Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

izmir gaz sitesinde şimdi hesapladım 302 tl çıkıyorarkadaşlarrr ve 45 derecede kullanıyorum 98 metre kare evim:KK53:şoktayım ilk faturam 109 tl idi...
son okunan indeksim 150 şuan baktığım 00305648:KK52: 20 aralık son fatura günüm 1ay 1 günlük faturam bu ! umarım yanlış yapmışımdır..
2 aydır doğalgaz kullanıyorum,bu işte acemiyim ama şuan şoktayım:2:

Son düzenleme:
bizim ev merkezi sistem ama artık yeni yasa gereği herkez yaktığı kadar ödüyor. mutfak, yatak odası ve oturma odasını yakıyorum 190 geldi

benimde 35 günlük faturam 203 tl geldi. şimdiye kadar hiç 200lü faturaları görmemiştim bu bana fazla geldi. ama ne yapayım yakmışız ödeyecez.

izmir gaz sitesinde şimdi hesapladım 302 tl çıkıyorarkadaşlarrr ve 45 derecede kullanıyorum 98 metre kare evim:KK53:şoktayım ilk faturam 109 tl idi...
son okunan indeksim 150 şuan baktığım 00305648:KK52: 20 aralık son fatura günüm 1ay 1 günlük faturam bu ! umarım yanlış yapmışımdır..
2 aydır doğalgaz kullanıyorum,bu işte acemiyim ama şuan şoktayım:2:

senin yazdığına göre 305-150=155 oluyo canım. sen son üç haneye bakma. ben 205 metreküp yakmışım ve gelen fatura 203 tl.ve bende izmirdeyim sen ona göre tahminini yaparsın.

senin yazdığına göre 305-150=155 oluyo canım. sen son üç haneye bakma. ben 205 metreküp yakmışım ve gelen fatura 203 tl.ve bende izmirdeyim sen ona göre tahminini yaparsın.

çok tşk ederim arkadaşım ,haklısın,sonuçta okunduğunda sıfırlanmıyor..
içime su serptin inan:KK19:

kızlar bana 1 buçuk aya 650 tl
geldi yalıtım yokk ve 4 tarafı açık bazı petekleri kapatım şimdi 5 petek yanıyor peteklerim küçük degil bakalım bu ay ne gelecek 45,50 55 te yakıyorum havaya göre bu yaz yalıtım yaptıracagız üst katımda açık tavandan ayaptıracagız onuda inşanllah 2. faturayı merkla bekliyorum
arkadaşın yaptıgı bu sonuç metreküp sonucumu bende hemen hesaplıcam bu metreküp hesabıysa

Canım sen hangi ildesin?Ben İzmir'deyim ne kar görüyoruz ne anormal soğuk..Mesela bir haftadır hava 16 dereceydi ama benim kombi yine günde 10 lira yakıyor ne iştir anlamadım:KK43:

ben istanbuldayım canım bu ay Allah yüzümüze baktı da 2-3 gündür havalar sıcak 40 - 45 derecede çalıştırıyorum kombiyi. valla ocağımıza incir ağacı dikti bu doğalgaz

şimdi arkadaşlar aşağı yukarı metreküp başına 1 lira mı ödüyoruz yapılan hesaplardan yuvarlak olarak bu sonuç ıçıkıyor da. valla korkumdan sayaca bakamıyorum şu an çok merak etmeme rağmen doğalgaz kelimesinden bile tiksindim. keşke iranlı olsaydık ya da azerbeycanlı olsaydık :KK14:

kızlar bana 1 buçuk aya 650 tl
geldi yalıtım yokk ve 4 tarafı açık bazı petekleri kapatım şimdi 5 petek yanıyor peteklerim küçük degil bakalım bu ay ne gelecek 45,50 55 te yakıyorum havaya göre bu yaz yalıtım yaptıracagız üst katımda açık tavandan ayaptıracagız onuda inşanllah 2. faturayı merkla bekliyorum
arkadaşın yaptıgı bu sonuç metreküp sonucumu bende hemen hesaplıcam bu metreküp hesabıysa

bizim de dört tarafı açık binanın en üst katta çatı dubleksi yalıtım yok mantolama yok ondan çok geliyor ya :S bizim sokağın başında yeni bina yapıldı yfog mudur nedir öyle bir maddeyle mantolama yapmışlarmış çok sıcak oluyormuş 40 dereceyle gözümü oraya diktim inşallah oraya taşıncam yazın

ya neredeyse kira parası kadar fatura ödüyoruz başbakana buradan en kalbi duygularımla sesleniyorum ( kendisi diyor ya en kalbi duygularımla diye ):KK47:

valla daha ödeyemedik 2.sine hazırlanıyoruz bu daglgazda ilk senem 650 geldi birbuçuk aya canım ya düşün allah adamların yardımcısı olsun :KK50:

bizim de dört tarafı açık binanın en üst katta çatı dubleksi yalıtım yok mantolama yok ondan çok geliyor ya :S bizim sokağın başında yeni bina yapıldı yfog mudur nedir öyle bir maddeyle mantolama yapmışlarmış çok sıcak oluyormuş 40 dereceyle gözümü oraya diktim inşallah oraya taşıncam yazın

inşallah canım yaa ama benim öyle bi şasım yok ev kira degil bu durumda çıkamayız size kaç geldi canım

slmm

benım evınde 4 tarafı acık,mantolama yok,,odalar buyuk ,evdekı 10 petek de yanıo,hemde hıc kapatmıoruz 450 geldı yuh dedım:)) bu ayda kesın 600 gelır en az o da :))) kar yagdı,kuru soguklar oldu halıyle daha cok yakdık ,,,

inşallah canım yaa ama benim öyle bi şasım yok ev kira degil bu durumda çıkamayız size kaç geldi canım

geçen ay 352 lira geldi canım ısınabildik mi hayır yakmamıza rağmen ısınamadık çnkü yalıtım yok.

bu ay ise korkunç bir fatura bekliyorum 70 derecede birkaç gün söndürmeden yaktık bu ayın başlarında çok soğuktu. tek birkaç gündür 40-45 de çalışıyor o da havalar sıcak diye. çarşamba hava bozacakmış yeni faturanın okunmasına da ortalama 10 günümüz var ne kadar geleck düşünmek istemiyorum

X