Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 üst üste giyinip evde spor yapcaz haydiii sağlıklı yaşam , bu arada terlemeyin ama üşütüp birde dr. ilaç masrafı çıkmasın

toplam 15 gün yaktım sanırım
ama devamlı değil genelde akşamları
ara ara da klimayı açtık
doğalgazım 58 elektriğim 55 ytl geldi
açtığım zaman her yeri kesinlikle açmıyorum
oturduğumuz oda yanıyor yatmaya 1 saat kala da
yatak odasını açıyorum o arada o.odasını kapatıyorum
her yer açık olduğu zaman sarfiyat artıyor...

hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 üst üste giyinip evde spor yapcaz haydiii sağlıklı yaşam , bu arada terlemeyin ama üşütüp birde dr. ilaç masrafı çıkmasın

Ne spor yapiyorum ne ust uste giyiniyorum ben.
Ama t-shirt'la da gezmiyorum bu kis ayinda,
normal bir sweater giyiniyorum.
yerimseniben

sadece oturma odam ve mutfağım yanıyor yani 1+1 gibi.derecesi yüksek gündüz 75 akşam 50 derecede yanıyor çünkü en üst kattayım yalıtım yok altım boş sadece camlar pimapen 250 tl geldi dün.kombiyi yüksek ayarda açınca ancak ısınıyoruz.

Ne spor yapiyorum ne ust uste giyiniyorum ben.
Ama t-shirt'la da gezmiyorum bu kis ayinda,
normal bir sweater giyiniyorum.
yerimseniben

canım bizde t-shirt la gezmiyoruz ve kombide 45 i geçmiyor verirmisin şu sihirli förmülü bizde uygulasakta 300-350 den kurulsak tşk şimdiden a.s.

bize 557 tl geldi...daha ödemedik...
en üst katta oturuyoruz,evim çok büyük 4+1...salonu ve kullanmadığımız bir odamızı kapattık,oturma odasında oturuyoruz...onu da ufoyla destekliyoruz ekonomik olsun diye...kısıkta yakıyoruz güya yani...100 küsür de elektirik geldi...göçtük biz kızlar...biz neyse de bebek olunca çok zor oluyor...ufoyla takviye etmeyip sırf doğalgaza yüklensem kimbilir kaç gelecekti

bende bana cok fatura gelyor diyordum ama burada okuduklarimi görünce sok oldum resmen
ben aylik sabit 50 euro ödüyorum yil sonunda sayaclari yazip yolluyoruz fazla yaktiysak fatura geliyor az yakmissak icerdeki paramizi aliyoruz
bende az önce sayaci yazip yolladim bakalim ne kadar gelecek
bu arada ben kombiyi hic kapatmiyorum
üstelik benim socak suyumda dogal gaza bagli yani sizin ödediklarinizi okuyunca benimkisi sudan ucuzmus

canım bizde t-shirt la gezmiyoruz ve kombide 45 i geçmiyor verirmisin şu sihirli förmülü bizde uygulasakta 300-350 den kurulsak tşk şimdiden a.s.
Canim bak combiniz 45'i gecmiyor yazmisiniz ve cok arkadaslar kisik ayarda yaktigimiz halde bukadar geldi yaziyor ve ben birkac defa daha yazmistim bunu biz yaktigimiz zaman yuksek yakiyoruz en az 50/60/70 ve ev daha cok isiniyor birkac saat boyle yandiktan sonra kapatiyoruz ev hala sicak oluyor. Eger cok soguk olursa tekrar yakiyoruz ve her yaktigimizda yuksek yakiyoruz, hic birzaman kisik ayarda yakmiyoruz ve kisik ayarda da tutmuyoruz.
Bazi arkadaslar yazmisti acip kapatmak daha pahali o yuzden devamli kisik ayarda tutmak gerekiyor kapatmak yerine, size bu konu ile ilgili birsey soyleyim benim bir komsuma da oyle demisler ve bu ay onu denemis gunduz kisikta tutmus ve gece de kisikta tutmus aksamlari da biraz daha yakmis ona bu ay 450 tl fatura gelmis. Biz ise soguk olunca aciyoruz ev isininca kapatiyoruz ve bize bu ay 79 tl geldi. Ayni apartmanda oturuyoruz evlerimiz ayni odalarimiz ayni. Yani inanmayin ki kisikta daha tasarruflu yakiyorsunuz cunku kisik ayarda surekli devirdayim yapiyor combi daha cok calisiyor anca petekleri ilitiyor ev de isinmiyor fatura da daha yuksek oluyor.

Bizim oturdugumuz oda acik, yatak odamiz acik ve mutfak acik diger odalarin peteklerini kapattik, yalniz petekleri kapatirken sadece ust kismindan kapatmaniz gerekiyor alt kisimlari butun odalarinkini acik tutmaniz gerekiyor yoksa petekleri acik olan odaya ulasmaz devirdayim yapar surekli ve Allah korusun petekleriniz de patlayabilir.

Yine tekrarliyorum bu bir garanti degildir sadece faturalara gore bir kiyaslamadir eger mantikli geliyorsa siz de denersiniz mantiksiz geliyorsa denemezsiniz bu size kalmis birsey.
a.s.

bizede 225 gelmiş. ama bütün ay sabah akşam 60 da yaktık bebek olduğu için.. ben sevindim valla bu yakmaya 300-350 bekliyordum

Geceli gündüzlü 40 ila 50 derecede gitti geldi ibre.
203 tl fatura geldi.
Evim 2+1 çok büyük değil. Güzel ısınıyo allahtan kısa kollu oturuyorum akşamları.
Ben pek sesimi çıkarmayım demii.

kasım 150
aralık 250
ocak 350 geldi :bbo:
evimiz 2:+ 1 güneş görüyor ancak en üst kat olduğundan iyi ısınmıyor..
bebiş olduğu için gündüzleri 65 derecede, geceleri 50- 55 te yaktım, aralık-ocak ta..
ben de taşınmayı düşünüyorum inşAllah, evin sağı solu, ara kat olması vs.. çok önemli cidden ..

170
243
bu ay çok seksi 333
bakalım önüüzdeki ay ne olacak
çok az gelenlere şaşıyorum,
banyo yapıyoruz , ocakta kullanıyoruz , ısınıyoruz ,
çok anormal değil ,
tüp olmuş nerdeyse 50 tl,
çık iki tüpü 233 ,
çocuk olunca yapacak birşey yok,
hasta edip doktora 100 tl vereceğime,
evim sıcak olur , hasta olmaz daha iyi ,