Doğal güzellik yalanı...

Evet. Sakallarının arasından pembiş pembiş allık fışkıran ya da rimelli sevgilim olsun istemezdim.

Düsüncesi bile cok kötü :/ allikla palyancoya benzerler anca

Ben bi arkadasimi hastanede görmüstüm makyajsiz niye böyle dolasmiyorsun diye söylenmistim. Ayni arkadasin kiz kardesinin mavi gözleri var gözlerine makyaj yapinca rengi ortaya cikmiyor daha cok geride kaliyor. Makyajsiz daha hoslar bana göre. Zevk meselesi gercekten

Son düzenleme:
Maymundan 5 dk önce mi doğdun
Oklava zamanı gelmiş.
Kendileri de bilmiyorlar ki ne istediklerini.

bende sevmem kimisi o kadar agır makyaj yapıyorkı dudak kırmızı gozler kapkara cok abartı.

hergun işe gelırken bende yapıyorum az pudra hafıfı alık rımel azda ruj bu kadarı yetıyor. fazlasına zaten gerek yokkı.

benım erkek arkadasımda sevmez makyajı yanına gıdınce sıler hemen yuzumu. ama dısarıda yaptıgımda tabıkıde begenır. bence yerıne gore. aksamları yurumeye cıkıyorum gıymıd esortmanını kosuyor ama suratı makyaj dolmus. arkadas ıyı tamam hosda sıl o makyajını daha cok zarar teredıkce ıcıne gecıyor.

Size çok katılıyorum.Bende aynı fikirdeyim.Bence bazı kadınlar makyaj yapmasını bilmiyor kendine yakışan ne onu bulması gerek.Bana eyeliner yakışmıyor bunu biliyorum ama bazı kadınlarda bambaşka bir güzellik katıyor.Binbir türlü makyaj modeli var.Mesala yakın bir arkadaşım var Sevgilim beni makyajsız beğeniyor dedi.Sonra işte bir kaç hafta geçti.Kız makyaj malzemleri aldı güzellerinden.Öyle gitti.Sevgilisi çok beğenmiş hep böyle ol demiş.Yani bunun makyajsızlıkla ilgisi yok gibi.

Bi de geçen gün çalıkuşu izlerken feride çok doğal gelmişti.Makyajsız gibi ama yakından fondöten hafif ruj göz farı bile olduğunu gördüm şaşırtıcı gelmişti.

katılıyorum..Makyaj yapmayı seviyorum ama hergün aşırı makyaj yapmıyorum,
Mesela bugün yalnızca eyeliner var, bir de çalıştığın yere göre değişir makyaj olayı

Makyaj yapmayı bilmiyorum.Gerçekten. Ha pudra sürmek,kalem çekmek ve parlatıcı sürmek makyaj oluyorsa elimden sadece bunlar geliyor.O da kırk yılda bir çok çok esmesi lazım kafama....

Sevgilim beni makyajsız halimle beğendi.365 günde 5 gün yapmıyorumdur,öyle diyeyim.Defalarca da söyledi doğallığı sevdiğini.Birkaç kez kalem,parlatıcı falan sürüp gittim,ağzı beş karış açık kalmıştı. Dediğim gibi kafama eserse yapıyorum,farklılık iyidir ama sıradan günlerde kafamın çok hoş olması lazım. Yap ya da yapma derse ters teper bende,o da ayrı mevzu.

Son düzenleme:
makyaj yapmaya bayılıyorum bence insanın yüzüne renk gelince daha güzel oluyor.ama makyaj yapmak için yapmayı da bilmek lazım.doğru renkler kullanılırsa çokta sırıtmaz doğal durabilir.

Erkek olmadığım ıcın yorum yapamıcam. Onların ne dusundugunu hiç bi zaman anlıyamıcaz ak diyolarsa kara ,kara diyolarsa ak demekti yada o öyle bişeydi

Makyajdan hiç hazzetmeyenlerden biri de benim Benim için makyaj göz kalemi ve şeffaf rimelden ibarettir.
Hayatımda hiç föndoten, pudra, eyeliner falan kullanmadım, nasıl kullanılır bilmem.
Ama gerçekten bir göz kalemi bile farklılık sağlıyor. Göz kalemi sürmeyince herkes hasta mısın yada uykusuz musun diye soruyor bana.
Erkeklerin doğal güzellik safsatasına da asla inanmıyorum, makyajlı süslü püslü kızlara nasıl baktıklarını görüyoruz.
Ama günümüzde bayanlar da gerçekten makyajı abartıyorlar.Her gün çevremde boya kutusuna düşmüş gibi, aynı tarz saç kesimi, aynı tarz kaş biçimi, aynı biçim burun birbirinin benzeri hatun görür oldum.

İyi de makyaj kalıcı bir güzellik değil ki kimi kandıracaksınız yaparsınız ve silince de doğal halinize geri dönersiniz. Evlenince gecede mi yatağa makyajla girilecek. Düşünsenize sürekli makyajlı görmüş erkek arkadaşınız sizi ki profosyonel yapıldığı zaman doğal hal ile ciddi fark oluyor evlenince birden karşısında doğal halini görünce yaşayacağı şoku kötü olurdu herhâlde ki bence hayatınızdaki kişiye makyajlı halinizi sevdireceğinize, doğal halinizi sevdirin. Bir erkek sizi doğal halinizle görüp sevsin makyajlı aslında olmayan halinizle değil. Sokakta bir bayana bakabilir ama sahte bir güzelliktir o değil mi ve gerçekten de erkeklerin %90 ı eşlerinde doğallığı seviyorlar eğer size içi ısınmışsa seviyorsa makyajı asla istemez. Ama elbette gözaltları için krem kullanmak, nemlendiriciler kullanmak, bakımlı olmak farklı bir şey doğal ve bakımlı olmak benim tercihim. Mesela ben eşimle çıkarken makyaj yapardım ama yüzümü kapatan fondotönlerden sürmezdim çillerimde vardı üstelik, bir rimel, kalem, parlatıcı bu kadar. O halimle sevmesini istedim hep tercihim böyle oldu doğal halimi görmesini kararını ona göre vermesini istedim çünkü evlenince doğal halim öyle olacaktı. Eşim de makyajı asla sevmez çalışıyorum yapıyorum eve geldiğimde hemen çıkarmamı ister haftasonları yaptırtmaz doğru olanda bu bence olduğumuz gibi sevmesi tabii ki bir ortama gireceğimiz zaman yaparım makyajımı en güzel halimle yanında olurum o ayrı.

