Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

Yarım gün yaktığını düşünürsek aslında çok ta ucuz değil o zaman değilmi 120 ytl demekki tam gün olsa 240 olacaktı..Allahım kış tam masraf bir an önce yaz gelsin yaa(

evet duyguege çok haklısın, yarım gün yakıyorum, sabahtan yaktığım olmamıştır..2 ayımız daha kaldı sıkalım kemerleri kaydirigubbakcemile3

aynen öyle valla ya insanların psikiolojisi alt üst oldu doğalgazı açıyorsun çıkıp saate bakıyorsun sonra bir daha bakıyorsun az atmış çok atmış eyvahlar olsunnn..Yazıklar olsun valla...

aynen öyle valla ya insanların psikiolojisi alt üst oldu doğalgazı açıyorsun çıkıp saate bakıyorsun sonra bir daha bakıyorsun az atmış çok atmış eyvahlar olsunnn..Yazıklar olsun valla...
aa sende ben igibisin canım.. bir elim dış kapıda kalıyor saate bakmaktanmilim milim yakıyoruz.. ısnıyormuyuz tabikdie kısıkta hayır.. yakacaksın 3 te o zaman cayır cayır yanacaz ısıncaz.. ama nerde korkduan ancak ksıkta yakıyorum.. geçen karda 3 e getridm ama birde bana sorbaktım kombi hiç susmuyor.. habire yakıyorne hale getirdiler bizi yazıkalr olsunl

Canım sorma aynen öyle bizde 2 gündür çok soğuk diye 1 de bütün evi açalım dedik banyo falan normalde açmıyoruz ona rağmen bütün ev yanınca saat durmadan dönüyorAyda 250-300 ytl gözden çıkarırsan çok güzel ısınırsında işte ahhh ahhhmafoldumben

Yalıtımda çok önemli bunu çok net anladım kapıların altından buz gibi hava geliyor hepsinin altına birşeyler tıkıyoruz komedi gibi ev((

benim evim futbolsahası ve doğalgaz sobalı sizleri duyunca hem ısınıyoruz hemde iyi ödüyoruz dedim gerçi gündüzleri ben tek başına pek yakmıyorum tabi soğuk günlerde yaktım ama geçen ay 63 bu ayda yani daha dün geldi 89 lira allahtan evin 3 yerinde soba var tekini yakıp kapıları açıyorum kullandığım yerlerin bakalım yaza kadar daha nasıl teknikler geliştiricez

aynen dediğin gibi .. 300 versek ısıncazda .. kıyamayızki.. onla bitse iş

qnnemin komşusunun evide doğalgaz sobalı. ayda onda 100den aşağı gelmiyor.. sadece bir oda.. biz ozn göre iyiizde..bu ay onda keisn daha faala gelir..aşa yukarı aynı oluyor faturlkarımzı onunla..tek fark onun soba bizim petek.. sobalalılara az geliyor diye bişey yok:)

benimde doğalgaz sobası salonda salon ve oturduğum oda ısınıyor akşamlarıysa 1 de bırakıyoruz hiç soğumuyor ev yalıtımıda iyi 60 küsür geldi en son

geçen ay 84 geldi bu ay 150 gelir herhalde belki daha çok gece gündüz 3te yandı bazen 4 te ama evim sıcak oluyo ısınıyoruz yani salon çocuk odası yatak odası hol heryer açık kapılarda açık ama alttan üssteenşutarafagittiyandan yanıyo evim güneş görüyo sık sık havasını alıyorum peteklerin oda faydalı oluyo

benim doğalgaz sobam demirdöküm şimdi 2.el almassan pek bulamassın o cinsten vekömür sobası gibi ısıtıyor 3 te yakıyorum yani çok yüksekte de yakmıyorum dediğim gibi evim çokk büyük ve ısınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…