Doğal güzellik yalanı...

Insan kendini nasıl rahat nasıl güzel nasıl özel hissediyorsa öyle olmalı. Kimi kendine bakilmasindan rahatsız olur, üzerinde göz gezmesini istemez, bunun için ilgi cekmemeye çalışır
Kimi hep gözler üzerinde olsun hisseder. Ona göre ilgi çekici makyaj yapar öyle giyinir
Makyaj yapmamakta bir tercih meselesi bence

Hemfikirim. Güzel özetlemişsiniz.

Hanımlar, kat kat fondoten sürmeyen çirkindir demedim ki. Kalem sürmek de makyajdır, parlatıcı sürmek de. Az veya çok makyaj yapıyoruz. Doğal tonlarda makyaj yapmanız sizi tamamiyle doğal yapmıyor. Doğal haliniz yüzünüzde hiçbir şeyin olmadığı halinizdir.

Yorumları okumadım ama bunun sebebi besbelli zaten.
Makyajlı kadınlara daha çok bakılır ve kendileri de sevgililerine bakılmasını istemez.

ha doğal seven var mıdır elbette vardır ama genel manada kıskançlıktan başka değil.

Hemfikirim.....

Makyaj bazı güzellikleri ortaya çıkarır, bazı güzelleri de çirkinleştirir.
Gerçekten kimi kadın doğal çok daha güzel oluyor bence de..

Göz altı morluğu başka bir olay ama ufak bir kapatıcı doğallığı bozmaz.

Neyse samimi olabilir bu erkek yani..
Benim eşim de pek makyaj sevmez.
Koyu koyu tonlara uyuz olur hatta.

Benim sevgilim ilk kez makyajsız gördüğünde çok beğenip çok daha güzel olmuşsun demişti ama ben makyajlı daha iyi hissetiğim için yapıyorum.

yanliz bazi yuzlerde de yakindan bakilinca pul pul olan pudra, yada yuzdeki bazi kirisiklara girmis fondoten asiri itici de olabiliyor.

O zaman oyle yuzlere hic bakasim gelmiyor.

Ben her gün genede likit sürerim rimel bide arada bir ruj..
Göz altımda morluklar çok çok belliyse kapatmaya çalışırım ama pekte üstelemem sonra sivilce falan çıkar diye.
Fondötenid pek kullanmam sivilcem varsada olsun der hava almasını engellememek için kullanmam.
Benim sevgilimde makyajı pek sevmeediğini ileri sürer ben inanmam tabii bunu onda söyledim beni kısıtlayıp yapana bakıyorsun deli etme beni derim.
Ben makyajı kendime yakıştırıyorum açıkçası..
Bizim başladığımız zaman rimel ruj arada bi kalem sürer çıkardım sonra bigün likitsürdüm gittim yanına bu ne be asfalt gibi duruyor demişti.
Karışma buna demiştim arada bişeyler daha söyledi sürme diye sanane be şuna bak ya sanki nasıl bii makyaj yaptımda bıdı bıdı yapıyor demişti.
1,5 yıldır likitsiz dışarı çıkmam gibi bi durum söz konusu alıştı arada bi kuyruğunu uzatrım kuyruğu kalın olmuş uzatma der keyfime göre yapıyorum diyorum ince yap diyor elime ne denk gelirse diyorum.
Gözlerimi beğenirim ben oda beğendiğini söyler ama ne kadar doğrudur bilemem..
Uzatınca güzel oluyor diyo herkes beyfendi dikkat çekiyor diyor demek ki kıskançlıktan ama banane kıskansın hep ben kıskanıcak değilim.
Haa bakan oluncada bakmakla yetiyor..
Kaş kalemi kullanmadım kullanır mıyım bilmiyorum...
Kaşlarımı almadım alınmış sanıyorlar şükürler olsun ALLAH vergisi kalem gibidir
Kavis yapabilmeyi isterdim ama doğal durmuyor öylede..
Neyse her halime bin şükür

Yorumlari okumadim ama bende bu basligin orneklerinden birisiyim. Erkek arkadasim senin makyaja ihtiyacin yok der hep. Ama acik acikta soyler dikkat cekiyorsun, millet bakiyor ben baktirtamam herkesin nefsi var niye insanlara hos gelesin niye guzel olmak dikkat cekmek istiyorsun diye diye diye beni bezdirdi komple. Sonra da din ile ilgili konulara gelir konu. Tartisma buyur. Beni dinsiz ilan etmesi de cok yakin zaten.
Not: makyaj dedigimiz kisim rimel. Ruj ve ojeye dusman olali cok oldu. Sira rimele geldi hadi hayirlisi.

