Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

145 m2 daire heryer yanıyor merkezi çünkü. malesef evimizde ısı yalıtımı yok. 257 geldi geçtiğimiz ay.
ama bu yıl doğalgaza baya zam geldi sanırım. çok fark var geçen seneyle

evdeki kombiye de 10-12 geliyor. ocak+banyo

Son düzenleme:
airfel kombimimiz canım
aç kapa olayı doğru o zaman daha çok enerji harcıyomuş,ama geceleri kapatıp sabah açıyorum bize fazla fatura gelmiyor
derceyi yükseltip düşürmekten de yükseliyor fatura

evet olabilir dereceyi bi yükseltip bi düşürmekten kapatmakla aynı değil ozaman size az geldiğine göre bide 60 derecede yakıomussunuz fırın gibi oluyodur ev.bende bugün 50ye yükselttim çok soğuk evde büyük anca ısınırız ama genelde hep 40 dercede yakyorum

sıcağı severim valla ısınıyor baya
ben 40ta yaksam ohooo donarım ya :)

çok istikrarlı gidiyoruz iki aydır 170 geldi bakalım bu ay kaç gelecek
8 gün evde yoktuk ama aradaki farkıda kapattık hesaplamalarıma göre

Geçen ay aç kapa yaptık 1 ay boyunca fatura 180 geldi bu ay hiç kapatmadık 190 geldi artık hiç kapatmıcam kapatınca daha fazla enerji harcıyor bunu anladım..

arkadaşlar bu ay için gelen faturada şok oldum tam 460,97 tl geldi faturayı inceledim tüketim m3=65 ve mümkün değil bu kadar gelmesi eski faturalarımı inceledim bir önceki ay tüketim m3=428 olduğu halde 315,07 tl gelmişti faturamız 65 metreküp nerde 428 metreküp nerede faturada bir yanlışlık olduğu kesineşime verdim faturaları gidip yanlışlığı bildirmesi için özellikle paylaşıyorum sizlerde faturalarınızı mutlaka inceleyin

bizede bu ay 300 geldi geçen 2 ay hep 160-170 gelmişti hep 45 te yanıyor kapatmıyorum ama galiba zam geldi doğalgaza çünkü geçen ay da aynı yanmıştı bu ay iki katı geldi.

Kızlar zamlar bu ay kendini iyiden iyiye belli etti.Geçen ay 178 tl gelmişti.2 petek açıyorum 4 saat 50de 20 saat 40da yanıyodu.Bu ay o kdr yakmamama rağmen 193,00 tl gelmiş.

bebek sebebiyle kapatamıyoruz malesef geceli gündüzlü yanıyor.. evimiz 90 metrekare,su ve ocak dahil ,yalıtımlı olmasına rağmen 40 ta yanıyor anca ısınıyor.... geçen ay 305 geldi... bu ay 337.... zaten faturalara çalışıyoruz... belimiz iyice büküldü bu kış...

6 petek yanıyor, 40-50 derece arası değişiyor, su+ocak da dahil 180 geldi bu ay.

çok iyi bir fatura, peki kombin sürekli yanıyormu.ben 4 petek kullanıyorum 40 da yanıyor geceleri kapattım aylık 200 tl geldi.arkadaşların dediği gibi yaptım geceleride kapatmadım. aç kapa yaparsan çok gelir dediler bu ayki fatura 340 dikkat ederseniz yüksek derecede bile kullanamıyorum sadece 40 derece:26:.kombimi değiştirmek istiyorum.
verimli bir şekilde kullanıpta faturaları uygun gelen arkadaşlar kombi isimlerinizide paylaşırmısınınız bana fikir olur.

bu ay 174 tl geldi. hiç kapatmadık. şiddetli kar yağdığında 3 gün 50-60 da yandı normalde hep 40 da yakıyorum. 4 tane petek var evımızde. sıcak suyuda çok kullanırım.

Son düzenleme:
bu ay 260 tl geldiiii çok soğuklarda nerdeyse bir hafta 50-55de yaktık onun dışında hep 40daydı kiii aman aman da ısınmadık öyle..

üüüfff bıktım doğalgazdan valla kaloriferli evimi ösledim

bu ay 285 geldi normalde hep 170 gelirken binada elektrik voltajı düşük diye sürekli yanıp söndü oyuzden yüksek geldi.Artı bozuldu sandık ve 90 tlde bakımına verdik gıcık dogalgaz bu ay zarara soktu beni

Evet canım sürekli yanıyor kombi. Üstelik bu ay yatılı misafirlerim olduğu için genelde 50'ye yakın yaktık hep. Aç kapa yapınca bana da çok geliyor. Peteklerin çok mu büyük? Benim oturma odamda 2, mutfakta 1, antrede 1, banyoda 1, yatak odasında 1 peteğim yanıyor. Bizim kombinin markası Protherm.

anammmmmmm bana bugün geldi doğalgaz. 2 yaşında bebeğim var sürekli evdeler yakıyoruz valla... evde yalıtım yok. camları saolsun ev sahibi değiştirmiyo... sıkı durun diyiveriyom 325 tl.... allahımmm ben nerelere gideyim , nasıl edeyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…