Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

245 ytl zamdan dolayı salonun 4 peteğinikapadık 5 petek yuanıyo oda termostatım var soğuyunca kendidevreye giriyo 70derecede yanıyo yandığı zaman gece gündüz yanıyo hiçkapamadık iyimi pekdiil şu kışı atlatsaydık

245 ytl zamdan dolayı salonun 4 peteğinikapadık 5 petek yuanıyo oda termostatım var soğuyunca kendidevreye giriyo 70derecede yanıyo yandığı zaman gece gündüz yanıyo hiçkapamadık iyimi pekdiil şu kışı atlatsaydık

canım oda sıcaklıgı kac dereceye ayarlıyorsun kombi 70 tirde oda kaç derece tşk

bizdede yatak odası.oturma odası ve banyo yanıyor.20 günlük 175 geldi.bi de ısınmadık valla ufoda yaktık arada.elektirikte 200 geldi.:1shok:yaza çok var mı????

200 300 leri görünce en azından bu ay için halimize şükrettim
37 günlük fln gelen fatura 73 ytl
Bunun 5 günü sürekli ve 3+1 şeklinde yandı
Diğer günler 3 oda açık sadece Ve ayarı kapalı konumda o ılıklık şimdilik yetiyor içeriye
Havalar ii olduğunda kapattım aralarda
Ev kuzey üst katı yakmıyoruz Alt kat bilmiyorum ne derece yakıyor
Allahım yardımcımız olsun Başta hiç olmayanlara kolaylık versin

Kombi: Baymak BAXİ

Son düzenleme:
yaa arkadaşlar faturayı yazanlar kombinin markasınıda yazsınlar kombide çok önemliymiş faturadaa ben tekrar yazıyorum
benim 1 aylık 250 tl geldi kombide e.c.akaydirigubbakcemile5

Ben de çok merak ediyorum bugün yarın gelir..
Çubuk kraker hiç yakmadınız mı kombiyi maşallah iyi gelmiş

canım gündüzleri evde yokuz çalışıyoruz o yüzden yakmadık akşamda 7de evde oluyoruz
7de yaktık gece yatana kadar birde şu 9 günlük bayram tatilinde sürekli yandı,misafir geldiğinde falan dereceyide arttırdık o kadar
az yakıyoruz yani

K.K ya gelir gelmez baktıgım ilk yer oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yarın birgün gelir bizim felaket tellalı :1shok::1shok:

yaşlı babam olduğu halde bazı günler hiç yakmadığımız halde 152 ytl gelmiş Allah bu zamları yapan,ülkemizde bir dünya enerji kaynakları varken ille doğalgaz deyip maaşlara %8 doğalgaza elektrirğe,suya %100 e yakın zam yapanlara merhamet versin vermeyeceksede sıcak yuvalarında en az bizim kadar dondursun

faturalar yazıyor, iyi de, ne kadarlık bir alanı ısıtmaya çalıştığınız gelen fatura kadar önemli...evin izolasyonu da çok önemli...
biz 110 m2 lik yeni bitmiş bir evde oturuyoruz.. sadece açık konumda çalıştırdık gece gündüz..20 gün için 230 ytl geldi.. kombi airfel...
tabi şimdi kara kara düşünüyoruz, kara kış da ne yapacağız diye??
sıcacık günler dileğiyle....

bizde aylık ortalama 250 ytl lik gaz tüketiyoruz..önüm ,arkam altım üstüm her yer dolu..evimde güney cephe..40 da yakıyorum yinede ılık oluyor..yandı cebimiz bu sene...

valla bizim ev en üst kat, dış duvarlarımız da çok ince..kömürlüyken hiç ısınamıyorduk..
şimdi çok güzel ısınıyoruz..faturamız 290 ytl geldi..yine de kârdayız ama..
bunun içinde ısınma var banyo var ve evde 5 kişiyiz yani..

X