- 7 Temmuz 2008
- 1.531
- 104
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
Bize bu hafta gelecek fatura muhtemelen...hesaplamalarima göre 150 TL gecmemesi gerek ama hadi HAYIRLISI!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya herkese ne kadar az gelmıs masallah boshayallersmile
kucuk bebegım var evde her yerı yakıyoruz 3+1 dublex 870 geldı bana alsanaalsanasmile
ya herkese ne kadar az gelmıs masallah boshayallersmile
kucuk bebegım var evde her yerı yakıyoruz 3+1 dublex 870 geldı bana alsanaalsanasmile
Bize bu hafta gelecek fatura muhtemelen...hesaplamalarima göre 150 TL gecmemesi gerek ama hadi HAYIRLISI!
evinizin izolasyonu kötü demek ki..izolasyon çok önemli... geçen sene oturduğumuz evde 450 tl fatura veriyorduk ve sadece salon mutfak ve bir oda yanıyordu, izolasyo hiç yoktu... donuyorduk... donmak için 450 veriyorduk... bu sene izolasyonu ii bir evdeyiz ve çok güzel ısınıyoruz...150 geldi bu ay.. bence gayet iyi bir rakam..ev size aitse tavsiyem izolasyonunu iyi yaptırmanız... çok şey farkedecek emin olun...
ev bızım degıl canım kiracıyız boshayallersmile
422 tl geldi malesef............:uhm:
Bina yalıtımı elektrik ve doğalgaz faturasını % 60 düşürüyormuş.İzolasyon gerçekten işe yarıyor.Benim 23 tl ile 39 arasında değişiyor faturalarım.100 m2 evim.Bir de bazen bazı odaların peteklerini kapatıyorum : ))
Geçen ay 19, bu ayda 38 geldi.Evde 2 odayı açmıyorum.Misafir falan gelirse tüm odaları açıyorum.Her gün öğlen gibi en kısıkta oda artık 40 yada daha düşük yazmıyo çünkü açıyorum,gece yatarken kapatıyorum.soğuklarda 40 dereceye getiriyorum.Ev yalıtımlı ondan üşümüyoruz.