Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

ya herkese ne kadar az gelmıs masallah boshayallersmile
kucuk bebegım var evde her yerı yakıyoruz 3+1 dublex 870 geldı bana alsanaalsanasmile

evinizin izolasyonu kötü demek ki..izolasyon çok önemli... geçen sene oturduğumuz evde 450 tl fatura veriyorduk ve sadece salon mutfak ve bir oda yanıyordu, izolasyo hiç yoktu... donuyorduk... donmak için 450 veriyorduk... bu sene izolasyonu ii bir evdeyiz ve çok güzel ısınıyoruz...150 geldi bu ay.. bence gayet iyi bir rakam..ev size aitse tavsiyem izolasyonunu iyi yaptırmanız... çok şey farkedecek emin olun...

bu ay 124 tl geldi.. 3 gün gecikmeli ve kayınvaldem bizde olduğu için fazla yaktık. havalarda bir ara soğuktu baya.. buna razyım kışı böyle geçirsek yane..

geçen ay 46 geldi bu ayınkini merakla bekliyorum 2de yakıyorum ısınıyoruz kısa kollu bile gezdiğim oluyo bazen evim güneş görüyo ısı yalıtımı var alttan üstten yandan yanıyo 1 katta 4 daire var geçen kış en soğuklarda 120 ödedim 4 te falan yaktığım halde :nazar:

Bize de 126 tl geldi..
Gündüz sadece oturma odasındaki doğalgaz sobasını kullanıyoruz.
Yatmaya 1-2 saat kala da 2 oda bir banyoyu açıyoruz genelde 50 derecede

geçen ay 1 hafta kadar açmıştık petekleri toplasanız...75 TL geldi..
bu ay elektrikli sobaya geçtik 38 TL gelmiş..
ama elektrik faturasını dehşetle bekliyorum:roflol:

evinizin izolasyonu kötü demek ki..izolasyon çok önemli... geçen sene oturduğumuz evde 450 tl fatura veriyorduk ve sadece salon mutfak ve bir oda yanıyordu, izolasyo hiç yoktu... donuyorduk... donmak için 450 veriyorduk... bu sene izolasyonu ii bir evdeyiz ve çok güzel ısınıyoruz...150 geldi bu ay.. bence gayet iyi bir rakam..ev size aitse tavsiyem izolasyonunu iyi yaptırmanız... çok şey farkedecek emin olun...

ev bızım degıl canım kiracıyız boshayallersmile

Bina yalıtımı elektrik ve doğalgaz faturasını % 60 düşürüyormuş.ızolasyon gerçekten işe yarıyor.Benim 23 tl ile 39 arasında değişiyor faturalarım.100 m2 evim.Bir de bazen bazı odaların peteklerini kapatıyorum : ))

bize de 195 tl geldi. salon ve 2 odam sürekli 40 derecede yandı.
evim büyük ve bulunduğumuz semt soğuk malesef.gene buna da şükür diyorum

Geçen ay 19, bu ayda 38 geldi.Evde 2 odayı açmıyorum.Misafir falan gelirse tüm odaları açıyorum.Her gün öğlen gibi en kısıkta oda artık 40 yada daha düşük yazmıyo çünkü açıyorum,gece yatarken kapatıyorum.soğuklarda 40 dereceye getiriyorum.Ev yalıtımlı ondan üşümüyoruz.

Bina yalıtımı elektrik ve doğalgaz faturasını % 60 düşürüyormuş.İzolasyon gerçekten işe yarıyor.Benim 23 tl ile 39 arasında değişiyor faturalarım.100 m2 evim.Bir de bazen bazı odaların peteklerini kapatıyorum : ))

Geçen ay 19, bu ayda 38 geldi.Evde 2 odayı açmıyorum.Misafir falan gelirse tüm odaları açıyorum.Her gün öğlen gibi en kısıkta oda artık 40 yada daha düşük yazmıyo çünkü açıyorum,gece yatarken kapatıyorum.soğuklarda 40 dereceye getiriyorum.Ev yalıtımlı ondan üşümüyoruz.

ayy inanamıyorum ohaoldumsmile bana yazın o kadar fatura geliyor akannehir bu ay 120 geldi diye sevinmiştim bunları görünceohaoldumsmile

şeytan kulağına kurşun bu yıl geçen yıla göre gayet iyi....
ev 250 metre kare ,geçen ay 138,bu ay 237 geldi,ben buna razıyım,böyle geçirirsek ne ala....sıcak suda doğal gaza dahil...
geçen yıl ortalama 400 veriyorduk,hatta ondan önceki yıllardada...dileğim böyle gitsin...

X