T
tubitub
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
mayısta çok büyük indirim olacakmışşş,))))))ayıp çok ayıp. mayısta inadına yakıcam. )))
mayısta çok büyük indirim olacakmışşş,))))))ayıp çok ayıp. mayısta inadına yakıcam. )))
:))) süpersin yaaa!!! :hooray:
bu ay 102 geldi çok az geliyor bana en yuksek 133 ödedik bu kış ama evimiz fırın gibi eve gelen misafir hemen kapatın çok sıcak burası diyor bence bu sıcaklıga biz az fatura ödüyoruz...
sıka sıka çorapla hırkayla pilotta yakıp 97 TL getirdik.delikafadulden
onun şerefine bi gün 55'e getirip yaktık iliklerimizi ısıttık :1rolleyes:
şimdi gene 38 derecede pilotta devam
geçen ayki 97 tl'yi bu ay 86 tl'ye düşürdük.:sm_cool:
geçen ay yaptığımız gibi 100 tl'yi aşmadığımız için kendimizi ödüllendirip kombiyi 55 dereceye getirdik. bi günlüğüne iliklerimize kadar ısındık. şimdi gene 34-40 derecede battaniye altı günlere döneceğiz.delikafadulden
önceki iki faturam böyleydi.
hedefimiz zaten 100 tl'yi aşmamaktı. bu ayda net 100 tl geldi onun için.
küsuratı falan da yok net 100:sm_cool:
1 metreküp daha yaksak hedefimizden şaşacakmışız. delikafadulden
ve biz gene ne yaptık; tabiki de bunun şerefine ısındık.
sıcacık bir pazar günü geçirdik yatarken hüzünlü gözlerle kombizi kapatık soğuk bir pazartesiye uyandık.
önceki iki faturam böyleydi.
hedefimiz zaten 100 tl'yi aşmamaktı. bu ayda net 100 tl geldi onun için.
küsuratı falan da yok net 100:sm_cool:
1 metreküp daha yaksak hedefimizden şaşacakmışız. delikafadulden
ve biz gene ne yaptık; tabiki de bunun şerefine ısındık.
sıcacık bir pazar günü geçirdik yatarken hüzünlü gözlerle kombizi kapatık soğuk bir pazartesiye uyandık.
afiyet sıcaklık olsun, essmeraldam yerimseniben hak etmişsiniz o bir günlük ısınmayı :hooray:
arkası gelecek ay serisi gibi oldu, şimdi toparlamışsın ya 3 ayı, çok güldüm :roflol: allah da seni güldürsün Şeniz
xzem'e katılıyorum allah'ım duy bu sesleri, insanlar komedyen oldu bu soyguncular sayesinde :jeyyar: