- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.144
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
- #1.161
400 den aşağı hiç düşmedi doğalgaz faturam 850 rekorunu bile gördü
napyon binayımı ısıtıyorsun
bir önceki sayfada aynı soru soruldunapyon binayımı ısıtıyorsun
Hay Allah iyiliginizi versin cok guldum sabah sabah ve bununla birlikte belkide bebis olabilir diye de dusundum
abime en fazla 90 gelir oda en çok soğuklarda
Genelde 60 civarındadır. İki çocuğuda var.
Biraz bilinçli kullanmak lazım sanırım.
Birde kombi kullanıyorsanız bakımını sık sık yapın
abime en fazla 90 gelir oda en çok soğuklarda
Genelde 60 civarındadır. İki çocuğuda var.
Biraz bilinçli kullanmak lazım sanırım.
Birde kombi kullanıyorsanız bakımını sık sık yapın
bencede çok fazla kış daha yeni geldi çünkü. yaşadığınız şehir çok soğuksa normaldir belkide . ben izmir deyim ve hava ilk kez bugün kışı hissettik çok çok soğudu.
yok canım bebek ama ben kendim bebek gibiyim ayol zatenben çok üşürüm yahu kanım canım yok
Evin metrekaresinin büyüklüğü / küçüklüğü,evin ısı yalıtımının,mantolamasının olup olmaması ile de alakalı ama bu durum....
Büyük metrekareli bir evin en iyi şartlarda bile 90 tl gelmesi mümkün olmaz...Daha çok gelir...
Şu igdaş işini ben de araştırayım...Her ay ne kadar yakarsan yak sabit fatura olayı nedir ne değildir,bu sabit faturanın meblası nedir diye.....:44:
Evim müstakil 240 m.kare..Mantolaması yok,ayrıca bulunduğumuz odalarda ufo vs yakıyoruz..Kalın kalın kazaklarla oturuyoruz,mıçımız donuyor....
Eşim bazı duvarları inşaat köpüğü ile kapattı....
300 civarı geldi....
İkizler at koşturuyorlardır evde
Nasıl baş ediyorsun kız 240 metre kare dubleks mi?
Ufoda çok yakar. Ben türkiyedeyken 1 ay kullanmıştım ufoyu küçücük bir odada 150 tl fatura farkı geldi.
Bebek için mecbur açıktı sabah akşam
Evet bahçe içinde dubleks canım...Kiracıyız bu evde....
İkizler kreşe gidiyor.Buna rağmen eve geldiklerinde pilimiz bitiyor...Mesela dün hiç uyutmadılar desem yeridir....Onlar yokken ben anca uyuyorum,dinleniyorum,yemek yapıyorum vs...Evdeyken hiç bir şey yapamıyorum..Gönderdiğim kreşten de çok memnunum....
büyük evi ısıtmak zor vesselam
Öyle...Hamam gibi olması şart değil ama ciddi soğuk...Bir de ben hiç sevmedim şu doğal gaz olayını yaa...Türkiye ye gönderdikleri düşük enerjili doğal gazmış...
Ne zaman biz doğalgaza geçtik zam geldi...Kömür kaloriferi gibisi yok..Çatı katı bir dairede oturuyorduk geçen senelerde..Kömür kaloriferi varken yazlık kıyafetlerle dolaşıyorduk...Apartmanca doğal gaza geçtik,geçmez olaydık...Mıçımız dondu............
Öyle...Hamam gibi olması şart değil ama ciddi soğuk...Bir de ben hiç sevmedim şu doğal gaz olayını yaa...Türkiye ye gönderdikleri düşük enerjili doğal gazmış...
Ne zaman biz doğalgaza geçtik zam geldi...Kömür kaloriferi gibisi yok..Çatı katı bir dairede oturuyorduk geçen senelerde..Kömür kaloriferi varken yazlık kıyafetlerle dolaşıyorduk...Apartmanca doğal gaza geçtik,geçmez olaydık...Mıçımız dondu............