Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

Yazık yahu o paraya yukarı da bahsettiğim uygulamayı bir araştırsanız belki işinize gelebilir.Annemler de en üst katta oturuyor insan parasını ödemekten değilde ödediği halde ısınamadığına yanıyor.:KK19:

Merhaba

Çok teşekkür ederim alakanıza. Ben sayfaların tamamını okumadığım için bilemiyorum ama yarın hemen dikkatlice okuyup değerlendireceğim önerinizi.

Evet, dediğiniz gibi bir de üstelik herkes kalın kalın hırkalarla ve omuzlarını kısarak dolaşıyor evde. Özellikle de çok soğuk günlerde. Yani küllüm ziyan ve zarar.:KK14:

Merhaba

Çok teşekkür ederim alakanıza. Ben sayfaların tamamını okumadığım için bilemiyorum ama yarın hemen dikkatlice okuyup değerlendireceğim önerinizi.

Evet, dediğiniz gibi bir de üstelik herkes kalın kalın hırkalarla ve omuzlarını kısarak dolaşıyor evde. Özellikle de çok soğuk günlerde. Yani küllüm ziyan ve zarar.:KK14:

Aa, pardon. Hemen benim ilk mesajımdan bir önceymiş sizin yorumunuz. Ben şimdi gördüm. Şu faturaların yaz kış belli bir rakamda sabitlenmesi gibi bir durumdan bahsetmişsiniz ya sanırım o değil mi?

Hemen yarın detaylı olarak bu konuyu araştırmak lazım ve ortalama bir rakam eğer taha mantıklı çıkarsa hemen o tarifeye müracaat etmeliyiz biz de.

Tekrar çok teşekkürler.

yaz kış tarifesini duymadım hiç ama 5 liradan aşağı gelirse faturanız ona fatura çıkarmıyorlar diye biliyorum. yani bende hiç o mucize olmadı ama :KK9: bir arkadaşıma bir kaç kere öyle olmuş yaz döneminde kullanmadığı dönemler sanırım.

yaz kış tarifesini duymadım hiç ama 5 liradan aşağı gelirse faturanız ona fatura çıkarmıyorlar diye biliyorum. yani bende hiç o mucize olmadı ama :KK9: bir arkadaşıma bir kaç kere öyle olmuş yaz döneminde kullanmadığı dönemler sanırım.

Vallahi, bence sizin ve benim aboneliklerimizi, herhangi bir genel uygulamaya asla dahil etmeyecek bir formülü mutlaka bulurlar ve bizi muaf tutarlar gibi görünüyor vaziyetimiz. :nazar:
:KK9: :KK9: :KK9: Göze alacaklarını sanmıyorum. :nazar:

Vallahi, bence sizin ve benim aboneliklerimizi, herhangi bir genel uygulamaya asla dahil etmeyecek bir formülü mutlaka bulurlar ve bizi muaf tutarlar gibi görünüyor vaziyetimiz. :nazar:
:KK9: :KK9: :KK9: Göze alacaklarını sanmıyorum. :nazar:

tabi gıkımızı çıkarmadan kuzu kuzu ödüyoruz adamlar daha ne istesin hatta ayrıcalık olarak biraz daha şişirelim bunlarınkini derlermi derler valla :KK25:

En iyisi sesimizi çıkartmayalım da bilmesinler, yoksa çok fazla sarfiyat nedeniyle bir de bize katlamalı tarife falan tahakkuk ettirirler mazallah...:18:

bir arkadaşım şu hani güneşten elektrik falan elde ediyorlar ya ondan yaptırmış falan dedi bedavacıyım ben. bende dedim bir öğrenirseler görürsün sen faturayı diz boyu güneşi bedava kullanıyosun diye :KK9: :KK9: :KK9:

bence fazla gelıyor sana:KK53: 400 de fazla
ama 850 nedir yaa:KK53:

evet bizde aynı şeyi sorduk kendimize ama cevap alamadık :KK50:
400 kesin geliyo zaten 5 yıl oncede en düşük odemem 250 falan olurduu ama şunu biliyorum en iyisi bildiğin eski sistem kazan kalorifer. vallahi cayır cayır yanıyosun pencere açtığım günleri bilirim normal kaloriferdeyken :KK31:

X