Kızlar makyaj kadını olduğundan daha güzel gösterir ve her erkekte makyaja bayılır. Bakın bu erkeklerin doğal kızları sevmeyeceği anlamına gelmiyor. Doğalken de çok güzel olan bir kadın makyajla daha güzel oluyor bu herkes için geçerli çünkü makyaj kusurları kapatır, cilde canlılık verir ve tabi ki seksi ve havalı gösterir. Sevgilisine makyaj yapma diyen bir erkek, makyajlı kadınları daha güzel bulduğu ve erkeklerin sevgilisine bakabileceğini düşündüğü için öyle diyordur yani sadece kıskançlıktan.
Bu arada doğal halinin makyajlı halinden güzel olduğunu iddia eden bayanlar, 'doğru' makyaj yaptığınız takdir de doğal halinizden daha güzelsiniz bu herkes için geçerli.

Erkekler kadınların doğal hallerinde olmalarını tercih ediyorlar ki bence doğru olan bu.
Bakımlı ve temiz olmak başka makyajlı olmak başka.
Bazen görüyorum makyajlı hanımları suratta fondotenden bir alçı çatlak çatlak iğrenç dudak kalemleri enteresan göz makyajlari filan derken ben bile tiksiniyorum makyajdan.
Dozunda olanı güzel bir kalem bir ruj bir maskara yeter bence.
Kadınların benliklerinden vazgecilrilmesi olayını hiç anlamadım. Makyaj kadının benliğini ile alakalı mıdır?
Yani bu konuda beylere hak veriyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Makyaj yapmaya bayılırımmm.. Ama çokk değil...
Canım istediği zaman fondaten kullanırım...
Genellikle göz kalemim, rimel'im, allığım ve parlatıcım eksik olmaz..
Ewde bile rimel vardır..
Far sürmeye pek düşkün değilim..
Düğün, davetlerde sürerim..
Onun dışında "göz kalemi, rimel, allık we parlatıcımdan" wazgeçmem

Şu zamana kadar da yapma diyen bir erkek olmadı bana

Kadını bu konuda özgür bırakmaları lazım bence..

Ya teyzeme bayılıyorum
52 yaşında bu arada , Türkan şorayı andırır, hoş hatun , alımlı
Sabah yüzünü yıkar kalemini çeker , ben bazen makyajımı silmeye üşenirim , kalem rimel akar
Sabahları panda gibi kalkarım
Kadın bakımlı güzel bence , artık bir kalem bir allıkta doğallıktan uzaklaşmak sayılmamalı

Son düzenleme:
makyaj doğal güzelliği bozuyorsa kaşları da aldırmamak gerekir

Ben de makyaj düşkünü olmayanlardanım galiba. Emin değilim çünkü ruh halime göre bir gün kalem çekerim rımel kullanmam, bir gün rımel kullanırım kalemi istemem, bir gün ikisini de az kullanırım ki kullandığım zaman özel olsun. Her gün aynı şekilde görünmek istemem. Ama allığı makyaj yapmasam bile kullanabilirim. O da aklıma gelirse
Tuhaf şekilde en düzenli kullandığım kaş kalemimle boşluk doldurmaktır. Kaş ifadeyi ve göz yapısını değiştiriyor.

Eşim bana makyaj yapma demez bilakis kalem çekmemi ister sürme hoşuna gittiği için.

Ama o fondöten olayından nefret ediyorum. Onu cildimden çıkarana kadar sanki yüzüm oksijensiz kalmış gibi hissediyorum. Yaz ayındaysak kaşınıyor. O yüzden düğünler dışında kendime bu kötülüğü yapmıyorum. Beyaz tenliyim kılcal damarlarımı da seviyorum. Bronzlaşınca da güzel bronzlaşmadan da

Doğal güzellikte bir faktör de doğal saç rengi. Saçını sonrada açanlarda sarı saç gibi makyajsız ruh gibi görünüyorlar. Ama aynı kişi saçını kestane veya çikolata kahve yapınca doğal halleri daha çok hoşlarına gidip makyajsız veya çok hafif makyaj yapıyorlar. Örnek kardeşim.

Cilt alt tonu diye birşey var duyanlar olmuştur. Naturel olmak isteyen bayanlar saç rengini tespit ediyorlar. İnternette araştırın derim.

makyajlı halini sevmesi doğal halini sevmeyeceği anlamına gelmiyor.makyaj yapmak karşındakini kandırmak değil ki zaten güzel olan bir yerini ön plana çıkarıyorsun.profosyonel makyaj yapmıyoruz sonucta.yapan olsa bile bütün gün öyle durmaz.erkeklerin %90 o öyle seviyor fikrini nerden çıkardınız anlayamadım bunla ilgili araştırma mı varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…