Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

bize 116 geldi bu ay
salon mutfak yatak odası yanıyo
hiç kapatmadan minimumda yanıyo sürekli. akşamları biraz yükseltiyoruz

Kızlar bu ay faturayı çok merak ediyorum ben.Biz söndürüyoruz akşamları.Aç kapa olunca daha fazla gelir dediler ama deneyelim dedik..İlk başlarda 60ta yakıp, 40a düşürüyoruz ev ısındıktan 2 saat sonra..Bakalım nolcak eyvahedigeldismile

Hiç söndürmeden mi yanıyor yoksa hergün belli saatlerde mi yanıyor?

Evim 3+1 gündüz kalkar kalkmaz salon yanıyor akşam kapatılıyor onun dışında antre ve 2 yatak odası sürekli yanıyor..Banyo,mutfak ve 1 oda yanmıyor..
Ya arkadaşlar gelen faturayı belirtirken bir de nasıl ve ne aralıkta yaktığınızı da belirtir misiniz? bilmiyorumkismile
Bebek olduğu için 3 petek sürekli yanıyor..Ama İzmirde 1 hafta yakmamışızdır mesela havalar güzeldi ve ona rağmen 101 geldi..

Ama insan yemek için gerekli olan tüp parasının ve banyo için gerekli tüp parasınında içinde olduğunu düşündüğünde birazda olsa rahatlıyor kaydirigubbakcemile3
Allah bugünlerimizi aratmasın ne diyelim..

Evet canım haklısın bir tüpün 45 50 ytl olduğunu düşünürsek uygun ama işte alım gücü düşük olduğu için malesef herşey lüks geliyor insana..

40 derece bizde minumum oluyor ve petekler bile kendini ısıtmıyor sizdede öylemi arkadaşlar??

aynen canım.. kendine hayrı olmuyor amam ne yapalım.. bu ay çok yaktık desek yeri.. yeri geldi 65 de yakltım karda.ve hesapalmalrıma göre şuan 155 tl olmuş bile fatura.. ve faturada cuma günü gelmsi lazım..en az bir 30 40 tl lik daha da yanar.. kar geri geliyormuş :KK43:(

size neden bukadar ucuz geliyor alla alla bize en son 180 geldi şimdi nekadar gelicek Allah bilir.Çok pahalı doğalgaz:KK43:( insan ısınmaya verdiği paraya çok acıyor valla

size neden bukadar ucuz geliyor alla alla bize en son 180 geldi şimdi nekadar gelicek Allah bilir.Çok pahalı doğalgaz:KK43:( insan ısınmaya verdiği paraya çok acıyor valla

Ayy sus nazar değmesin aklinialirimsmileKorkuyorum yakarken zaten.Şimdi hava yine soğudu 40ta yanıyor, gece 12de kapatcam.

X