Doğal korunurken korunmayı bıraktıktan kac ay sonra bebeğiniz oldu hamiş kaldınız ???

Korunmadan dolayı yumurtalar tembelleşiyo uzun süredir korunuyorz çünkü. Ondan adetlerim 35 güne çıktı ama düzenli olarak 35 günde geliyo kist olduğunu sanmıyorum bende. Geçen ay hormon testi yaptırmıştm aile hekimliğinde herşey yolunda dedi ama uzun zamandır ultrason la bakılma olmadı. Zaten daha ilk ayım bi kaç ay geçsin dr.a gidicem canım inşallah bekletmez meleklerimiz tez zaman da gelirler. Sen folik asit kullanıyor musun

Ilaclami korunuyordunuz? Eger oyleyse evet belki tembellik yaratmis olabilir yumurtlamada. Ben ilaçla korunmadim. Bencede hic telas yapmayın biraz daha denemeye devam. Ben folik asit onceden cok kullandim. Fakat baktim hamilelik olmuyor bi suru folik asit icmis oldum. Ancak artik ondan da biktigim icin su aralar kullanmiyorum hamile kalirsam kullanicam. Zaman zaman belki bu ay olur deyip kullandigim oldu bosa cikti.

Yok canm ilaç kullanmadım bende. Aile hekimliğine kan verdiğimde folik asit kullanmaya başlamak istediğimi söyledim oda bi kaç ay bekle öyle başla korunmayı yeni bıraktın hemen başlarsan boşuna içmiş olursun oldu ki ilk ay tuttu öğrenince içmeye başlarsınız dedi. Bende bekliyorum işte canm daha yeni başladık yumurtlama bile daha olmadı rabbim ne zaman derse o zaman olur. Sağlıklı hayırlı olanı nasip etsin inşallah. 5 senenin özlemini en güzelleriyle nasip eder inşallah.

Alla alla cok ilginc neden oyle dedi ki acaba ilacla mi korundugunu dusunduler? Yani sonucta ilac kullanıp birakanlar bile hemen hamile kalabiliyor. 5 senelikmi evlisiniz? Baya olmus insallah Allah tez vakitte nasip etsin ikimizede.

Alla alla cok ilginc neden oyle dedi ki acaba ilacla mi korundugunu dusunduler? Yani sonucta ilac kullanıp birakanlar bile hemen hamile kalabiliyor. 5 senelikmi evlisiniz? Baya olmus insallah Allah tez vakitte nasip etsin ikimizede.

Yok biliyo normal korunduğumuzu da gerek yok dedi erken başlamana. Evet 5 senedir evliyim 2 kürtajım oldu. Hayırlısı bakalım canm

Doğal yolla korunuyordum, tam 1 sene sonra hamile kaldım, düşükle sonuçlandı, kürtaj oldum hemen 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve oğlum 15 aylık şuan, yine normal yolla korunurken korunduğumu zannederken tekrar hamileyim şuan. Doktora sorduğumda korunmaktan yumurtalar tembelleşebiliyor bazen anca kendine geliyor demişti, hayırlısıyla olur inşallah

Bende yaklasik 2 yillik evliyim. Insallah hayirlisi canim. Umarim burada birbirimize guzel haber veririz.
Ayy inşallah canım. Uzun süredir anne olmak için bekleyenlerin güzel haberini almak kendim hamile gibi mutlu oluyorm inşallah isteyen herkesin sevincini paylaşırız. Senin bat ne zamandı

Ayy inşallah canım. Uzun süredir anne olmak için bekleyenlerin güzel haberini almak kendim hamile gibi mutlu oluyorm inşallah isteyen herkesin sevincini paylaşırız. Senin bat ne zamandı
Insallah canim. Zaten konulari okurken goruyorum onceden bizim gibi yazip sonradan hamile olduğunu yazanlari yada takvim yapanlari. Darisi tum isteyenlere inşallah. Benim bat 21 yani daha yeni gectii. Senin?

Insallah canim. Zaten konulari okurken goruyorum onceden bizim gibi yazip sonradan hamile olduğunu yazanlari yada takvim yapanlari. Darisi tum isteyenlere inşallah. Benim bat 21 yani daha yeni gectii. Senin?
Adet oldun mu? Benim 20 Şubat aynı zamana mı denk geliyor bat ımız

Arkadaslar bende 7 senedır korunuyorum.Adet duzenım alt ust oldu.35 50 arası degişiyor.acaba korundugum için yumurtalıklarda tembellık oluşmuş olabılırmı..?

Arkadaslar bende 7 senedır korunuyorum.Adet duzenım alt ust oldu.35 50 arası degişiyor.acaba korundugum için yumurtalıklarda tembellık oluşmuş olabılırmı..?

Bende korunuyordum 5 senelik evliyim 2 hamilelik geçirdim düşükle sonuçlandı. 3 seneyi geçik korundum doğal yolla. Benimde adetim 28 gündeydi 30 güne çıktı 5 6 aydır 35 günde olmaya başladım geçen ay bata yakın korunmayı bıraktık bu ayda artık şaşırıp kaçıncı gün gelir bilmiyorum. Kendi adet düzenime göre bende tebellik var gibi gecikiyo yumurtlamam. Siz doğal yollamı korunuyorsunuz?

Esım korunuyor canım.ilk korunmaya başladığım sene dogum kontrol ilacı kullanmaya baslamiştım malesef ilac bana olmadı.adet duzenımı 15 gune indırdı.3 4 ay kullandım baktım olmuyor bıraktım.daha sonra gıt gide günlerim uzamaya başladı malesef.

En son korunmayı bıraktıgımda 20 yasındaydım.suan 27 yaşındayım yanı tam dogurganlık donemımı korunarak gecırdım.bılmıyorum onunda etkısı olup tembellestılermi.

En son korunmayı bıraktıgımda 20 yasındaydım.suan 27 yaşındayım yanı tam dogurganlık donemımı korunarak gecırdım.bılmıyorum onunda etkısı olup tembellestılermi.
Olabilir canım daha korunma bence. Çocuk istememenin sebebi nedir özel değilse söyleyebilir misin?

Benım 2 cogum var.2.cocugum ilk cocugum 1 yasındayken oldu.o nedenden dolayı dıkkatlı bır sekılde korundum.
Daha çocuk düşünmüyosan sıkıntı yok canım gecikmelerin için bi dr.a git derim en azından ilaçla düzene girer

İnofolık adında bır ilac var bır tur takvıye hem vucudu hamilelige hazırlıyor hemde adetlerın duzene gırmesını saglıyor.ustelıkte yumurtanın kalıtesını arttırıyor.bu ilacı deneyecem.bakalım adetı duzene sokacakmı.

Hakkında hayırlısı canm inşallah işe yarar adetin düzene girer