Rimelede mi engel var ?

bana da eşim yakışmadığıını söyler. samimi olduğunu düşünüyorum çünkü özellkle makyajsızken çok öper koklar. onun makyajdan kastı yüze sürülen kapatıcılar ve allık vs.. yüzüme bakmaz allık sürdüğüm gün.. bu ne böyle yüzüne badana mı yaptın der çook hafif sürsem de. rimelime kalemime karışmaz. koyu bir far sürdüysem de hoşlanmaz.. yani kısaca hafif makyaja onay var....:) ama gerçekten eminim sırf rimelli halimi gece yemeğe çıkarken yaptığım makyaja tercih edeceğinden. gerçekten sevmiyor makyajı... 10 yıldır böyle...

en son dedim bb krem aldım fondoten değil besleyici nemlendirici ama hafif renk veriyor falan. ona da kızıyor çillerimi kapattığından.. bildiğiniz benim iğrenç çillerimi seviyor... güzellik anlayışı farklı erkeklerde. her anlamda öyle. hayatta zayıf kızları beğenmez mesela. en az 40 beden olacak. genelleme yapmak yanlış erkeklerde sanırım. kıskançlıktan yapanın yanı sıra gerçekten fazla makyaj yapan kızların çok itici geldiği örnekler de var.

belki sevgilisi makyaj yapmayi bilmiyodur

benim esim hep makyaj yapmami isterdi. sonuclari gorunce
arap sen icme b*kunu cikariyorsun a dondu olay

Son düzenleme:

Bence herkesin beyenisi farklıdır ..bnm eşimde haz etmez ,beyenenleride anlamaz..bnce. Erkekler şöyledir diyemeyız ,o arkadaşınıza siz kendi bayan gözünüzle bakıyorsunuz ,ama svgilisi öyle değilki ,arada sevgi olunca bütün o maskelere gerek kalmaz ...demekli sevgilisi doğal olmasını istiyor ne güzel ,onu boyle beyenıyorsa çok şanslı bnce ..ayrıca biz bayanlar neden çok güzel olmak zorundayız anlamıyorum ..kendimiz içinse amenna ..ama bunu bir erkek için yapmak bna çok basit geliyor ...

Dogal hali ile cok ama cok guzel olan kadin veya genc kiz var.mutlaka hepimiz karsilasiriz ara sira.onlarin bir gram boyaya ihtiyaclari yok.makyaja gelince dozunda yapilmis makyaj da guzeldir ama sart degil gundelik hayatta.kisinin kendi tercihi bu.esi veya sevgilisinin hosuna gitmeyebilir bu da normal
Yakistirmiyordur muhtemelen.mesela ben de biyiktan hoslanmam ve esime de hic yakistirmadi birkez bi girisimi olmustu ama macerasi kisa surdu:tabi bi kisim erkek te kiskandigindan izin vermiyo olabilir.acaba arkadasin makyajli hali ile cok mu cezbedici oluyordu
.gerci gundelik hayatta yapilan makyaj ili bu derece bir degisim yakalamak ta zor
.ancak profesyonel makyaj insani cok degistirir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim sevgilimde makyajıma karışmaz . Ama doğal halimi çok beğenir :) böyle tertemiz ne güzel ihtiyacın yok hiç der :) Erkekler aşırı makyajdan hoşlanmıyor bence haklılarda aslında :))

benım kuzenımın sevgılısı parfum bıle kullanmasını sevmıyor daha neler yahuu

Benim erkek arkadaşımda makyaj pek sevmez.Bende yokmuş gibi makyaj yaparım bazen.Mesela göz altına sürülen hafif kapatıcı, az rimel ,sürülüp silinen ruj halini anlamıyorlar bile.Makyajsız doğal sanıyorlar.
Ayrıca çok makyajı bende itici buluyorum.Hadi göz makyajını anlarım o yoğun güzel olabiliyor ama göz altı bembeyaz yanaklar pespembe bayanları gördükçe yüzlerini yıkayıp temizleme hissi duyuyorum.Ünlülere vs dikkat edin gündüz çok doğal bir makyajla hem güzel hem natural görünüyorlar.Erkeklerin makyaj yapmadan kastı temiz doğal ol.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…