki batlara bakicaz artik:)
Ayy insallah canim. Mutlaka haberleselim buradan.Hadi inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz :)
Tabiki canım irtibatı koparmayalım. Senin şimdi bat 20 şubat mııAyy insallah canim. Mutlaka haberleselim buradan.
Ben çok tedirgin oldum 4. Ayımız olmadı diyecanım biz doğal olarak tam 4 yıl korunduk korunmayı bıraktıktan 9 ay sonra hamile kaldım umarım sen hemen kalırsın kişiden kişiye değişir :)
Eşin korunuyo yani geri çekilerek dışarıya boşalıyoBu doğal yolla korumaktan kastedilen nedir hanımlar?
Eşin korunuyo yani geri çekilerek dışarıya boşalıyo
tabiki %100 korunma denmez korunurken hamile kalan çok var.Anladım ama o bir korunma yöntemi değil malesef korunuyorumm denemez oyle
tabiki %100 korunma denmez korunurken hamile kalan çok var.