kızlar bende bütün petekleri açıyorum salonda oturuyorum önceleri minimumda idi şubatta yükselttim evim öyle güneş falanda almıyo yinede ısıdan menmunum iki aydır ful yaktım şubat sonuna kadarda böyle devam edecem kısmet olursa şimdiye kadar toplam 600 tllik yaktım bu gün 100 tllik gaz daha yükledim bu ayı ucu ucuna çıkarır hesabıma göre ondan sonra Allah kerim
Bana bu ay 174 lira geldia.s ben bu fiyatı ödemeye razıyım,geçen sene doğalgaz daha pahalıydı ve fatura daha kabarık geliyordua.s
ızolasyonumuz yok ve 24 saat hiç kapatmadan tüm evi ısıttığımızı düşünecek olursam faturam gayet makula.s
ya şu sürekli yakıpta 56-58 civarı gelenelr neler yapıyorsunuz.. biz sürekli yaksak 130 dan aşağı gelmiyor bize??
neyse b u ay fazla yalkmadım buna rağmen 93 tl geldi.. hadi geçmiş ola..
Ay evet yaaa bende hayret ediyorum..Ben ızmirde yaşıyorum yaklaşık 15 20 gündür hava sıcaklığı 18 20 derece hiç yakmıyoruz ve sadece ilk 10 günden 50 küsür fatura geldi..ızmir ki sıcak bir iklim..Bende anlamıyorum bütün ay yakıpta 50 lira ödeyenleri..
ay evet duygucum ya.. bende anlamıyorum iannki.... biz en skıkta sürekli yaksak en az 130 tl geliyor bize.. bu 58-59 gelenelr nasıl başarıyorsunuz siz kuzum ya(