- 22 Nisan 2012
- 1.604
- 170
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
- #1.141
400 den aşağı hiç düşmedi doğalgaz faturam 850 rekorunu bile gördü
Evet, aynen. Ben tepki alabilir düşüncesiyle yazmaktan çekindim ama siz benden cesaretli çıktınız bu konuda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, aynen. Ben tepki alabilir düşüncesiyle yazmaktan çekindim ama siz benden cesaretli çıktınız bu konuda.
Yazık yahu o paraya yukarı da bahsettiğim uygulamayı bir araştırsanız belki işinize gelebilir.Annemler de en üst katta oturuyor insan parasını ödemekten değilde ödediği halde ısınamadığına yanıyor.
Merhaba
Çok teşekkür ederim alakanıza. Ben sayfaların tamamını okumadığım için bilemiyorum ama yarın hemen dikkatlice okuyup değerlendireceğim önerinizi.
Evet, dediğiniz gibi bir de üstelik herkes kalın kalın hırkalarla ve omuzlarını kısarak dolaşıyor evde. Özellikle de çok soğuk günlerde. Yani küllüm ziyan ve zarar.
doğruya doğru neden tepki alsın ki sonuçta yediğimiz kazıktan bahsediyoruz
yaz kış tarifesini duymadım hiç ama 5 liradan aşağı gelirse faturanız ona fatura çıkarmıyorlar diye biliyorum. yani bende hiç o mucize olmadı ama bir arkadaşıma bir kaç kere öyle olmuş yaz döneminde kullanmadığı dönemler sanırım.
Vallahi, bence sizin ve benim aboneliklerimizi, herhangi bir genel uygulamaya asla dahil etmeyecek bir formülü mutlaka bulurlar ve bizi muaf tutarlar gibi görünüyor vaziyetimiz.
Göze alacaklarını sanmıyorum.
tabi gıkımızı çıkarmadan kuzu kuzu ödüyoruz adamlar daha ne istesin hatta ayrıcalık olarak biraz daha şişirelim bunlarınkini derlermi derler valla
En iyisi sesimizi çıkartmayalım da bilmesinler, yoksa çok fazla sarfiyat nedeniyle bir de bize katlamalı tarife falan tahakkuk ettirirler mazallah...:18:
napıyorsun
koca binayı falan mı ısıtmaya çalışıyorsun
ben de bir anlasam ? kaldı ki ısnılamayan koca kış geçer ve elimize kalan yediğimiz kazıklar olur
bilinçli kullanmak lazım
heee mıçımız donunca bilinç milinç kalmıyo malesef
bence fazla gelıyor sana 400 de fazla
ama 850 nedir yaa
166 geldi bizede..........