Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

arkadaşlar bize aralık ayında 229 geldi.bizim evimizin yalıtımı çok iyi 3 oda 1 salon geniş ve biz gerçekten iyi ısınıyoruz.40dereceyi geçmiyoruz ve nerdeyse tişörtle geziyoruz.birde 10 aylık bebeğim var ısı ona göre yani.ancak ocak faturası 307 geldi.hep aynı ayarda yakıyoruz birde. ben aralığın son endeksiyle ocağın ilk endeksini karşılaştırdım ve tam 107 tl lık fazla yazıldığını gördüm.(yani bu aya 1673le başlamamız gerekirken onlar 1565 gibi bir sayı yazmışlar)bildirdik ve tekrar okudular.şu anda faturamız 200 tl.sizde bu konuya dikkat edin derim..

bizim şimdiye kadar en fazla 160 gelmişti ama son zamlarla 2 ay önce 200 geldi geçen ayınkide 150ydi bunada şükür evimiz çok iyi ısınıyo yazlık kıyafetlerle geziyorum,300-400 gelip hiç ısınamayanlarda var

arkadaşlar annemler tokiye yeni taşındılar evler 85m2..şuan kalorifer ile ısınıyorlar ama seneye doğalgaza geçecekler..sizce ev küçük olsada fatura fazla gelir mi?

evin büyüklüğünün yanı sıra;
bulunduğu kat,
cephe sayısı,
hangi cephede olduğu,
alt-üst-yan dairelerde oturan olup olmadığı, daha doğrusu dairelerin ısıtılıp ısıtılmadığı

vb

etkenler önem taşıyor.

umarım, bu yönlerden şanslıdırlar da faturalara servet ödemezler :Saruboceq:

dereceyi çok açtığımız halde ısınamıyoruz
geçen yıl bu ayarda çok ısınırdık
neden böyle acaba CADIARZU

of bizim 455 geldi. ev birinci kat altta dükkan var. 3 oda 1 salon. salon geniş orayı yakmamamıza rağmen böyle geldi. ısınsak da neyse o da yok nasıl iş bu anlamadım ben. eskiden bu kadar yüksek de gelmezdi. soyuyolar insanları ya. ev kirası kadar fatura. çoğu tanıdığımın faturası yüksek böyle nasıl iş bu

kendimizi sıka sıkaaaaaa en alt seviyede yakarak..
kat kat marul gibi giyinerek geçirdiğimiz bir ayın sonuna nihayet geldik...
ve faturayı elimize aldık...
120 yetale....:1shok:
indirim falan yok :mymeka:
indirimden geçtimde daha fazla bindirim yapmasalar bari....klava:
yazık bu halka yaaa..
hiç acıma kalmadı valla....
olan zavallı bizlere oluyor...:çok üzgünüm:
ne diyim....
Rabbiiiiiiiiiiiiiiiiim tez getir yaz mevsimini.......:Saruboceq:

daha su faturamız gelmedii telefon gelmediii.. adsl 28 elektirik 67,60 doğalgaz 203 ytl vahh benim ekmekli babam vahhh

210 lıra geldi az geldi bu ay..aman dert ettiğim şeye bak gelecek ay nasılsa bı zamla çıkartırlar acısını bu devlet hepimızden

ben inanmıyorum yaa indirimiş şuymuş buymuşş yerim indiriminiii hakikatan bindirme bu yaa.. en düşüğün bir üstünde yakıyoruz

kızlar bu ay indirim yapılmış gerçekten a.s
martta gelen faturanızla bir öncekini kıyaslarsanız anlıcaksınız a.s.
ben de dün baktım faturamatikten
bu ay geçen aya göre daha fazla yaktığımız halde
geçen ayın tutarında az gelecek gözüküyor

Son düzenleme:

benim eşimde mali müşavir ama idirim adı altında zam yapılmış diyor
sıkın dişinizi kızlar mayıs ayında indirim var açarız kombieri 50 ye 60 ohhhhh ısınırız doyasıya :roflol::roflol::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
(mayıs ayındada şaka yaptık naniknanikyok indirim yeni seçimden çıkıldı seçim harcamalarını yüklerler milletin sırtına çek babam çek CADIARZU)

benim bebişim var hep yakıyomkutu gibi evim.. geçen ay 400 geldi. buay 270... yandık ki ne yandık. bide utanmazlar müjde inridim yaptık %18 diyolar...allah sonumuzu hayır eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…