Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

merhabalar kombileri çalıştırdık bugüne kadar havalar iyi gidiyodu şimdiden sonra artık işin yoksa yükle gazı geçen ay 100 tl lik gaz almıştım dün saat 3 gibi kombiyi çalıştırdım bugün 3 de baktım 10 küp yakmışım düşük ayarda ikinci çizgide ( amonra arkadaşım benim kombide DEMİRDÖKÜM 6 yıldır kullanıyorum en iyisi diyerek almıştım bilemiyorum tasarrufunu göremedim belkide yeni modeller farklıdır

arkadaşlar biz çalışan kişileriz kombimizin markası bosh farkedermi bilmem
sadece akşamları gelip yaksak yatana kadar dahamı ekonomik yoksa
sürekli düşük ayarda açık kalmasımı daha ekonomik?
bu konuda deneyimlerinizle yardım edermisniz?

sewengirl ben geçen ayın 25 de açtım kombiyi bugün 17 si 6 günlük gazım kalmış tabii ilk hafta normal dercede yaktım sonraki günler en düşük olan ayarda yaktım hala öyle hesaplarsak 7+17- 24 eder daha altı günlük gazım var bir ayda 100liralık gaz yakmış oluyorum havaların çok soğuk olmamasıda etken tabii ay unutmadan benim kombi demirdöküm

sadece 3 gün akşam açtım sabah kapattım ama baktım olmuyo hiç kapatmıyorum en düşük olan derecede bizim kombide birinci cizgi ve menmunum ev ılıman üşümüyoruz gündüzler evde tek kalıyorum onada kalmak denirse ( sürekli hareket halindeyim)

Canım bende çalışıyorum ve doğal oalrak gündüz evde kimse olmuyor. Aa kombiyi kapattığın zaman tüm kalorifer peteklerinn içindeki su soğuyor, onun terar ısınıp evi ısıtması uzun zaman alıyor, yada kombiyi yakınca yüksekte yakman gerekiyor.. Yani faturaya izdüşümü çokfarketmiyor...
Bizim termostat var... Sabah evden çıkarken 15-16 dereceye indiriyorum gelince 21 dereceye çıkarıyorum... Hem işten geldiğimde evin ısınması için uzun süre beklemiyorum hem de tasarruflu oluyor.. Gece yatarken de 18 dereceye indiriyoruz....
Geçenyıl da aynı yöntemi uygulamıştık.. Aydan aya değişiyor tabiiki ama herkese 180 geliyosa bize 150; başkalarına 100 geliyosa bize 80 geliyordu...

Fatura geldiğinde 4 gn yakmıştım, 16 lira geldi...

Bu arada bizim kombi Baymak... Ama marka çok farketmiyor gaz tüketimi açısından....

merhaba,
biz de bir ara bunu çok soruşturduk, aldığımız tavsiyeler üzerine 21-22 de 24 saat çalıştırmaya karar verdik -ama tabii annem elinde kağıt kalemle hesabı da tuttu, sonuçta aynı hesaba gelmişti hemen hemen azı var fazlası yoktu. Boşuna buz gibi odada uyanmaya gerek yok dedik zemuszemus

bizim 64 geldi.. hepimiz grip olmuştuk.. domuz gribi korkusundan bol bol yaktık valla :sinifsinif: şimdi iyiyiz çok şükür

Çooook pahalı doğalgaz arkadaşlar napsak boş ip cambazı olduk yaa,evt kombi farkediyo bence demirdökümler berbat ısıtıyo.Bizim ev kombili,alt üst boş,ylıtım sıfr,cephe kötü,kombi kötü,binbir hevesle oturdum yakıyorom 60-70 derüzgar esiyo evde baktım olmuyo kurdum sobayı ortaya heryer sıcacık pisliği çok zor ama, rahatız şükür apartmanda tek ısınan biziz,ne deyim kurduranlar utansın!...

Ben evimden çok memnunum..
Bir kere ısı yalıtımı süperr..zemuszemus
Altımız, üstümüz, iki yanımız, arkamız dolu ve de dahası ön cepheye bakan yani açık olan kısım doğuya bakıyor eeeee öyle olunca sabah güneşi evin içinde...opuyorumnanaktan
Dolayısıyla ben henüz kombiyi açmadım kat kaloriferi olması da işe yarıyor bu durumda ..:lepi:

Oda termostatı kullanan varmı ?
(Geçmişi okuyamadım malesf..)
Ekim 15 de doğum yaptım..hemen yaktık kombiyi..20 gün sonra fatura geldi-91 lira..iyi gibi geldi bana ama..Sonra oda termostatı aldık..bir aydır kullanıyoruz bugünlerde fatura gelir meraakla bekliyoruz..

benim evim 2+1 ön cephe güneş almaz ama yinede menmunum ısınma bakımından fazla zorluk çekmiyoruz kombim demirdöküm sayacım kartlı şimdiye kadar 200 tl lik gaz aldım hesabıma göre 6 gün daha gider yaklaşık birbuçuk aydan fazla gitmiş olacak buda normal sanırım bu ay 100 tl lik gaz daha alıcam , artık Allah büyük deyip sabırla kışı çıkarmaya bakıcaz gaza yine zam geliyormuş haberiniz var heralde kızlar

Biz hala yakmadik kombiyi...! Esim ve ben calisiyoruz...sabah cikip aksam 7-8 gibi geliyoruz...! Gerci bizim ev cok SÜKÜR fazla soguk degil...sabahlari odalarin günesliklerini aciyorum...tüm gün günes isiyor...! Alt katimiz bos..!

Bizede bu ay 16 TL geldi ama bir kac gün sonra kombiyi kullanmaya baslariz...gelecek ay insALLAH cok yüklü gelmez!

Gittigi yere kadar acmayi düsünmüyoruz..!

Son düzenleme:
Bebde akşamları 6-12 arası yakıyorum 51 ytl gelmiş.Açıp kapamak daha kötü diyorlar ama evim dublex ve 5+1.... şaşırdım valla ne yapacağımı.Şimdiye kadar hava iyi gitti ama artık yakmak gerekecek.Gündüz ufoyla idare edicem artık.. Çocuklar gelene kadar.....Fikri olan arkadaşım varmı,ya da deneyen...Sürekli yakmak daha mı iyi ama fatura çok gelir diye düşünüyorum ve korkuyorum açıkcası..Alt komşuda sadece akşam yakıyor dolayısıyla yaksamda evi ısıtamıyorum......:1no2:

arkadaşlar bna bu ay 80 geldi bayramda salonumuda 4 gün boyunca yaktım normalde orayı kapatıyarum havalar soğuduktan sonra önce 30 sonra 55 şimdi 80 geldi eşim teşekkür etti opuyorumnanaktan bana fatura az geldiği için ..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…