Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

6 petek yanıyor 7/24 202 tl geldi geçen ay
ama 40 ta yandı.

şuan 50 -55 te yakıyorum çünkü hava soğuk bakalım kaç gelicek.hiç kapatmadım gene

6 petek yanıyor 7/24 202 tl geldi geçen ay
ama 40 ta yandı.

şuan 50 -55 te yakıyorum çünkü hava soğuk bakalım kaç gelicek.hiç kapatmadım gene

bana göre çok iyi faturan senin kullandığın kombi yoğuşmalı mı ve isim verirsen sevinirim sanırım ben kombimi yenileyeceğim en azından fikir olur

4 petek 40 derecede gece gündüz yandı faturam:187..
ısınamıyorum ama ısınsam değse..
ısıyalıtım yok yazın mutlaka yaptırcam içten..

hergün akşam 19 dan sonra yakıyoruz evdeki bütün peteklerde açık ısanamadığımız halde gelen rakam 84.00tl.kayınvalidem 84 geldiğini duyunca şok oldu.şaka yapıyosun dedi..yok dedim nie şaka yapayım..ona en fazla gelen rakam 40tl.sağolsun çok tutumludur..

geçen ay 8-9 gün doğru düzgün yaktım diğer günlerde genellikle minimumdaydı ve yine 200 tl geldi iki petek ve bir havlupan yanıyor bu ay yakmadım yine de çok geldi diye hiç kısmıyorum sinirlerim bozuldu bakalım bu ay ne olacak.......

doğalgaz deyince bnm sinirler zıplıyo :KK20: Evim gram güneş almıyo o yüzden evimde ısınmıyo duvarlarım buz gibi akşam işten 7de geliyorum 50e alıyorum.11 gibi 40a düşürüyorum yani sadece 4 saat 50 de kalıyo 20 saat 40 da geçen ay gelen fatura 178 tl bakalım bu ayki de cuma gelcek :18:

doğalgaz deyince bnm sinirler zıplıyo :KK20: Evim gram güneş almıyo o yüzden evimde ısınmıyo duvarlarım buz gibi akşam işten 7de geliyorum 50e alıyorum.11 gibi 40a düşürüyorum yani sadece 4 saat 50 de kalıyo 20 saat 40 da geçen ay gelen fatura 178 tl bakalım bu ayki de cuma gelcek :18:

aynen benim evimde zor ısınıyor en üst kat benimki salon tarafım maalsef yan taraf boş duvar çok soğuk oluyor ısınmıyor resmen buna rağmen bu ay en az 150 gelcek:KK43:

Arkadaşlar 200 lira ödeyen ve 24 saat yakanlar hangi şehirdesiniz?Ben İzmirde 24 saat yakıyorum ve minumumda..bu ay 2 gün evde olmadığımız halde 251 lira fatura geldi..Nasıl oluyor bu iş anlamıyorum ben:KK43:O zaman biz çok yüksek ödüyoruz diye düşünmeye başladım..

dün faturamız geldi nihayet ailecek merakla bekliyorduk : 255 tl
sömestre tatilinde evdeydim gündüz yandı malum çokta soğuk oldu.üst katım boş-alt katımda bi adamcıkk arada gelir gider yaksa nolur yakmasa nolur:KK14:
termostat kullanıyorum ve ısı 65 derecede sabit.

sürekli 60 derecede yakıyorum geçen ay 163 gelmişti
bu ay sanırım 200 den fazla gelir

çok iyi gelmiş sana hemde 60 derecede yakmışsın bu ayki fatura daha gelmedi ama gecen ay 160tl geldi üstelik sürekli 40 derecede yanıyo bana fazla gelmiş ozaman bende iyi geldi diyodum 60 yaksam sürekli 600 gelir heralde

çok iyi gelmiş sana hemde 60 derecede yakmışsın bu ayki fatura daha gelmedi ama gecen ay 160tl geldi üstelik sürekli 40 derecede yanıyo bana fazla gelmiş ozaman bende iyi geldi diyodum 60 yaksam sürekli 600 gelir heralde

canım bize kombiyi takan servisten 40 ta sadece gazınız gider ısınamazsınız demişlerdi,bende zaten sıcağı severim 60ta yakıyorum :))
gece yatarken kapatıyorum belki ondan az geliyordur.

canım bize kombiyi takan servisten 40 ta sadece gazınız gider ısınamazsınız demişlerdi,bende zaten sıcağı severim 60ta yakıyorum :))
gece yatarken kapatıyorum belki ondan az geliyordur.

bizde 30 derece bile var ama 30da petekler kendini bile ısıtmıyo...gece kapatıyosan ondan az gelebilir ama aç kapat aç kapat daha çok fatura geldiğinide duydum çünkü suyu ısıtmak için dha hızlı çalışıyo ve kilowat yükseliyomuş

X