- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
- #1.761
Artık bence 200 tl gelmesi nomal.. 1,25 tl olmuş m3208 geldi
kar yağdı böyle oldu yoksa bu kadar uçmazdı. haftasonu felaket bi soğuk vardı. kombi bütün gün hiç durmadı, sürekli yanıyo ama ısınmıyo evin içi 17 dereceArtık bence 200 tl gelmesi nomal.. 1,25 tl olmuş m3
Artık bence 200 tl gelmesi nomal.. 1,25 tl olmuş m3
onu bilmiyorum.. en son ki faturamdan hesapladım.. ödediğimiz miktarı kullanıma bölünce 1,25 çıktı m3 fiyatı.. ne ara bu kadar oldu bilmiyorumZamdan önce kaçtı?
ouwww eviniz çokmu büyük??dubleks falanmı ki??gerçekten çok gelmiş ya504 küsur TL : (
Gerek yaşadığınız yer gekrese eviniz dubleks olması illaki etkilemiş.. ama dediğim gibi doğalgaz eskisi gibi cazip ucuz değil kanımcaEskişehir ve dubleks.. . Yine de bu kadar beklemiyordum. İç dış yalıtımlı. Üstelik oğlum sıcaktan hoşlanmadığı için minimumda yaktım kombiyi. Gerçekten iyi zam gelmiş. Bu kış zor geçecek gibi
Facebook ta da gruplarda herkes faturalardan şikayetçi. Yuksek bir zam var sanırım. Çok tedirgin oldum yazılanları okudukça. Herkese çok yuksek fatura gelmişEskişehir ve dubleks.. . Yine de bu kadar beklemiyordum. İç dış yalıtımlı. Üstelik oğlum sıcaktan hoşlanmadığı için minimumda yaktım kombiyi. Gerçekten iyi zam gelmiş. Bu kış zor geçecek gibi
BEN igdaşın sitesinden faturamatikten hesaplıyorum faturamı.. bugün gelmesi lazım ve orasının hesabına göre 190 olmuş faturam. tabi bugün gelirse.. yarına kalırsa bu gidişle 200 olacak galibaFacebook ta da gruplarda herkes faturalardan şikayetçi. Yuksek bir zam var sanırım. Çok tedirgin oldum yazılanları okudukça. Herkese çok yuksek fatura gelmiş
Ben de sayactan takip ediyorum kendi sitesine hic bakmamistim bir bakayım bizim sirketin de sitesinde varmı boyle bir şey.BEN igdaşın sitesinden faturamatikten hesaplıyorum faturamı.. bugün gelmesi lazım ve orasının hesabına göre 190 olmuş faturam. tabi bugün gelirse.. yarına kalırsa bu gidişle 200 olacak galiba
Bütün bilgileri giriyorum ama sonuç çıkmıyor.BEN igdaşın sitesinden faturamatikten hesaplıyorum faturamı.. bugün gelmesi lazım ve orasının hesabına göre 190 olmuş faturam. tabi bugün gelirse.. yarına kalırsa bu gidişle 200 olacak galiba
internetsubesi.igdas.com.tr/Faturamatik.aspx bu linkten bak canım.. ben istanbuldayım.. igdaş kendi sitesinden fatıramatik var. oradan hespalıyorusn..Bütün bilgileri giriyorum ama sonuç çıkmıyor.
o zaman bielmeyeceğim canım..Ama ben İstanbul da oturmuyorum
Benim de faturam geldi simdi. 83.80 tl .
İç egedeyim uşak.kesin akdenizde felan oturuyosunuz