- 28 Mart 2013
- 12.826
- 17.329
- 498
senin kaşların şekli güzeldir :26:
Kızlar makyaj kadını olduğundan daha güzel gösterir ve her erkekte makyaja bayılır. Bakın bu erkeklerin doğal kızları sevmeyeceği anlamına gelmiyor. Doğalken de çok güzel olan bir kadın makyajla daha güzel oluyor bu herkes için geçerli çünkü makyaj kusurları kapatır, cilde canlılık verir ve tabi ki seksi ve havalı gösterir. Sevgilisine makyaj yapma diyen bir erkek, makyajlı kadınları daha güzel bulduğu ve erkeklerin sevgilisine bakabileceğini düşündüğü için öyle diyordur yani sadece kıskançlıktan.
Bu arada doğal halinin makyajlı halinden güzel olduğunu iddia eden bayanlar, 'doğru' makyaj yaptığınız takdir de doğal halinizden daha güzelsiniz bu herkes için geçerli.
Yorumları okumadım ama bunun sebebi besbelli zaten.
Makyajlı kadınlara daha çok bakılır ve kendileri de sevgililerine bakılmasını istemez.
ha doğal seven var mıdır elbette vardır ama genel manada kıskançlıktan başka değil.
bende o kızı arıyordum, olayan erkek kardeşime alacaktım...
Yorumlari okumadim ama bende bu basligin orneklerinden birisiyim. Erkek arkadasim senin makyaja ihtiyacin yok der hep. Ama acik acikta soyler dikkat cekiyorsun, millet bakiyor ben baktirtamam herkesin nefsi var niye insanlara hos gelesin niye guzel olmak dikkat cekmek istiyorsun diye diye diye beni bezdirdi komple. Sonra da din ile ilgili konulara gelir konu. Tartisma buyur. Beni dinsiz ilan etmesi de cok yakin zaten.
Not: makyaj dedigimiz kisim rimel. Ruj ve ojeye dusman olali cok oldu. Sira rimele geldi hadi hayirlisi.
Merhaba.
Erkeklerin doğal güzellik adı altında kadınları benliklerinden vazgeçirmesi sizce de sinir olunacak bir durum değil mi?
Bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Kendisini bir süredir görmüyordum. Hiç onu tanıdığım gibi değildi. Soluk yüzlü, göz altları mor biraz. Hep zaten göz altlarından şikayet ederdi. Birlikte kozmetik tavsiyesi de verirdik birbirimize. Hayırdır dedim. O da bana ' Sevgilim beni makyajlı beğenmiyormuş. Ben de cildimi dinlendiriyorum. Salaş gezmek daha rahatmış' dedi. Şaşırdım. Kendisi hiç öyle biri değildi. Doğal hali cidden hasta gibi duruyor.. Ama kendisi bunu kanıksamıştı.
Ben erkeklerin doğal güzellik isteğini çok saçma buluyorum. Kendi sevgilileri makyaj yapmasın isterler ama makyaj yapan kızlara bakarlar.
Makyaj bence gerçek güzelliği ortaya çıkarır. Makyajı gerçekten sevmeyen kadınların azınlık olduğunu düşünüyorum. Bakımla makyaj da aynı şey değildir kanımca. İmkanı yoktur bazı kadınların diyebilirsiniz. Ama bir kalem kaç lira? Ya da bir ruj. Doğal güzellik safsatası bence erkeklerin kadınları sindirme politikası.
benım kuzenımın sevgılısı parfum bıle kullanmasını sevmıyorMerhaba.
Erkeklerin doğal güzellik adı altında kadınları benliklerinden vazgeçirmesi sizce de sinir olunacak bir durum değil mi?
Bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Kendisini bir süredir görmüyordum. Hiç onu tanıdığım gibi değildi. Soluk yüzlü, göz altları mor biraz. Hep zaten göz altlarından şikayet ederdi. Birlikte kozmetik tavsiyesi de verirdik birbirimize. Hayırdır dedim. O da bana ' Sevgilim beni makyajlı beğenmiyormuş. Ben de cildimi dinlendiriyorum. Salaş gezmek daha rahatmış' dedi. Şaşırdım. Kendisi hiç öyle biri değildi. Doğal hali cidden hasta gibi duruyor.. Ama kendisi bunu kanıksamıştı.
Ben erkeklerin doğal güzellik isteğini çok saçma buluyorum. Kendi sevgilileri makyaj yapmasın isterler ama makyaj yapan kızlara bakarlar.
Makyaj bence gerçek güzelliği ortaya çıkarır. Makyajı gerçekten sevmeyen kadınların azınlık olduğunu düşünüyorum. Bakımla makyaj da aynı şey değildir kanımca. İmkanı yoktur bazı kadınların diyebilirsiniz. Ama bir kalem kaç lira? Ya da bir ruj. Doğal güzellik safsatası bence erkeklerin kadınları sindirme politikası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?