- 4 Eylül 2009
- 13.299
- 37
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
- #1.261
geçen ay 66 tl gelmişti
bu ay 2,5 katı bekliyorum
bu ay 2,5 katı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben en az 3 petek acık olmalı dıye bılıyorum, sadece bır oda yakarsanız hem gec ısınırsınız hem de bosa para verırsınız.
en az 3 petek olmalı kaç derece kombide 300 geldi cnm ayarı ya çok yüksek yada ev büyük sizin yada ısı kaybı vardır...3 petek açık olmazsa kombi zorlanır ve daha çok yüksek gelir bizimki kapatınca 2 ye düşürünce ötüyor mesela aç diye...demirdöküm en kötü kombi ama bana bile bu kadar yüksek gelmiyo gece gündüz açık hemde 3 petek..geçen ay 174 geldi bu ayda o kadar bekliyorum 50 55 arası yanıyor...
Ben en az 3 petek acık olmalı dıye bılıyorum, sadece bır oda yakarsanız hem gec ısınırsınız hem de bosa para verırsınız.
en az 3 petek olmalı kaç derece kombide 300 geldi cnm ayarı ya çok yüksek yada ev büyük sizin yada ısı kaybı vardır...3 petek açık olmazsa kombi zorlanır ve daha çok yüksek gelir bizimki kapatınca 2 ye düşürünce ötüyor mesela aç diye...demirdöküm en kötü kombi ama bana bile bu kadar yüksek gelmiyo gece gündüz açık hemde 3 petek..geçen ay 174 geldi bu ayda o kadar bekliyorum 50 55 arası yanıyor...
40 dereceyle nasıl duruyorsunuz..soğuğa bağışıklık mı kazandınız nedir? hazır 40 dereceye indirmişken tümden kapatılabilirmiş :))))
merhaba hanımlar,
doğalgaz faturamı sauaçtan hesaplamak istedim ama yapamadım sanırım.
bir önceki faturamda son endeks 3034 yazıyor sayaçta ise 03118970 yazıyor. son 4 rakam olarak hesapladığımda çok uçuk bir m3 çıkıyor ortaya. 3118 olarak hesapladığım zaman ise 84 m3 çıkıyor bu da çok uçuk bir rakam çünkü 07.01-14.01 tarihleri arası o kadar çok yakmadık. kızlar bilen anlayan varsa yardımcı olabilr mi
Fatura ocak başında geldi.
136 tl evin derecesi hep 22 idi ,ideal bence.
Kombiyi yeniledik bu sene onun faydasını gördük galiba zamlara rağmen ,şimdilik memnunum.
kızlarrrrrrrrr bundan 1 hafta önce kombimi şu şekilde kullanıodum
24 saat minimumda 40 dersede yani tüm petekler açık sonuç 160 metreküp harcamışız yani hergüne 5 metreküp düşüo 190 tl
bu ay işe giderken kapatıorum mutfağın ve yemek odasının peteklerini kapattım
günkük metreküp harcamamı ölçtüm 2 metreküp harcıorum artık
kombiyi kapatmayın diyenler belki kendilerince haklılar ama benim evde işe yaramıo....
ben artık gündüz işe giderken kapatıorum
biz azerbaycanda yaşıyoruz o konuda baya şanslıyız bu ay 8tl geldi oda kış oldugu için normal yaz aylarında 2 3 lira ya gelir ya gelmez burda faturalar sorun olmuyor tr deki kadar