Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

inci_tanesi cevabın için teşekkürler canım
bu ay 174 tl geldi. hiç kapatmadık. şiddetli kar yağdığında 3 gün 50-60 da yandı normalde hep 40 da yakıyorum. 4 tane petek var evımızde. sıcak suyuda çok kullanırım.

en son 200 tl geldı
2+1
ew sureklı 25,5 derecede

normal faturalarınız ne güzel. memmun olmanız güzel kızlar kombi ismini alabilirmiyim lütfen

285 lira cık :KK43:( ve tek oda yaktım bu ay 150 mtre karelik evde son kat oldugu için ısıtamıyorum ve yatak odamın camı resmen rüzgarda sallanıyo bu yaz ev alırsak taşınıcam öyle büyük bir evde istemiyorum kutu gibi olsun temizliğide ısıtmasıda kolay olsun ve birde ara kat :))

270 de bana geldi. Zaten kombi kullanıyorum oh mis gibide ısınıyorum diyen hiç duymadım :KK43: Annemlerde doğalgaz sobası var kızardım onceden ama şimdi onu arıyorum ayda 70-80e mıs gıbıde ısınıyorduk.

şuan otrduğumuz ev 75 m2 kadar.
yeni ev olduğundan yalıtımı da var.
geçen sene en fazla 50 lira gelişti.
bu sene geçen ay 60 ile maksimumu gördük sanırım:)
geceleri yakmıyoruz çünkü yanınca terden patlıyoruz.:)
sadece akşamdan akşama yanar 50 derecede.
yakında başka bir eve taşınacağız daha büyük.
bakalım orada ne gelecek.
buradaki kombiyi beğendiğimiz için obür eve de aynısından taktırdık.
ben memnun kaldım tavsiye ederim demirdöküm nitron kombiyi:)

benim faturamda teşrif etti hoş geldi 152 tl cik. geçen aya göre biraz fazla ama olsun bu ay çok soğuk oldu. benim evim 2+1 100metrekare ve malesef yalıtımı falan yok sadece camlar pimapen gece gündüz full açık 22.5 23 derecede. çok şükür üşümüyorumda terlemiyorumda...bakalım önümüzdeki ay ne gelecek...

305 tl:KK53::KK37: artık delirdim:18::KK53:
45 derecede, 3+1 130 m2 ev..ısı yalıtımlı üstelik..tamam ev dağbaşında, tamam üst bomboş..ama ev ısınmadıki:KK43:

Son düzenleme:
X