Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

Kızlar bugün baktımda bizim kombi minumum da durdugu zaman 40 dereceyi gösteriyor..1 e getirsen 60 derece falan oluyor herhalde.Sıcaklıkta en düşük 40 derece yani..E bazı arkadaşlar soğuklarda 40 dereceye getiriyorum demiş nasıl iş anlamadım ben 40 derece bizde resmen en düşük ısıbilmiyorumkismile

geçen ay 55 bu ayda 56 tl geldi . çok istikrarlı g idiyoruz canıımm.boshayallersmile
ama idareli kullandığımızdan böyle geldi. bazı günler dışarısı sıcak oluyordu. o zamanlar hiç açmıyorduk. genelde akşam üstleri açıyoruz gecede kapatıyoruz.

canım biizm kombide en düşükttde 41 derece oluyor..bu havada mesela 50 ye getiridm 1de yanıyor.. ama ev öyle böyle.. çok sıcak değil.. 2 ye getirsem ancak ısıncaz.. ama o zamanda fatura kabrcak(

bizde idareli yakıtğımızda 54 gelmişti.. geçen ay soğukalrda yaktık.. 124 geldi.. bu ay çok geliceği kesin

Bizim fatura da 110 ytl.Hafta içi saat 6 da açıyoruz,haftasonu tüm gün yanıyor.Bu ay bizede fazla gelir okullar tatile gireceğinden çocuklar evde olacak.....:umursamaz:

Subat ayin´da ortalama 150 TL bekluyorum...önceden ortalama tüketime göre hesap ediyorum...simdiye kadar tuttu hesaplamalarim!

Gecen ay 129 TL geldi, bu ay banyo ve misafir odayi´da actik...150 TL bekliyoruz!

200 metreküp tüketim bekliyorum bu ay..!

Subat´ta daha genis bilgi veririm faturam geldigi zaman!

:hulya:

nasıl hesaplıyorsun bilmiyorum canım ama igdaşın sitesinden faturmatikten hesap yapabilrisin.. ben hep onla hesaplıyorum.. faturam gelmeden öğreniyorum ne kadar geleceğin.. mesela bu ay şimdiye kadar 110 tl lik yakmışız bile.. faturada daha ayın 5 inde gelecek.. havalar böyle giderse bende 250 bekliyorum faturayı.. evde bebiş var.. yakıyoruz cayır cayır.. bari zam gelmese iyi..

Sagol canim, ben kendim hesap ediyorum...eski isim geregi nasil hesaplandigini iyi biliyorum.

Dolayisiyla her ay ortalama cikiyor hesaplarim..! zemuszemus

arkadaşlar salonum hariç her yeri açıyorum ocak ayında 173 geldi, evim birinci kat, bir tarafımızda kuzey bakalım Şubatta nasıl gelecek ama üşümüyoruz, bence fatura normal geliyor ama bazı arkadaşlarım çok çok olduğunu kendilerinin daha az ödediklerini söylüyorlar, üstelik evim izolasyonlu.

Son düzenleme:
ocağın başında gelen fatura 64 tl idi. sadece bir odayı ara ara yakıyorduk ve yüksek ısıda.
önceki ayda 32ydi. önümüzedeki ay ne gelecek merak ediyorum.

Geçen ay doğru düzgün yakmadığım halde 90 lira ödedim , e malum bu ay kar kış yaktım bende başlarım böyle işe diyerek , en azından ısındım derim diye ama nerdeee anca kendini ısıttı petekler..
Faturamatikten bakmaya korkuyorum kimbilir ne kadar ödücez ısınmadığımız halde faturaya.. Soba gibisi yok arkadaş yaa , külü , kömür odun taşıma derdi kurumu olmasa alıcam her odaya kurucam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…