- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
- #1.801
275 de bana geldi.Ev dubleks toplamda 8 tane büyük peteğim var ve hiç kapatmadık bu ay hepsi full yanıyo
Izmit canımNe güzel
Hangi şehir
Beklenen faturam geldi en nihayetinde
226 tl
Ama geçen faturada yazan tesisat no ile bundaki farklı
Karıştı mı ki acaba ?
Bu arada doğalgaza zam gelmemiş bir önceki faturaya göre
o nasıl oluyo ya 2 petek full 180 tl 8 peteği düşünemiyorum bile275 de bana geldi.Ev dubleks toplamda 8 tane büyük peteğim var ve hiç kapatmadık bu ay hepsi full yanıyo
eskiden olsa bende düşünemezdim canım ama ev mantolamalı düşük ısıda ev ısınıyor ve her yer yandığı için ısı kaybım yoko nasıl oluyo ya 2 petek full 180 tl 8 peteği düşünemiyorum bile
tabi yaEs
eskiden olsa bende düşünemezdim canım ama ev mantolamalı düşük ısıda ev ısınıyor ve her yer yandığı için ısı kaybım yok
Canım biz yeni ev aldık ve mantolamaya ayrıca para vermedik o yüzden bilemeyeceğim ama burdan birileri mutlaka yardımcı olur diye düşünüyorum.tabi yacanım bu mantolama ne kadar patlıyo fiyat olarak
hmm sağol canım yinede en azından mantolamanın faydasını ölçmü biçmiş oldum çevremde faydasını ciddiye alan yok çünküCanım biz yeni ev aldık ve mantolamaya ayrıca para vermedik o yüzden bilemeyeceğim ama burdan birileri mutlaka yardımcı olur diye düşünüyorum.
annemler yeni yaptırdı 2 kat yaklaşık 10 milyartabi yacanım bu mantolama ne kadar patlıyo fiyat olarak
Aynen geçen aya göe düşürdük çok şükür.. buna şükrü diyoruz ne günlere geldik yav169.91 az önce gelen fturamızgeçen aya göre 40 lira düştüğü için seviniyorum işte
evimiz 175 metre kare, mantolama var ve ara kat 135 TL geldi geçen ay 210 TL idi
her oda yanıyor canım. bursada yaşıyoruz, son iki ay iyi soğuklar oldu. evin yalıtımı çok güzel, ara kat ve güney-doğu cephelerine bakıyor.Baya iyi gelmiş
Her oda yanıyor mu
Sıcak şehirde misiniz