Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

Bizim merkezi sistem ısınmamız evin metre karesine göre değişiyor fiatlar ortalama kışın 250 civarı filan ödüyoruz..Çok soğuklarda fiat biraz artıyor tabi,ocak ve sıcak su içinde hermatik var evde oda aylık 40 civarı filan geliyor..

Düzce de.............

Şu termostat olayı nedir,faydası nedir ??

Senin evinin dış cephesinde mantolama filan varmı canım,onunda faydası oluyor ısınmak için..

Bizim apartman 20 daireli mantolama yapılmadı düz bir zemini olmadığı için..

Püskürtme yöntemiyle duvarlarda açık kalan yerlerin içine ilaçlı bişey sıktılar beklettiler sıvasını hallettiler bide sonrada boyadılar..

Senin evinin dış cephesinde mantolama filan varmı canım,onunda faydası oluyor ısınmak için..

Bizim apartman 20 daireli mantolama yapılmadı düz bir zemini olmadığı için..

Püskürtme yöntemiyle duvarlarda açık kalan yerlerin içine ilaçlı bişey sıktılar beklettiler sıvasını hallettiler bide sonrada boyadılar..

Yokmuş işte malesef..Temmuz sonu taşındık bu eve..Kiracıyız...Eşim de nasılsa kiracıyız hiç uğraşmayalım diyor :KK43:( 7-8 milyardan aşağı tutmaz diyor....:KK43:((

Şu termostat işini araştırayım...

Yokmuş işte malesef..Temmuz sonu taşındık bu eve..Kiracıyız...Eşim de nasılsa kiracıyız hiç uğraşmayalım diyor :KK43:( 7-8 milyardan aşağı tutmaz diyor....:KK43:((

Şu termostat işini araştırayım...

Ev sahibinin yaptırması lazım bunuda maliyeti yüksekoluyor bunların..

Artık bak hangisi daha pratik oluyorsa onu araştır sende yoksa bir dünya para harcanıyor ısınmaya

tayyip iran doğalgazını durdurunca ,başka ülkelerden hem düşük kaliteli hem de zamlı doğalgaza kaldık..amerika ve israil irana düşman olunca biz de düşman oluyoruz nedense.

Banada bu ay 174 geldi bide küçük çocuk olunca...konuyu açan arkadaşında aynı faturaymış bana şu alüminyum saclar mantıklı geldi peteğin arkasına koyuluyormuş sıcağı eve veriyormuş duvara değl..soracağım eşime bi sorsun 1 tane alıp denemek lzm...ne çıkar ...

Doğalgaz git gide zamlanıyor bu tayyip bize haram edecek adam akıllı uygun ısınmayı..böyle giderse kömür sobasına döner herkes tabi...bizim apart.bile hala 2 daire soba yakıyor parasızlıktan...

kızlar geçen haftada yazmıştım buraya 208 lira fatura gelmişti. o gün termostatımı sipariş ettim taktırdım. taktıralı 3 gün oluyor. taktırmadan önce günde 10 metreküp atıyordu şimdi günde 4 metreküp atıyor. keşke daha önceden taktırsaymışım.3 günüdr 12 metreküp atmış böyle giderse daha az fatura gelecek...

X