Azerbaycan da dogal gaz fiyatlarina zamm yapti.biraz da pahali olacak herhalde.Ben Bakude yasiyorum.burda dogal gaz cooooook ucuz.biz ayda 15-20 lira falan oduyoruz.ustelik soba gibi bisey kullaniyoruz ki,cok gaz yakiyor o.ama onu yakmasak mesela yazin 3 aya 10 lira tutar tutmaz.
Dalga geçer gibi yazın indirim yapıyorlar gelde sinirlenme yaa
Ne kadar iyisiniz büyüklerimiz sağolsun valla sizde olmasanıs bu kışta kıyamette napardıkk
indirim de yaptınız soğukta üşümeyis bol bol yakarız artık kombimizi
tübe yarabbbim yaaa
yaaa cok kötu oluyor,boşa masraf bızım konutlarda bebeklerde var eylulde yakmaya baslıyolar 3+1 bizim evde 350 felandı sımdı 23o a düştü zaten yılda 6 7 ay yakıyolar snr yakmıyolar allahtan.Mayısada gırdık dogalgaz masrafı bıttı bızde :)
sonunda yaza girdik doğalgaz masrafından kurtulduk biz 2 haftadır yakmıyoduk.ondan öncede düşürdük dereceyi 45 ytl gelmiş..
bakalım artık önümüzdeki kışta Rabbım yardımcımız olsun ne diyeyım...
benim evimde dogal gaz henuz yok.yeni insa edildi ve dogal gaz verilmesi icin apartmanda dairelerin 80-85%-nin dolmasi lazim.herhalde bu kis verirler dogal gaz.yoksa elektrikle cok pahali.oysa dogal gaz coooooooook ucuz burda.
Arkadaşlar size yaz aylarında doğalgaz faturası geliyor mu. Biz Temmuzda taşındık eve şimdiye kadar hiç doğalgaz faturası gelmedi okumadılar heralde. normalde her ay gelmesi gerekmiyor mu az diye mi gelmiyor acaba
ben yeni evlendim ilk kışım ailemden ayrı. baba evnde haldır haldır yanardı kombi tabi fatura da 350 - 400 arası gelirdi. eşim demirdöküm neva kombi almış. ama kendi başına buyruk çalışan bi kombi. belli bi ısıya gelince ısıyı düşürüyo sonra kafasına göre çıkarıyo güya en ekonomik kombiymiş. dilinden anlamadık pek. kullanan varsa yardımcı olabilir mi?