pardon yaşınız kaç ki ?
Doğal hali güzel olan insanlar var gerçekten...
Alelade bir topuz yapmış, saçlar ıpıl ıpıl zaten, yüzü duru, ne rimel ne kalem...
Ben aynı topuzu yapıp makyajsız sokağa çıksam ambulans çağırırlar acıyıp...
Ancak bu halde bile güzel olan kadınlar makyajla afete dönüşüyor doğru yapılırsa...
sanırım babam o erkeklerden değildi. hatırlarım bir gün evdeyim,bu ne sapsarı suratın git allık mı süreceksin ne süreceksin dediğini hatırlarımBazıları kıskançlıktan söylüyor olabilir ama doğruluk payı da olabilir.
Sen söyleyince düşündüm de,benim oğlum bende makyaj sevmez mesela:)
Eve gelir gelmez,ne zaman sileceksin makyajını der.
Babam keza öyle,koyu ruj filan sürünce ne o öyle der.
Makyajı daha çok kadınlar seviyor sanırım.Kendimiz ve diğer kadınlar için makyaj yapıyoruz.
Ne bileyim,makyajın çok güzel olmuş diyen erkek yoktur herhalde:)
Ama kadınlar rujunun allığının numarasını bile sorarlar.
Erkeklerin makyaj begenmemesinin sebebi Turk kadinlarinin makyajdan bihaber olmasidir mesela...Hala bu ulkede mavi far surup kirmizi-cingene pembesi ruj surup disari cikan hatunlar var, masmavi rimelle guzel oldum sanan, gozunun altina beyaz far surup guya yuzunu gozunu aydinlattini sanan , bronzeri yuzune boca edip tup patlamis gibi olan, eyelineri, kalemi kapkalin ceken , acik renk fondotenle beyazlamaya calisan cok Turk hanimi var.Erkeklerin dogal guzellik demesi cok normal.
Ben lisedeyken hatirlarimda bir makyaj yapardim.... inanin erkek arkadasim hep yapma derdi, simdi resimlere bakiyorum palyaco gibiymisim. Bir tek sefer lise mezuniyetimde profosyonel makyaj yaptirmistim , o gun erkek arkadasim gercekten guzel gozuktugumu soylemisti.
Simdi yasim 29 makyajsiz cikmam hic kimseden bir sikayet almadim. Makyajli tabiki daha dogal ve guzelim cunku dogal makyaj yapiyorum. Amacim yuzume boya badana yapmak degil .Kusurlari kapatip guzel yerleri vurgulamak.Bence herkes dogru makyajla oldugundan guzel gozukebilir.
Merhaba.
Erkeklerin doğal güzellik adı altında kadınları benliklerinden vazgeçirmesi sizce de sinir olunacak bir durum değil mi?
Bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Kendisini bir süredir görmüyordum. Hiç onu tanıdığım gibi değildi. Soluk yüzlü, göz altları mor biraz. Hep zaten göz altlarından şikayet ederdi. Birlikte kozmetik tavsiyesi de verirdik birbirimize. Hayırdır dedim. O da bana ' Sevgilim beni makyajlı beğenmiyormuş. Ben de cildimi dinlendiriyorum. Salaş gezmek daha rahatmış' dedi. Şaşırdım. Kendisi hiç öyle biri değildi. Doğal hali cidden hasta gibi duruyor.. Ama kendisi bunu kanıksamıştı.
Ben erkeklerin doğal güzellik isteğini çok saçma buluyorum. Kendi sevgilileri makyaj yapmasın isterler ama makyaj yapan kızlara bakarlar.
Makyaj bence gerçek güzelliği ortaya çıkarır. Makyajı gerçekten sevmeyen kadınların azınlık olduğunu düşünüyorum. Bakımla makyaj da aynı şey değildir kanımca. İmkanı yoktur bazı kadınların diyebilirsiniz. Ama bir kalem kaç lira? Ya da bir ruj. Doğal güzellik safsatası bence erkeklerin kadınları sindirme politikası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?