- 13 Kasım 2007
- 1.592
- 27
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
canım bı sorun varıdr o kadar fatıra olurmu yakadıysanız bı baktırın bence
konu ilgimi çekti bizimde ilk faturamız olacak henüz gelmedi ama hesaplattım merakımdan, önce açıklayayım.. evin 3 katındada yakıyorum bodrum katta tek odam var kendi yatak dam ve orta katta salon mutfak üstte 3 kızımın odasıda ayrı birde banyoda yanıyor, bunlara ek olarak banyo-sıcak su ve mutfaktaki ocakta dahil... bir ayda tam 250 lira oldu ama 3 kattada hiç söndürmeden 45 veya 50 derecede yakıyorum, kesinlikle 24 saat ayar değişmeden kalıyor.. söndüren arkadaşlara daha çok gelecektir buna örnek tam karşımdaki komşum sadece akşam saatlerinde işten geldiklerinde yüksek ısıda yakıyorlar bir kaç saat ve gece söndürüp yatıyorlarmış onlara 300 geldi..
üstelik ben eskişehirdeyim en soğuk memleketlerden biri burası..
sizin çok iyi o zamansa 250 ytl gelirse 3 katlı eve
bizim 2+1 evimiz ve 470 ytl geldi ve hiç ısınmıyoruz
3 katlı olsa bizim ev 3 katıda yaksak aman allahım
1.5 milyar fatura eder
biz ya evi değiştircez
yada kışa 1 milyar faturayı gözden çıkarcaz:çok üzgünüm:
biz kasım ayında iki hafta yaktık 4 den sonra 22 dereceye getirdik.ocak ve sıcak suda içinde 75 ytl geldi.havalarda daha o kadar soğuk değil.çoçuk olmadığı için idare etmeye çalışıyoruz.daha ilk defa bu sene doğalgaz kullanacağız bakalım.
buarada birşey sormak istiyorum biz termostatı oturma odasına koymuştuk ama oturma odamız küçük çabuk ısınıyor.bütün odalar yanıyor tabı.hiç bir odanın peteğini kapatmadık.acaba termostatı büyük bir odaya mı koymalı kı?
sanırım rekor bizim evde
470 ytl!!!!klava: klava:
bizim de ev büyük değil 2+1
ayrıca hiçte ısınmıyoruz
doğalgaz 2 de duruyo bu nedir anlamıyorum 470 ytl
en azından 1 gün şöyle iliğimiz kemiğimiz ısınsaydı sadece 1 gün hiç içimiz sızllamazdı öderken
yaa ama hiç bi gün ısınmadık
ısınsak ne olucak acaba
biz ev değiştirmeyi düşünüyoruzfisfisfis
konu ilgimi çekti bizimde ilk faturamız olacak henüz gelmedi ama hesaplattım merakımdan, önce açıklayayım.. evin 3 katındada yakıyorum bodrum katta tek odam var kendi yatak dam ve orta katta salon mutfak üstte 3 kızımın odasıda ayrı birde banyoda yanıyor, bunlara ek olarak banyo-sıcak su ve mutfaktaki ocakta dahil... bir ayda tam 250 lira oldu ama 3 kattada hiç söndürmeden 45 veya 50 derecede yakıyorum, kesinlikle 24 saat ayar değişmeden kalıyor.. söndüren arkadaşlara daha çok gelecektir buna örnek tam karşımdaki komşum sadece akşam saatlerinde işten geldiklerinde yüksek ısıda yakıyorlar bir kaç saat ve gece söndürüp yatıyorlarmış onlara 300 geldi..