Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

allah yardımcınız olsun bızde cocukta yok 380 ytl gıbı bı fatura geldı
dogru duzgun ısınamadık ta ustelık ya benneyaptımki

cnm zaten üzücü olan da o değil mi:a015:
dünyanın faturasını öde ama şölee bi iliğimze kemiğimize kadar ısınamayalım
yok hadi faturayı ödeyip aman olsun ısındık, evimiz sıcacık diyebilseksengözlerimebaksanab
verdiğimiz paraya üzülmiycez-tatlicadiarzu-

aynı şeyleri bende söyledim
inanın bizde hiç ısınmıyoruz
biz bide koca koca insanlar ısınmıyorsak küçük çocuklar nasıl ısınır bilemiyorum
en azından 1 gün şöyle güzelce bi ısınmış olsaydık eğer
yine de 470 ytl yi öderken içimiz o kadar acımazdı yani yazık
emeklilere asgari ücretliye bu kadar fatura gelse nasıl öder insanlar
hiç düşünmüyorlar vatandaşı

Son düzenleme:
Allah yardımcımız olsun vallahi.en kötü tarafı ısınamamamız sanırım okadar fatura gelıyor ama değiyormu o para hayır!!!!!!!!!!!!!!!!!
daha zamlarda gelır vallahi düşecek diye bir umudum kalmadı.elektrik doğalgaz zamları bizim canımızı yakıyor....

250 tl geldi
alt kat bu sene boş o yüzden biras zor ısınıyoruz normalde geçen sene tasarruf edebiliyodum çünkü ev çok güzel ısınıyodu ama artık edemiyorum derhal alt kata birilerini bulmam lazım

len yapmadan nası gelir o fatura:mymeka:
bana bak çedene bi arıza olmasın.ule ben 40 gün yaktım 126 geldi.eh fenada ısınmadım.
size nası bu kadar faturalar geliyo anlamadımm:mymeka:
bu arada senin çocuk nerdebenneyaptımki

bu zamlar çok belimizi büküyor babamın emekli aylığı ile
maaşlara zam yok ona buna zam zam zam
hiç halkı düşünmüyorlar
belediye bedavaya kömür dağıtıyor durumu iyi olanlarda alıyor
inanırmısınız biz yok canımııza doğalgaz yakıyoruz ısınamıyoruz ve çok para ödüyoruz
millet kömür yakıyor acayip hava kirlendi uludağın dibinde yaşıyoruz
annemin astımı var kokudan nefes alamıyor nefes açıçıları kullanıyor bu kömür yüzünden...
çok pis kirli hava...azıcık para ile 1 ayı geçindirmeye çalışıyor emekliler Allahım sen büyüksün...

biz evimize yeni taşındık 3 hafta ancak oldu akşamlardan yaktık ama 358 ytl fatura el insaf maaşımın yarısı

valla aayip gözüm korktu bunları okuyunca.

ben giriş altında oturuyorum. o yüzden çok korunaklı ev. rüzgar almıyor hiç.
geçen sene en yüksek 103 ytl gelmişti fatura.
bu sene daha ilk defa dün gece yaktım 4 saat.
bir de şimdi yaktım. 3 saat sonra kapatırım.
hırkayla oturuyoruz yakmayalım diye ama nereye kadar.:1no2:

73 gelmiş ama çok birşey yakmadık ev 3+1 ve bizim buralar öyle soğukta değildi banyo ve mutfakta çoğunlukla kulanılldı karakış gelirseki nezman gelecek şüpheliyim bu küresel ısınmadan ozman baya yüklüm faturalqr bizi bekliyor zaten üstümüzde artık boş ısınmak daha zor olacak

valla yakmadım yaaaa

aksama kadar evde yokuz.. kocam eve gelir gelmez cumburlop yataga gırıyor zaten.. mirmirmirmir

bayram tatılınde evde yoktum 9 gun.. bende anlamadım ki.......

bebemde anneannesınde krocum. o meseleye hic degınme zaten:1no2:

benim evimde 2+1 ara kat güneş alıyor çok yakıyorum çocugumuz yok ama eşim ve ben çok üşüyen tipleriz.ben 200 bekliyordum 96 ytl gelmiş.çok şaşırdım.evde kısa kollularla geziyorum çünkü.

Bizim apartmanda ortalama her daireye 200 gelmişş...
Biz fazla yakmamıştık bu ay o yüzden 79 gelmiş bizeee..Ama soğuklar şimdiden sonra; bakalım kaç gelir ...

4+1 evdee oturuyorum evimde izolasyon var 3 senedir oturuyorum ve en yüksek gelen fatyra 60 ytl idi karda bileçünkü 1 gün yaksam 2 gün ev soğuğu bırakmıyor
ama bu ay haftada 3 4 kez sadece geceleri yaktığım halde 95 geldi :1shok:sizinkilerin yanında iyi ısınıyorumda çok şkr ama çok şaşırdık:1shok:

bende sizin gibi dogalgazdan şikayetçiyim sadece akşamları yaktıgım halde oda en dıcımız olsun üşük ayarda yani 35 derecede ama neyazıkki faturayı görünce aklım çıktı çünkü 184ytl geldi allah yardımcımız olsun nereye gıdiyoruz böyle:uhm:

bizim evde 14 daire merkezi sistem ısıtma sabah 7.00 akşam 22.00 arası doğalgazla ısınıyor bu ay 2.300 gibi bir rakam geldi oyy oyy dedim bu sene gelen zamlardan sonra daire başı 170 falan düşüyor ama burdaki kişisel ısınma (kombi) sistemini okuyuca üstelik bazı arkadaşlar gündüz çalıştıkları için yakmadıkları halde benden fazla para veriyorlar...

aslında yazılanları okuyunca iyice emin oluyor insan, evet kapatıp açmak daha çok yaktırıyor.

biz 175 iyiymişiz diyorum okudukça mesajları. 7 gün 24 saat, banyo-mutfak 2+1 gerçi ev ama hiç soğukta kalmadık. sanırım hayatımda ilk defa bu kadar yüksek faturayı görmekti bana bu başlığı açtıran. ama bazı ip uçları edinebilenler de olabilir.

iyi ki evimizi ararken merkezi sistem olmamasına özellikle dikkat etmişiz diyorum şimdi. çünkü biz gece kuşuyuz. merkezi sistemde sizlerin de yazdığı gibi saat 22-23 gibi kapatıyorlar doğal olarak. sonra saat 2-3 'e kadar elektrik yakmamız gerekecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…