Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

270 tl gülsem. Mi ağlasam mı bilemedim
Ben de napcamı bilmiyorum
Her yeri yani 5petek yakarsam ev ısınıyo gibi (havalarsa guzel gidiyo kar yok ya daha ondan) ama 2petek falan kapatsam o odalarin sogugu hemen sogutuyo evi.
Ee faturada kabariyo.
Nisana kadar banada hep boyle geliy0

Biz bu faturaya ısınamıyoruz alt ve üst katımdakılerde yakmıyor dolayısıyla birde ısıtıcı yakıyorum 200 de o gelmiş

Biz bu faturaya ısınamıyoruz alt ve üst katımdakılerde yakmıyor dolayısıyla birde ısıtıcı yakıyorum 200 de o gelmiş
Bende evimde ince bisiyle oturamiyorum
Ev ılık sadece
Bu aralar havalar 11-12derece gitti ondan bitaz daha iyi gibi
Kar geliyomus daha ısınmaz artık.
Hala dogalgaz acmayan evi gayey iyi sicaklikda olan arkadaslarım var sasiriyorum.
Polar esofman giyiyorum , ogluma pandof falan giydiriyorum.
Evim kuzey cephe ust katim bos.
Ben bu sebepden istedigim gibi ısınamıyorum.
Kombiyi yukseltsem fatura kabaricak 3ay daha nasıl idare edicem bakalım.

Allah hepimize kolaylık versin diğer evimde isiniyordum bu buz gibi sabah üşümüş uyanıyorum

130 da bize gelmiş.
Sürekli minimumda yansın ekonomik olur diyenleri yalanlamış oldum.
Evden çıkarken ve geceleri kapattım.
Geldiğimizde kökleyip bir güzel ısıttım. Hiçbir petek kapalı değil. En azından evde olduğumuz süreç içinde doğru düzgün ısınmış olduk.

Valla kar gelene kadar guzel idare ettimAmma velakin kar geldiginden beri 60dereceye cikarttim ayarini10 m3 yakinisiz bir gundevay bize vaylar bize..102 tl idi kara kadarki faturam..ama sanirsam persembeye kadar 180 bulacak oda en az velkide 200(

Sadece iki odayı 50 de yaktık.
256 geldi.

Allah'tan çok üşüyen biri değilim demek tüm evi yaksak 500 den aşağı gelmeyecek

Sadece iki odayı 50 de yaktık.
256 geldi.

Allah'tan çok üşüyen biri değilim demek tüm evi yaksak 500 den aşağı gelmeyecek
Cok gelmis bi yanlislik olmasin

Valla yan komşuma da tüm evi 50 de yakıyor 500 geldi.
Anlamadık.

Bence de çok alt katımız boş ona yorsak da çok yani

Benimde ust katim.bos ve evim kuzey cephe duvarlarim buz gibi
Tavada yalitim kopuklerinden yaptirsam acaba fayda eder mi? Yoksa bosami masraf olur ya arastirip duruyorum
İcinden cikamadim
Sizinde ev benimki gibi galiba

bizde geçen gün 142 lira hesapladık, fatura gelene kadar 170 falan olur dedik. 4 gün sonra falan fatura gelcek. ama 3 gündür kardan dolayı o kadar çok yanıyoki. 200ü geçmese bari

Ben de bugün bekliyordum ama daha gelen yok fatura 80 e yaklaştı. Bu ay suyu da çok harcamisim ya nasıl olduysa o da yuksek gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…