- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
- #1.781
İç egedeyim uşak.
ozaman dikkatli kullanıyorsunuz evde çoluk çocuk yoksa gelebilir bu fatura tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İç egedeyim uşak.
Evet dikkatliyim. 3 yer yanıyor. Oturma odanın kapısı hep kapalı ve açıkta kalan parkenin üzerine de battaniye serdim çok faydası oldu. Gündüz kombi çok devreye girmiyor 20 derece yetiyor bana 19.5 bile usutmuyor. Aksam ve gece daha çok devreye giriyor. Çocuk da yok. Simdilik idare ediyoruz :)ozaman dikkatli kullanıyorsunuz evde çoluk çocuk yoksa gelebilir bu fatura tabi
kuşlarında var heralde gündüz yanmazken onlar üşümüyomu, bizde iki kişiyiz ama kuşlar üşürse diye korkuyorumEvet dikkatliyim. 3 yer yanıyor. Oturma odanın kapısı hep kapalı ve açıkta kalan parkenin üzerine de battaniye serdim çok faydası oldu. Gündüz kombi çok devreye girmiyor 20 derece yetiyor bana 19.5 bile usutmuyor. Aksam ve gece daha çok devreye giriyor. Çocuk da yok. Simdilik idare ediyoruz :)
Oda 20 derece oluyor. Kuşların ayakları da sıcak oluyor. Kontrol ediyorum onları da :)kuşlarında var heralde gündüz yanmazken onlar üşümüyomu, bizde iki kişiyiz ama kuşlar üşürse diye korkuyorum
kesin eviniz çok büyüktür..605 lira
150 m2 ama tum odalar yanmiyor ,mantolama yok ,dağın eteğinde .kizim 11 aylik mecburen yuksek derecede yakıyorum isinsin diyekesin eviniz çok büyüktür..
Anladım canım.. Allah kolaylık versin.. valla kira gibi yahu150 m2 ama tum odalar yanmiyor ,mantolama yok ,dağın eteğinde .kizim 11 aylik mecburen yuksek derecede yakıyorum isinsin diye
Bizde ayni şeyi dile getirdik eşimle birbirimize.seneye kismet olursa içeriden yalıtım yapicazAnladım canım.. Allah kolaylık versin.. valla kira gibi yahu
inş.. faydası olur eminim.. benimde salonumun dört yanı açıklıktı..baya soğuk oluyordu..iki tarafa bina yapıldı arayada yalıtım yaptılar çok faydası oldu odaya..Bizde ayni şeyi dile getirdik eşimle birbirimize.seneye kismet olursa içeriden yalıtım yapicaz
Kesin faydası olur.Ablamlarda var yalıtım.Evleri bizimkinden sıcak,yakıtları daha az olur hepBizde ayni şeyi dile getirdik eşimle birbirimize.seneye kismet olursa içeriden yalıtım yapicaz
BEN igdaşın sitesinden faturamatikten hesaplıyorum faturamı.. bugün gelmesi lazım ve orasının hesabına göre 190 olmuş faturam. tabi bugün gelirse.. yarına kalırsa bu gidişle 200 olacak galiba
tesisat no idi... ama değişmiş şimdi tüketim noktası vs diyo..onu buluyorsun tesisat nodan son gösterge yi de yazınca hesaplıyor..Ordan nasıl hesaplıyorsunuz
Faturanın hangi numaralarını giriyorsunuz
VALLA SUPER GELMİŞ.. BÜYÜK EV VE 8 PETEK BRAVO VALLA:)275 de bana geldi.Ev dubleks toplamda 8 tane büyük peteğim var ve hiç kapatmadık bu ay hepsi full yanıyo
evin dış yalıtımı çok güzel yapılmış canım kombi 35 ile 45 aralığında duruyo petekleri ellesen böyle ılık soğuk arası hep ama evi sıcak yapıyo işte.Mesela dışardan eve girince o sıcak hava yüzümüze çarpıyo .kombimiz hiç 55- 60 ları görmedi 4 senedir çok şükür.VALLA SUPER GELMİŞ.. BÜYÜK EV VE 8 PETEK BRAVO VALLA:)