Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

Evet faturamz geldi 148 lira..oda termostatı var,her yer yanıyo..22-23 dereceden aşağı düşmedi evin sıcaklığı,kısakolluyla bile dolaştğımz oldu..her ay bu şekilde gelir inş..aşmaz fazla..

bizim 14 günlük 100 ytl civarı....
ama evde 3 çocukk.. var biriside henüz bebek 16 aylık...ama her daim yanıyorr gece yatarken kısıyorumm sabah açıyorumm....salon camları çok fazla olduğu için biraz daha serin arada ufoyu yakıyorum ordada küçük üşümesin diyee..ama havalar henüz çok soğuk yapmadı 250 300 ü bulur sanırımm..evimiz 4 artı 1 180 m2 heryeri yakıyoruzz...

Ya kizlar,

bizde esimle ilk kez kullaniyoruz dünden beri dogal gaz kombisini!

Benim merak ettigim, kombidenmi ayarlamak gerek dereceyi ve isiyi Yoksa peteklerin yaninda olan cevirmsindenmi?

Ya kizlar,

bizde esimle ilk kez kullaniyoruz dünden beri dogal gaz kombisini!

Benim merak ettigim, kombidenmi ayarlamak gerek dereceyi ve isiyi Yoksa peteklerin yaninda olan cevirmsindenmi?

kombinin derecesi üzerinden ayarlanıyor hem suyun sıcaklığı hemde peteklerin sıcaklığı iki ayar var istediğin gibi ayarlıyorsun ısıyı sabit bir sıcaklığa getir çok yüksek olmasın mesela ben 44 derecee kullanıyorum oğlum hasta olduğu için evdeki ısı sabit ne çok sıcak nede çok soğuk oluyor normal yani sende zamanla evin durumuna göre ayarlarsın ben sadece salonu kapatıyorum peteklerin yanındaki vanadan soğuk tarafa çeviriyorum çünkü oturma odasını kullanıyorum salonum kapalı misafir gelince açıyorum ama diğier her yer açık zamanla alışırsın canımalkisalkisalkis

Kızlar derece diyorsunuz doğalgazda bizimkinde 1 den 6 ya kadar rakamlar var..Mesela ben şuan 1 de yakıyorum sürekli ama ızmir henüz soğuk değil..Derece ayarı nasıl oluyor ben anlamıyorum..
Bu arada faturamız geçen ay 15 gün falan yaktık 85 lira.

her kombinin ayarı farklı canım kimininki dijitall kiminnki 30 40 50 60 diye gidiyor kiminkii işaret halinde inceden kalına gider kiminkide seninki gibi 1 de başlar devam eder...kullanımı sen ayarlayacaksın artık...

her kombinin ayarı farklı canım kimininki dijitall kiminnki 30 40 50 60 diye gidiyor kiminkii işaret halinde inceden kalına gider kiminkide seninki gibi 1 de başlar devam eder...kullanımı sen ayarlayacaksın artık...

Anladım canım teşekkür ederim bizim daha 2.senemiz olduğu için yavaş yavaş öğreniyoruzopuyorumnanaktan

olsun canım yavaş yavaş öğrenirsin kombide önemli ama dairenizin güneş alıyor olmasıı...binanaın yalıtımının iyi olmasıı altın üstün dolu olması bunlar çok etkiliyorr..bebeğinizde varr bu fatura biraz yüksek olabilir ...daha fazla yakıyoruz sonuçtaa....öptüm meleğini..

kızlar ya teyzemlerin ev kombili ve 3 oda bir salon sürekli yanıyor ve kısa kolluyla geziyoruz sadece 36 tl gelmiş bi yanlışlık mı var acaba bizim sadece salonda ve çocuk odasında yandığı halde ki koca gün evde kimse yok akşam dan akşama yanıyor bizim 70 küsür geldi teyzemde bir dahaki aya fazla gelir yanlışlık var diye az yakıyo şimdi sizce yanlışlık olabilir mi

merhabalar kızlar ben kartlı sistemdeyim şu ana kadar 400 tl lik gaz yükleyip yaktım 15 ine kadar idare eder bundan sonra Allah kerim cümlemize kolay gelsin

kızlar bizimde 3 yer yanıo sadece banyo oturma odası ve yatak odası acık 51 lira fatura geldi eşim gidip sordu hata yok demişler karsılastırıoruz yok gercekten ama sasırdık bizde inş hep böyle gelir:kedi:

Geçen ay 27 TL geldi bu ay 64 TL bakalım evim 2+1 her yer yanıyor ama sadece akşamları. önümüzdeki ay kaç gelicek bakalım

bu ayın faturası bugün geldi, 138 tl... ki bunun 10 gününde kombi arızalıydı, yenilendi vs...o süre zarfında da ufo yaktım..o da geldi 80... ısınma konusunun tasarrufu; küçük ve yalıtımı çok iyi olan bir evde olur ancak sanırım...verdiğimiz rakamlara kısa kolluyla gezsek neyse...geçen yıl farklı bi evdeydim, 350 tl ödedim maximum..ama yine de kısa kollu ile gezecek kadar değildi ısı..
ayrıca, kombiyi kapatmak ile kısıkta bırakmak kesinlikle fark ediyor..denedim ve farkı gördüm..evde olmadığınızda kapatın arkadaşlar, o zaman kısıkta bırakarak boşa para ödediğinizi göreceksiniz..

ya herkese ne kadar az gelmıs masallah boshayallersmile
kucuk bebegım var evde her yerı yakıyoruz 3+1 dublex 870 geldı bana alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…