Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

biz ısınmak için UFO yakıyoruz .. doğalgazı mutfak ve banyoda kullanıyoruz 30 YTl dopğalzgaz , 90 YTl elektirk geldi.... Allah küçük çocuğu olanların yardımcısıolsun... :KK43:(

ayyy yaa
şimdi bu gelen faturalarınızı okuyunca bende daha bi merakla bekler oldum faturayı
bugün yarın gelir, eli kulağındadır yani
eminim şok olucam bende elime aldığımda faturayı
2 çocuğum var, biri daha çok küçük
dr a vereceğimize faturaya verelim çocuklar hasta olmasın dedik
hep yaktık, gece , gündüz
yine de dr dan kendimizi alamadık
bide fatura gelirse üstüne tam olur herhalde:KK43:((

ayyy yaa
şimdi bu gelen faturalarınızı okuyunca bende daha bi merakla bekler oldum faturayı
bugün yarın gelir, eli kulağındadır yani
eminim şok olucam bende elime aldığımda faturayı
2 çocuğum var, biri daha çok küçük
dr a vereceğimize faturaya verelim çocuklar hasta olmasın dedik
hep yaktık, gece , gündüz
yine de dr dan kendimizi alamadık
bide fatura gelirse üstüne tam olur herhalde:KK43:((

allah yardımcınız olsun bızde cocukta yok 380 ytl gıbı bı fatura geldı
dogru duzgun ısınamadık ta ustelık ya benneyaptımki

bizim geçen ay 208ytl geldi
ama bana çok fazla gelmedi daha çok bekledim çünkü biz çok yakıyoruz
evimiz çok büyük 140 metre kare ve sahilde çok soğuk oluyor
salon hariç heryeri yakıyorum
bende şuan devamlı evdeyim raporlu olduğum için hiç kapatmadan yakıyorum ve güzel ısınıyorum
doğalgaza faturasına acımıyorum ben
en fazla 3-4 ay yüksek fatura geliyor sonra havalar ısındıkça zaten azalıyor
2 sene önce yoktu evimizde doğalgaz donduk soğuktan, bir odanın içinde tıkışıp kalmıştık ufoylan ısınıyorduk, sicak su dersen o ayrı dert her ay 2 tane tüp bitiyordu
tüp paralarına ben daha çok acıyordum açıkcası
şimdi tüp 45ytli geçmiştir belkide ayda iki tane takmış olsak 90 yapar
90 ona vereceğime 200 doğal gaza veririm en azından tüp bittimi banyoya girsem yetermi derdim olmaz hemde adam gibi ısınırım
dediğim en fazla 3-4 ay yazın zaten hemen hemen hiç fatura gelmiyor

Son düzenleme:
Bizimde kuzey cephe ve 50 nin üzerine çıkmadık gecen ay 135geldi ama bu ayki yuksek geler Allah yardımcımız olsun ısınmadan çok faturayı sıcaksu kabartıyor banyoda dikkatkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zammı yapanlara gelsin bu simileyde :tomato:

mltm87 doğalgaz faturanızda kesinlikle sorun olduğunu düşünüyorum.normal şartlarda bu fatura gelmez.mümkün değil...bir hata olmalı.
bizim 40 günlük falan sanırım 126 ytl geldi.evim 2+1.üst kat ama içten yalıtımım var.ayrıca çatınında yalıtımını yaptırdık bu sene.bu süre içinde tüm gün yandı kombi.kısık ayarda ama hep yandı.
birde biri bana cidden şu %80 zam işini anlatsın.dfoğalgaza gelen zam konutta %7.5,sanayide %6,5.
%80 nerden çıktı.benneyaptımki

arkadaş, kasım ayında yapılan son zam bile %22,5 oldu, geçen yıl ocak'tan bu yana %80 civarı bir zam oluyor toplayınca. Ocak ayında gelen zam sadece %7,5'tu.senağlama

bir siteden oranları buldum:
doğal gaza 2008 yılında beş (5) kez zam yapılmıştır. Bu zamlar konutlarda tarih sırasıyla şöyledir:

1 Ocak 2008’de %7,4;
1 Haziran 2008’de %7,4;
1 Ağustos 2008’de %16,8;
1 Ekim 2008’de 4,6;
1 Kasım 2008’de %22,50.

hepinize selamlar arkadaşlar. sıcacık günler diliyorum. ben yozgatta oturuyorum, bilen bilir buranın soğuğu çok fazladır. hele akşamları ve sabahları öyle bi ayaz olurki deme gitsin. bizde iki senedir doğalgazlıyız, yazları harika bişey ama kardeşim memlekette yaz gördüğümüz mü var, 12 ayın 7 ayı kış.mecburen yakıyosun. ben üç adayı kapattım oralara girince buz kesiyoz. diğer yerlerde akşam dan sabaha kadar 45 de yanıyo. yatarken bazen mutfağıda kapatıyom. evimiz çok geniş, 170 m2 ve çok korumasız. ayrıca altı boş. tek avantajıımız güneş görmesi. geçen ay 97 geldi.

