Y
Yıldızzz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
295 geldi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim a.s.bütün odalar yanıyor ama bazı geceler sıcak olduğunda uyurken daha kısık yakıyoruz..
Hiç söndürmeden mi yanıyor yoksa hergün belli saatlerde mi yanıyor?
Bebek olduğu için 3 petek sürekli yanıyor..Ama İzmirde 1 hafta yakmamışızdır mesela havalar güzeldi ve ona rağmen 101 geldi..Ya arkadaşlar gelen faturayı belirtirken bir de nasıl ve ne aralıkta yaktığınızı da belirtir misiniz? bilmiyorumkismile
40 derece bizde minumum oluyor ve petekler bile kendini ısıtmıyor sizdede öylemi arkadaşlar??
40 derece bizde minumum oluyor ve petekler bile kendini ısıtmıyor sizdede öylemi arkadaşlar??
size neden bukadar ucuz geliyor alla alla bize en son 180 geldi şimdi nekadar gelicek Allah bilir.Çok pahalı doğalgaz( insan ısınmaya verdiği paraya çok acıyor valla
Ayy sus nazar değmesin aklinialirimsmileKorkuyorum yakarken zaten.Şimdi hava yine soğudu 40ta yanıyor, gece 12de kapatcam.
Yok canım, eve ilk geldiğimde 60ta yakıyorum, 1-2 saat içinde iyice ısınıyor ev, sonra düşürüyorum ve o sıcaklık yetiyor..Nasıl yani 40 ta yanınca sıcak mı oluyor canım anlamadım?40 bizde minumumdaCADIARZU