Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

Eskişehir ve dubleks.. . Yine de bu kadar beklemiyordum. İç dış yalıtımlı. Üstelik oğlum sıcaktan hoşlanmadığı için minimumda yaktım kombiyi. Gerçekten iyi zam gelmiş. Bu kış zor geçecek gibi

Gerek yaşadığınız yer gekrese eviniz dubleks olması illaki etkilemiş.. ama dediğim gibi doğalgaz eskisi gibi cazip ucuz değil kanımca

Facebook ta da gruplarda herkes faturalardan şikayetçi. Yuksek bir zam var sanırım. Çok tedirgin oldum yazılanları okudukça. Herkese çok yuksek fatura gelmiş

Facebook ta da gruplarda herkes faturalardan şikayetçi. Yuksek bir zam var sanırım. Çok tedirgin oldum yazılanları okudukça. Herkese çok yuksek fatura gelmiş
BEN igdaşın sitesinden faturamatikten hesaplıyorum faturamı.. bugün gelmesi lazım ve orasının hesabına göre 190 olmuş faturam. tabi bugün gelirse.. yarına kalırsa bu gidişle 200 olacak galiba

BEN igdaşın sitesinden faturamatikten hesaplıyorum faturamı.. bugün gelmesi lazım ve orasının hesabına göre 190 olmuş faturam. tabi bugün gelirse.. yarına kalırsa bu gidişle 200 olacak galiba
Ben de sayactan takip ediyorum kendi sitesine hic bakmamistim bir bakayım bizim sirketin de sitesinde varmı boyle bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…