- 7 Ağustos 2007
- 928
- 24
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
- #1.061
bulunduğum yere henüz doğalgaz gelmedi gelsin artıkkk( salonda oturuyoruz klimayla ısınıyoruz bu ay 500 gelse sevinecek duruma geldim seneye bebek gelcek nasıl ısınıcaz bilmiyorum bütün evin aynı ısıda olması çok güzel birşey olsa gerek ozaman 500 veriyim ama heryer aynı sıcaklıkta olsun banyo yapmak bile tam bir işkence oluyor kışın
7 petek sürekli yanıyor hiç kapatmıyorum sabit 50-55 derece arasında değiştiriyorum bazen..annemler bizdeydi 10 gün kadar 60-65 te yaktım çok aşırı soğuktu çünkü dışarısı ..240 geldi bu ay
Canım kombinin markası Falke..Baymak firmasının kombisi..ev 2 oda bir salon..salonda 2 petek var salonum büyük..yatak odası+banyo+antre+mutfak+otturma odası hepsi yanıyor hiç kapatmıyorum.
kardeşimde falke kullanıyor bu kombiyi alırken tereddüt etmişti çünkü kombinin markası, boyutu normallerinden ufak ama verimi yüksek bazen ummadığımız markalar daha verimli oluyor.
ben mesela buderus kullanıyorum takip ettim bir ay 4 petek 40 dereceden yükseldiğimi göremedim bu ısısda bile gece gündüz açık 340 geldi ben kombimden hiçç memmun değilim
bu yüzeden değişmeyi düşünüyorum ve buradan memmun olunan kombileri takip ediyorum.
cevap için teşekkürler canım.
canım ben çok memnunum inan..apartmanda bikaç dairede falke kullanıyor onlarda çok memnunlar..benimde aynı katta karşı dairem buderus kullanıyor 400 den aşağı hiç ödememişler ve evleride benim evim kadar sıcak değil inan..
bize bu cumartesi geldi fatura 168 TL ama 3 aylık toplam 168 TL geldi
bize bu cumartesi geldi fatura 168 TL ama 3 aylık toplam 168 TL geldi
bu ay sadece, oturma odası, yatak odası ,mutfak toplamda 3 petek yaktık 91 lira geldi