- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- Konu Sahibi PamukDeniz
hiç korunmadık :)Hapla mıkorundunuz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç korunmadık :)Hapla mıkorundunuz :)
öyle düşünme bebek bereketiyle gelir emin ol bebeğin olunca daha rahat bi hayatın olur
Neden bu kadar uzun olmuş Pekihiç korunmadık :)
sanırım boş ya da kimyasal gebelik oluşup sonlanıyormuş.Neden bu kadar uzun olmuş Peki
Banada tarif edin Benin hiç bir sorunum yok şükür doktor akışına bırak dedi ama ben hemen istiyorum :)sanırım boş ya da kimyasal gebelik oluşup sonlanıyormuş.
en son incir kürü yapınca işe yaradı. 4 senede 3 çocuk verdi Rabbim.
olur inşallah :)Banada tarif edin Benin hiç bir sorunum yok şükür doktor akışına bırak dedi ama ben hemen istiyorum :)
Cookk sagolun deneyecegim :) allah bagıslasın sizinkileride:)olur inşallah :)
Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı
Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.
2x25U+7A
25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
amin.Co
Cookk sagolun deneyecegim :) allah bagıslasın sizinkileride:)
bir de incirleri atma, eşin yesin.Co
Cookk sagolun deneyecegim :) allah bagıslasın sizinkileride:)
Evet canim bu ay 21 onumuzdeki ay 20 gosteriyor takvim. 20 subat yani.Tabiki canım irtibatı koparmayalım. Senin şimdi bat 20 şubat mıı
Aslinda tadi o kadar kotu degil. Ya da ben alistim :)İncir kürü neyse de soğan kürü ben olsam asla yapamam normal çiğ soğan bile yiyemiyorum hayatta suyunu içemem heralde bunun tadı daha güzel olanı yok mu fazla bilgi göz çıkarmaz:)
Hayirli olsun bebeginiz. Zaten 3 uncu ayda hamile kaldiginiz icin sıkıntı ya girmemissiniz. Aylar gecince o sıkıntı basliyor. Sanslisiniz bu yuzden.3. Ay hamıle kaldım sıkıntıya gırneyınce oluyomus cok sukur
Tedirgin olmayın daha erken. 1 yila kadar cok tedirgin olmamaya calisin. Yoksa stresten olacagi varsada olmaz.Ben çok tedirgin oldum 4. Ayımız olmadı diye