Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

sağol duygucum.. valla ben zaten hesapladığım için en azında n şok yaşamıyorum:)))bekliyordum bunu:)ne yapalım şu şubatıda bir atlatsak yeter artık.. hayırlısı bakalım.. iki yıldır martta hiç yakmadımdı petekerli.. bakalım bu sen mart nasıl geçer??inş ısınırda artık fazla yakmayız dimi..

Bugün geldi faturam: 206 TL // Tahminlerimden biraz fazla geldi...vergiyi unutmusum hesaplamaya...

Kombi neredeyse hergün, 40 derecede....cok cok soguklar haric...o zaman 50-60 derece!

Sabah aksam acik, hic kapatmiyoruz!

Peteklerin hepisi acik: Salon, mutfak, yatak odasi, misafir odasi ve banyo!

Bu ay böyle...gelecek ay ALLAH kerim! :hulya:

Son düzenleme:

bu arad duygucum hayılrı olsun editör olmuşsun.. kutlarım canım..

Çok haklısın canım ama Mart ayında yakıyorduk ya hatta geçen sene Nisanda bile biz 75 80 ödedik
Sağol bu arada canım:)

Bu arada dün izlediniz mi bilmiyorum Kanal D de doğalgazda %30 tasarruf yollarını anlattılar..Diyorlar ki;bütün petekler minumumda olsa yanıcakmış bir odayı hiç kullanmıyorum deyip kapatmak yanlışmış..Biz sırf daha az yaksın diye salondan oturma odasına taşındık ve oranın kapısını kapattık..Salonda maşallah bir petek var 3 petek boyutunda orayıda yaksam ne gelcek merak ediyorum..Mesela gece yatarken banyo ve mutfak kapatıyoruz yoksa bütün petekler yansa 24 saat nasıl başa çıkılır yaa anlamadım ben bu işi..

duygucum bende btüün petekleri yakıyorum.. ksıktada olsa.. hiç kapamıyorum.. bir ara öylede denedimdi.. bayon yu ve oturma odasını yatarken kapadım.. ama inan fark etmedi hiç bizde.. her yer kısıskta yanıyor.. şu kışı bir atlatsak yeter.. ama seneyede var her sene varr(((

Kullanmadığın odayıda yakıyormusun canım en büyük peteğide yani?Off ne bileyim her sene onumu yapsak bunumu diye diye yaz geliyor yamafoldumben

duygucum biz salonda oturuyoruz zaten. tv miz orda.. mecburuz.. yatak odamda tv var.. kış gelmeden acaba bu kış oradamı oturuyim dedik. küçük çalışma odamzı var. pc var orda.. oradamı otursak dedik.. ama olmadı gene salondayız.. salonda bir petek var bizde.. oda çok büyük diil.. zaten yetmiyor aslıdna oraya o petek ama idare ediyoruz..buz gibide olmuyor. ama çok sıcacıkda olmuyor o oda.. öyle böyle kış bitecek inşşş..

geçen yıl 2 odayı kapattım. 230 ödedim. bu yıl her yeri yakıyorum geçen ay 190 geldi. bu ayı elim yüreğimde bekliyorum... bence petek kapatmak mantıklı değil zaten ısı kaybı yaratıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…