Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

canım çok gelmiş ??? çocuk varmı evde???
ewet canım hemde 2 tane biri 5 diğeri 2 yaşında hiç kapatmıyorum 6petek yanıyordu genelde 50 55 te yandı 650 geldi ama hiçbir koruma yok
canım şükret bak bana 6 petekte bu geldi birbuçuk aya 650 geldi senin petek sayında fazla 45 te bile ılık oluyor çok ısınmıyor evim yalıtım yaptıracagız yaza faydası ne kadar olur acaba

Son düzenleme:
ewet canım hemde 2 tane biri 5 diğeri 2 yaşında hiç kapatmıyorum 6petek yanıyordu genelde 50 55 te yandı 650 geldi ama hiçbir koruma yok

dicektim oturduğunuz odayı aç sadece ama çocuk varsa çok zor, bana 300 geldi kapadım tüm petekleri sadece gündüz salon , gecede sadece yatak odası yanıo hala 100 metreküp kullanmadık

kaç petek yakıyorsun canım

geçen yaz evin içinde yalıtım yaptırmamıza rağmen 300tl geldi bu ay faturam :18:
4 petek çalışıyor gece gündüz 50 çok soğuklarda 60 derece de evde çocuk olunca kısamıyoruz da maalesef.

dicektim oturduğunuz odayı aç sadece ama çocuk varsa çok zor, bana 300 geldi kapadım tüm petekleri sadece gündüz salon , gecede sadece yatak odası yanıo hala 100 metreküp kullanmadık

mutfagım yatak odam çok soguk olur tek odada yaksam mecbur salon,mutfak ,yatak odası koridor da yanıyor salonda 2 petek yanıyor toplam 5 petegim yanıyor banyoyuda kapattım bir odam daha var onuda kapattım kullanmadıgımdan

geçen yaz evin içinde yalıtım yaptırmamıza rağmen 300tl geldi bu ay faturam :18:
4 petek çalışıyor gece gündüz 50 çok soğuklarda 60 derece de evde çocuk olunca kısamıyoruz da maalesef.

canım bizde evin içinden yaptıracagız tek dışa gelen yerler yapılıyor demi kavlama çatlama falan oluyormu malum evde olması dikkat ister hele birde 2 çocuk varsa
yalıtımdan önce nekadar geliyordu

Son düzenleme:
canım bizde evin içinden yaptıracagız tek dışa gelen yerler yapılıyor demi kavlama çatlama falan oluyormu malum evde olması dikkat ister hele birde 2 çocuk varsa

evet canım dışa bakan duvarlar cam kenarları yok herhangi bir sorun olmuyor tek yapman gereken sert darbelere karşı dikkatli olman koltuk falan iterken özellikle darbe alan yer içe çöküyor yoksa onun dışında çatlama falan olmadı.

yalıtımdan önce nekadar geliyordu

geçen sene hep 300 küsur ödedik ama bu sene havalar iyi gidiyor benim ev kuzey cephe ısıtamıyoruz maalesef bu yüzden yani bize yalıtımda fayda etmedi:2:

yalıtımın faturanıza ne kadar faydası oldu canım

geçen sene hep 300 küsur ödedik ama bu sene havalar iyi gidiyor benim ev kuzey cephe ısıtamıyoruz maalesef bu yüzden yani bize yalıtımda fayda etmedi:2:

canım yaa (
ama biizm evin ön cepesi güneş görüyor güneş olunca ön cepede olan 2 odan sıcak oluyor bakalım bizde ne kadra fayda edicek 300 küsür yine az bize bu ayda kesin 500 gelir bu aralar 45 yakıyorum 45 50 sen kaç petek yakıyordun ki canım

kızlar bize 4 petek bir de havlupana 410 geldi. çok geldi bana ama o kar soğukları da dahil faturaya. hiç üşümedik ve kapatmadık baya yaktık işin aslı ama gene de çok gibi. ne dersiniz normal mi çok mu sizce?

taplamda 6 petek var ben 4 yakıyorum ama gece gündüz hiç kapatmıyorum iyi havalrda sadce kısıyorum tabi bunada şükür

Evde toplamda 8 petek 1 havlupan var.
6 petek 1 havlupan acık.kombi gece gündüz 60 derecede yanıyor.
Oda termostatı var.ev dublex bakalım bu ay kaç gelecek fatura.

termostatın verimliliğini aldım sonunda ... 194 gelmiş nasıl sevindim. karşı daireme 300 geldi onun adınada çok üzüldüm. ben termostatı sayaç okunduktan 1 hafta sonra takmıştım.eğer zamanında taksaymışım faturam 150 civarı gelecekmiş.neyse 194 le yırttık bu ayda.ama çok soğuklar oldu millete 360 larda gelmiş. herkes benimkini duyunca şaşırdı.sayaç 18 ocakta okundu bu güne kadar 15 metreküp yanmış. ama havalar güzel gidiyor. inşallah böyle giderde günde 3 metreküp yanar...

gözünüz aydınn
bu termostatın bukadar faydası oluyormu ya benim evimde yalıtım olmadıgından ısı kaybım çok oluyor her ben taksam kapandıgı an ev sogur

kız lar bu arad ben salonda oturdugum için bazen gündüzleri yatak odasındaki petegi kısıyorum kısmakta tasarruf varmı acaba yoksa aynı gazımı yakıyor öyleyse boşa kısmayla ugraşmıcam bu sorunun cevabını bilmiyorum bilenler cevplasın lütfen kızlar:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…