- 4 Temmuz 2008
- 770
- 1
- 39
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
ya ben de .ok şaşırdım 90 lık faturalara benim evim giriş kat.evin altı doldurma beton boş deil yani.geçen ay 200 geldi bu ay 220.biz de akşama kadar evde değiliz.evden çıkarken 45 e alıyoruz.eve geldiğimizde ev ılık oluyo ama üşüyosunuz.akşamları 50-55derece bu aralar.5 petek yanıyo ondan mı acaba?
tesk ederim evt bir kez küçük odamın peteği ısınmıyordu dediğiniiz yaptım su aktı biraz hemen kapamdım sonra ısındı petek..Peteğin yan taraftaki bòlúmúnden anahtarı ile açıp havasìnı alabilirsin bu sırada su akıcak yere akmasın dikkat et canım hava varsa zaten fıslama sesinden anlarsın yalnız bu işlemden sonra petek suyu eksilecektir kombiden bakınca belli olacaktır umarım yardım edebilmişimdir
45 yine de yüksek ama.ben çocuklu misafir falan gelirse 45 yapıyorum.yarım saatte terletmeye başlıyor.
bence kombinin markası da önemli. benim kombi Baymak. kendi evim olsa demirdöküm falan alırdım kesin ama Baymak hakikaten iyiymiş.
annemlerin demirdöküm 3-4 petek anca yakıyorlar ve ev hep soğuk.300 tl geliyor.
ben şükrediyorum halime ama yine de 100 altına düşebilsek fena olmaz yani
45 yine de yüksek ama.ben çocuklu misafir falan gelirse 45 yapıyorum.yarım saatte terletmeye başlıyor.
bence kombinin markası da önemli. benim kombi Baymak. kendi evim olsa demirdöküm falan alırdım kesin ama Baymak hakikaten iyiymiş.
annemlerin demirdöküm 3-4 petek anca yakıyorlar ve ev hep soğuk.300 tl geliyor.
ben şükrediyorum halime ama yine de 100 altına düşebilsek fena olmaz yani
ya benimde 3 petek ynaıoyr demirdöküm galiba kombimiz iyi değil 45 de bile petekler ılık oluyor sinir oluyorum biz ısınmıyoruz sadece üşümüyorz ılık ev ancak
Kombiyi kapatıp peteklerdeki suyu soğutunca bir dahaki açışınızda çok daha fazla enerji harcıyor o soğuk suyu ısıtmak için. bu yüzden 3-4 saat dışarı çıkarken tasarruf yapayım diye kombilerini kapatanların başı çok ağrıyor. Dışarı çıkınca kombiyi tamamen kapatmak değil de ayarını kısmak en iyisi. öyle olunca zaten sürekli düşük ısıda bıraksanız da ev ısınıyor. Bir de petekler hava yapmışsa havasının alınması gerekiyor çok etkiliyor o da biz de yeni farkettik onu
Benim faturamda 126 tl geldi evim 100 metrekare 5 peteğim sürekli 7/24 yanıyor ev ısımda 22.5 23 derece
şanslısın canım
kullandığın kombi nedir acaba