- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
69 geldı ve ısındınmı:1shok::1shok:Allah rızası için bizede formülünü söyle arkadaşım yafisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
107 geldi bize bu ay. Çoğunlukla gün aşırı yaktık ama kardeşim hastayken her gün yaktık. Zaten evde üşüyen tek benim. Benim oda köşe olduğu için buzhane gibi oluyor. Gençliğimi bu odaya borçluyum :roflol: Konuya döneyim yaktığımızda sadece akşamları yaktık. Yanmadığı zamanda öyle çook soğuk olmadı, ben zaten hep battaniye altındayım :roflol: Güldüğüme bakmayın ya, bizimde bu zam yapan abilere gülüceğimiz zaman elbet gelicek. Allah yukardan görüyor. Bu arada kalorifer peteğimin arkasına kartonu alüminyum folyaya sarıp koydum. Epey farketti.
Sıcak günler dilerim Şeniz
69 mu:1shok:valla biz 3 4 günde yakıyoruz onuu sen naptun bacumm...nasuıl oleyo oo??:uhm:
canım cok haklısın bızımde onlara gülecegımız gunler elbet gelecek...Aliminyum folyo olayı nedır banada anlatırmısın canım belkı bızede faydası olur?
a.s ah dids, bu yorgun, bitkin halimle güldürdün beni. inan bu kış az üşüyen insanları o kadar kıskanır oldum ki... cam içindeki mermerler peteklerin 1-2 cm üstüne geliyor bizde o yüzden karton koyamadık o hazır satılanlar da bir yapı markete gidemediğimiz için alamadık kaç haftadır, kış geçecek biz alamadık daha:mymeka:
Valla az yaktığımız halde fatırayı ne ben söyleyeyim ne siz sorun
Ama devlet gelsin sorsun, kenarlarına kanaviçe işleyip doğalgaz faturamızı hediye edecemdelikafadulden
Valla az yaktığımız halde fatırayı ne ben söyleyeyim ne siz sorun
Ama devlet gelsin sorsun, kenarlarına kanaviçe işleyip doğalgaz faturamızı hediye edecemdelikafadulden
sıka sıka çorapla hırkayla pilotta yakıp 97 TL getirdik.delikafadulden
onun şerefine bi gün 55'e getirip yaktık iliklerimizi ısıttık :1rolleyes:
şimdi gene 38 derecede pilotta devam
:roflol::roflol::roflol:çok güldüm yaaa alemsinn...bizde geceleri 36 38 derecede yakıyoruzz..amabebek varr ısınmıyoruz dersem yalan olurr ben tşörtle dolanıyorumm ama bebek var diye sadece salonda fazladan ufo yakıyorum ...çok soğuklarda 50 ye çıktığımız nadir zamanlarda oluyorr alttaki mesajda bu ısınma konusuna bu kadar mesajdan sonra son noktayı koyacağımdelikafadulden
bize 541 ytl cik geldiklava:
bebeğim küçük olduğu için 3 te yakıyorum sürekli
alt katımızda dükkan var ve boş,kuzey cephe,yanlar boş
Allah yardımcımız olsun ne diyim:a015: