Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

200 geldi Sadece gündüzleri 11 den akşam 11'e kadar açık. Ayrıca biz doğalgaz sobası kullanıyoruz sadece bir oda ısınıyor anlayacağınız. Çokda yüksek açmıyoruz...:kızgın:
Allah yardımcımız olsun...Aldığımız paralar devlete faizinin faizi ile geri dönüyor..
Halkın sırtından geçiniyorlar hepsi Biri oğluna gemicik alır öbürü son model araba..
ne olacak fakirin yetimin hakkı.
Yeter artık dur demeliyizz:enbuyukkk:

ben bu ay istikrrarlı gidiyorum.. igdaş faturamatikten iki günde bir hesap yapıyom.. fatura geledi15 gün oldu ve daha şimdiden 90 küsürlük yakmışız.. hemde bu ara iyi gidiyor havalar.. hep kıskada .. gündüz kapıom akşam açıyom.. dün hiç açmadım.. bir kaç gün açmasak gene kar..yoksa halimzi harap..

akşam 7den gece 12 ye kadar en düşükte yakmamıza rağmen 98 tl gelmiş

bide evde donuyoruz,ayrıca oturma odasında ufo yakıyoruz, elektrikte 67 geldi

ne biçim iş bu ya

bizim bebekimiz olduğu için bütün gün açık
238 lira geldi,
bence çok normal,hatta az bile
ev 24 derece çünkü

Bizim evin olduğu yere henüz doğalgaz gelmedi.boruları döşediler ama..evimde iki klima var.biri salonda diğeri bir odada..bebeğim olduğu için ikiside sabah 8 den akşam 10 kadar açık..geceleride bebeğimin odasında elektrikli soba sürekli açık..şofbenimizde elektrikli..bu ay 160 ytl fatura geldi..

annem hani şu etrafı alüminyum kaplı mukavva gibi şeylerden almış ama aralıktan sığmıyor, pencerenin mermeri geniş olduğu için, ne yapacağız biz, uff uff:KK43:((

canım o nlar sert oldugu için peteği sökmeden yerleştiremezsiniz, yumuşak karton lar olur ya onun etrafına aliminyum folyo sarıp petegin arkasına geçirmeyi öyle düşünseniz

evetttttttt beklenen fatura geldi sonunda ha üst üst e giyinirkehihoyyyt ha evde spor yapıp koşuştururke:roflol: bugunede geldik kızlar ancak bukadar kısabildik :1no2: 298 ytl:kızgın::kızgın: e daha falada kısamayız :eek:klava: bahar gelsinnnn allahım duy sesimizi kara kış verme memlekete milletin hali perişan:Saruboceq::Saruboceq:

Ya bu İGDAŞ ne yaptığının farkında mı! :eek:klava:

85m2 ev 2+1 tüm kapılar kapalı üzerimizde en kalın kazaklar, burnumun tepesi buz gibi
ve gelen fatura 326 TL :eek:klava:
han mı işletiyoruz hamam mı!

Yeminle evde ayrıca klima ve diğer oda da ufo çalışıyo ne anladım ben bu doğalgazdan

babacığım elektriği mi ödesin doğalgazımı yoksa ev mi geçindirsin....

Kızlar sonumuz hayrolsun valla off offfffffff:çok üzgünüm:

aaaaa çok gelmişş onlara rağmenn evin konumu filanmıı güneş görmez yerdfe...valla bii sorun var gibi çözemedimm...

benim evimin 3 cephesi açık ama izalasyon yapıldı kople eve...
7/24 açık ve içerisi kanumca 30' dir...ben çok üşüyorum çünkü....
Fatura da bu ay:368 ytl geldi...
Napalım 4-5 ay olacak o kadar...yaz gelince rahat ederiz...

aaaaa çok gelmişş onlara rağmenn evin konumu filanmıı güneş görmez yerdfe...valla bii sorun var gibi çözemedimm...

canım köşe binayız ve 5. kattayız en üst kat yani altımız da yaşlı teyze var oda çoğu zaman çocuklarında kalıyor, yani hiçbi yerden dayanağımız yok :1no2:

bizim ev 120 m2 iki odayı ısıtıyoruz sabah akşam açık hiç kapatmıyoruz belli bir ayarda duruyor.evimizin altı boş 1.katız,uludağın dibinde yaşıyoruz çok soğuk oluyor.234 ytl geldi doğal gazımız aslında bu parayla daha 2 oda falan ısıtabilirdik ama bizim gibileri düşünen mi var onu bize çok görüyorlar.:çok üzgünüm:

X