tüm site dökülmüş ve donmuş durumda. bu yüzden karar alınmış ocaktan itibaren kömüre geçiliyor. :sm_cool:, nasıl sevindik sormayın. inşallah ocaktan itibarn güzel güzel ısıncaz.
kendimi öyle kaptırdımki buna iple ocağı çekiyom. umarım bi aksilik çıkmaz.

İgdaş'ın sitesinden aldığım bilgilere göre;

01.12.2007 İtibariyle Konut Müşterilerine Uygulanan Doğalgaz Satış Tarifesi
YTL/m3 YTL/KWH
Konut ve Ticari 0,52896 0,04971

01.12.2008 İtibariyle Konut Müşterilerine Uygulanan Doğalgaz Satış Tarifesi
YTL/m3 YTL/KWH
Konut ve Ticari 0,91732 0,08621

İgdaş'ın sitesinden aldığım bilgilere göre;

01.12.2007 İtibariyle Konut Müşterilerine Uygulanan Doğalgaz Satış Tarifesi
YTL/m3 YTL/KWH
Konut ve Ticari 0,52896 0,04971

01.12.2008 İtibariyle Konut Müşterilerine Uygulanan Doğalgaz Satış Tarifesi
YTL/m3 YTL/KWH
Konut ve Ticari 0,91732 0,08621

az kalmış yüzde yüz zam yapılmasına yapsalarda rahatlasalar yılbaşından sonradır kesin 2009 kazığı kötükedihüsokötükedihüso:eek:klava::eek:klava:yesekte rahatlasaklülülülülülüdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

04.11-02.12.2008 arası 144,60 (kWh) yakmışız kuzey cephede evimiz Biliyosunuz bu tarihler arasında çok soğukta olmadı Üstelik evde olmadığımız için sadece akşamları yaktığımız halde 171 Ytl geldi Allah herkese yardım etsin, karakışta nasıl gelir tahmin edemiyorum şutarafagitti

Son düzenleme:
Bu ayki gelen faturam 150 ytl,ben 9.katta oturuyorum,rüzgarı kesecek bir binada olmadığı için ısınamıyorum maalesef.Oğlumda küçük olduğu için eve Ufo aldım,birde onu yakıyorum siz düşünün benim halimii.Gelen elektrik faturasıda 100 ytl üzerinde geldi.Allah yardımcımız olsun ne diyelim???

bende ufo kullanıyorum kombıde kapalı denecek kadar yanıyoo ama yınede 150 gelmıss.. benım arkadasımdada 250 gelmıs ama hıc kombıyıı acmadım dıyoo ve sayacını okumuss ve ıgdasa gıtmıs ozur dılerız bı yanlıslık olmuss demısler ve 30 ytl odeyerek gerı gelmıss yanı ıtıraz etmesee odeyecektı gelen faturanızda anorlalık hısedıyosanız kontol edın yazık gunahh mıllet taruralara calısıyo zatıı

Ankarada doğalgaz kartlı .Benim evim 3+1 güney cepe ama yanımızdaki bina güneşimizi kesiyor.Evimin bütün odalarını yakıyorum.Çocuklarımda küçük hiç kıskısmadan gece gündüz yanıyor.Ayın 15 günü evde olmuyoruz. Ama 200 ytl rahat yakıyoruz. Isınıyormuyuz hayır. Gece çocuklara bir kalkıyorum elleri yüzleri buz gibi. bu ay camları pimapen yaptırıyorum bide odalarına ufo alıp yakıcam başka çarem kalmadı. Ama elektirik faturası zaten 55 den aşağı gelmiyor bakalım o zaman ne gelecek Allah yardımcımız olsun daha kara kış başlamadı.

gecen yıl 350 öduyordum. ama tum gun aralıksız yanıyordu...

acımadım.. ama bu ay yemınle söyluyorum hıc yakmadım.. banyo gunlerı yaktım.. evde bebemde olmadıgı icin esımde gece gec gelıyor.. bende battanıye altında oturuyodum.. aptmana gelen faturalara baktım..hahay siz öderyn bana gelmez kı dedım icimden.. kendı faturam sankı daha bı dolgundu.. 183 geldı.. 3+1im...evim sahılde butun odalarım acık ama yakmadım bu ay yaaa

X